• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtun hoşgeldin canım
nasılsın?geçmiş olsun grip olmuşsun

sag ol canım o ilaç kalp krizi yapıyomu canem eşim dedi bide sag ol gripim hep hapşuruyom:2::2::2::2: bede sinirlerim gene tavan etti eltime ah elime bir verseler alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kendine okadar çok güveniyoki sanki benim yaradanım benden aldı ondan almıcak geçmişi okuduysan anlamışındır beni canımkötükedihüsokötükedihüso

sag ol canım o ilaç kalp krizi yapıyomu canem eşim dedi bide sag ol gripim hep hapşuruyom:2::2::2::2: bede sinirlerim gene tavan etti eltime ah elime bir verseler alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kendine okadar çok güveniyoki sanki benim yaradanım benden aldı ondan almıcak geçmişi okuduysan anlamışındır beni canımkötükedihüsokötükedihüso

canım coraspinimi diyosun ?onun fazla dozu yapıyomuş galiba ben doktor verdiği için düşük dozajlı içiyorum tatlım
evet okudum boşver ya allaha havale et aslında kanaması olduğunda durup düşünse bunu neden yaşadığını anlar ama onda okapasite yok galiba .sinirlenme canım boşver

slm kızlar
hayalım ınsallah sıfa olur cnm bende su brokolı küründen baslım bakalım her ay bırısını yapmıs arkadas sende su otları bıara boş olursan msj at bana viksimı neyse bende bılmıyorum ne sadece sargı bezı yada temız bı beze koyup atıyormus geceden kuyuya bıraz yakıyormus ama bak fayda etmıs laparoskopıde bıle acılmayan tüpler açılıvermıs darısı bızlere ınsallah:Saruboceq:
bursadakı arkadaslar gecmıs olsun ya heryerde yagmur var:bbo:
mızmızım dıkkatet cnm kendınea.s.
aleynam kız senın ıhtıyacınmı var zayıflamaya tıg gıbısın zaten benım gördüğüm kadarıyla
bende aldım kılo neymıs o dıyet bende bakım bakalım:asigim:
ebrarım sagol cnm gecmıs olsun dılegın ıcın a.s.
derınım gecen paylastıgın video benı cok etkıledı gercekmı acaba bende paylasım dedım hemen dalga konusu oldum bunun
gercek olduguna ınanıyormusunuz falan dıye rabbım bılır ama cok etkılıyıcıydı

Son düzenleme:
kızlarr ben geldim ama yemege devam edicem..geçmişi okurken mozilla firefoks çöktü digerinden açtım..direk yazıyom..bakıcam işlerim bitince geçmişe.

DERDANUR kuzum yerinden eminmisin kesin pc koydugun yerde durucak :roflol::roflol: bende diyorum bu delü kaç gündür nerdeŞenizŞeniz öpüşek gelde kız özledim he DERİNSU hoş geldin balım sen ne yaptın özledinmi beni kız istek yollamadınkı kabul ediyim seni gel senide öpeyimŞenizŞeniz EBRARCIM hoş geldin balım halenmı agrıyo başın gel bakayım kollarıma:teselli::teselli: senide öpeyim hatırın kalmasındelikafadulden UGURBONCUGUM SEN NASILSIN BACIP GEL SENİDE ÖPEYİMŞenizŞeniz KIZ BURASI ÖPÜCÜK ODASI OLDU HE:roflol::roflol::roflol:

canım coraspinimi diyosun ?onun fazla dozu yapıyomuş galiba ben doktor verdiği için düşük dozajlı içiyorum tatlım
evet okudum boşver ya allaha havale et aslında kanaması olduğunda durup düşünse bunu neden yaşadığını anlar ama onda okapasite yok galiba .sinirlenme canım boşver

YOK CANIM MAZEZİKSMİDİR NE O HAPI DEDİMbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlarr ben geldim ama yemege devam edicem..geçmişi okurken mozilla firefoks çöktü digerinden açtım..direk yazıyom..bakıcam işlerim bitince geçmişe.
ay senin pcde yedi kafayı format gerek galiba canom
kolay gelsin sana opuyorumnanaktan
DERDANUR kuzum yerinden eminmisin kesin pc koydugun yerde durucak :roflol::roflol: bende diyorum bu delü kaç gündür nerdeŞenizŞeniz öpüşek gelde kız özledim he DERİNSU hoş geldin balım sen ne yaptın özledinmi beni kız istek yollamadınkı kabul ediyim seni gel senide öpeyimŞenizŞeniz EBRARCIM hoş geldin balım halenmı agrıyo başın gel bakayım kollarıma:teselli::teselli: senide öpeyim hatırın kalmasındelikafadulden UGURBONCUGUM SEN NASILSIN BACIP GEL SENİDE ÖPEYİMŞenizŞeniz KIZ BURASI ÖPÜCÜK ODASI OLDU HE:roflol::roflol::roflol:
hoşbuldum öpde geçsin canım :1::1:
kıslar ben pilavı yapmaya gidiyom görüşürüz

hadi öptüm görüşürüz canım

UGURBONCUGUM KIZ KÜSMÜYÜZ PAS VERMİYOSUN BANA NİDEN AMA:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: BİR KUSUR BİR HATAMI İŞLEDİM ACABA:uhm:

KIZ EBRAR BENİMDE BAŞIM AGRIDI HE AH ELTİM OLUCAGINA KEŞKE GÖRÜMCEM OLSAYDI YAW ONADA RAZIYIM HEolumunekankayizsmile

Back
X