• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkes okudumukı ebrarım pekı sırada kım var

canım birsen ve derda okumadı
yani haber yok
derdanın neti yokmuş haberi yokdu galiba naapsak olmadı aleyna okur onun yerine
ben adetliyim okuyamam
dediğim gibi olursa sırada birsen ve turkuaz var iki kişiye birden okuyalım dedimya bakalım sizlerde uygun görürseniz

benimkini aradın kardeşimin yanına gitmiş boru patlamıştıya onu yapıcakmış geç gelir demek buda anlıcagınız gelene kadar benim pcdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

DUYURU
kızlar ben bişey düşündüm nedersiniz bilmiyorum ama bana mantıklı geldi
şimdi duayı 3 günde bir yapıyoruzya haftada bir olsun perşembe akşamları
ama iki kişiye birden liste yapalım duada iki kişiye yapılsın .hem zaman olur hemde mübarek akşamda iki arkadaşımız dua alır .hepinizin fikrini bekliyorum nedersiniz canlarım?

herkese selam kizlar
abla ben derda nurla birseninkini okuyayimmi ne dersiniz

kızlar gelinde çay demliyim içelim yanındada atıştırma var cokacimcoookcokacimcoook kalabalıkta iyi gider demi:kahve::kahve: çay iki lafın belinide canlı kırarız kız bir düşünsenize hayali bile güzel:asigim::asigim:

allah yardımcın olsun
ama diyebilirsin allah herkese sırayla bebek yolluyo bizim sıramız gelmedi daha
belki anlar ozaman[/QUOTE]

bizdevamlı anlatıyoruz biliyom ama istiyom diyo ben allah dua ettim annecim diyo fıstığım benim sengözlerimebaksanab

abla duyuruna ben okey diyorum cok guzel olur herkese iki kati duser ama hemen bitmis olur hemde mubarek gecede dua yapilmis olur

kızlar gelinde çay demliyim içelim yanındada atıştırma var cokacimcoookcokacimcoook kalabalıkta iyi gider demi:kahve::kahve: çay iki lafın belinide canlı kırarız kız bir düşünsenize hayali bile güzel:asigim::asigim:
afiyet olsun canım sana kşke imkan olsa ama nerdeee
bende çay içiyorum buarada
olur ebrarım daha ıyı olur bence

artık bilmiyorum ortak karar verelim inşallah
mübarek akşamda daha iyi olur diye düşündüm

kız aklıma ne geldi ilk defa adam gibi duaya kalıcam yaşasın alkisalkisalkis
evet inşallah kızlardan haber gelirse
allah yardımcın olsun
ama diyebilirsin allah herkese sırayla bebek yolluyo bizim sıramız gelmedi daha
belki anlar ozaman

bizdevamlı anlatıyoruz biliyom ama istiyom diyo ben allah dua ettim annecim diyo fıstığım benim sengözlerimebaksanab[/QUOTE]
canım ya kıyamam ona inşallah rabbim onun dualarını duyar canım
abla duyuruna ben okey diyorum cok guzel olur herkese iki kati duser ama hemen bitmis olur hemde mubarek gecede dua yapilmis olur

evet öyle olucak canım bencede çok daha iyi olur

tamam abla bekliyelim ozaman
sema hayirlisi olsun canim insallah bu aya gelir kucuk minisin
boncugum kardesin nasil oldu bana tigggggg gibi demissin canim cok sagol boyum varya ordan kurtariyom asil senin ihtiyacin yok canim benim

Back
X