• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

alıştım canım daha ii bir yerdeyız evet canım biraz ara verdik kürtajdan sonra yeni korunmayı bıraktık bundan sonra beklemedeyım nasip hayırlısı olsun
canım hayırlısı olsun inşallah bekletmeden gelir meleğin
esselam canlar geçmişi okumadım duayı yaptınızmı?

birde turkuazı merak ettim yazdımı hsg nasıl geçti acaba ?
canım hoşgeldin dua yapılmadı henüz
turkuazlada ben konuştum çok iyi geçmiş sadece antibiyotik dokunmuş değişmişler
tüpler açıkmış çok şükür
ya canım ben daha hastalanmadım adetin 3. günü gel dedi eşimde beni bekliyo aynı gün gidicez
bu arada ben çıkıyorum duayı okuycam gelemzsem şimdiden aminnnnnnn

hayırlısı olsun derdam
tamam kuzum okundu yazıyorum ben çok öptüm seni

tamam abla haber gelmesse ben okurum birsenin duasini

boncugum sagol canim benim bekarlik zamanima ozeniyom iste kiz yarin bitiyo zaten bes gunluk bi perhiz

tosti evet canim daha once hic konusmamistik ama ben hosgeldin demek istedim

ben geldim kıslar..dua için..
geçmişi okuyamadım ama bi ara okuyup alıntılıcam canlar hiç vaktim olmadı ama içimde kalır okumazsam:

turkuazım geçmiş olsun cnm.ebuşum verdi güzel haberi çok şükür açık çıkmış tüplerinn çok sevindim tatlım...

boncugumm o görüntüleri Allahım bilir tabi ..başta düşündüm melekler öyle basit bi şekilde kameraya yansırmı ki diye...yok canım dedim hep.inanmadım..ama mantıklı düşününce neden olmasın dedim...belki de rabbim insanlara ibret olsun diye gösterdi bilemeyiz Allah bilir..normalde görünmemeleri gere..yani görünseler bile öyl herkese görünmez.diyelim çeken kişiye göründü ama bu sefer camera nasıl kayır aldı herkes gördü..ay kafam karışıyo cano bilemiyom..ama çok etkilendim ne yalan diyim..

aleynam nediycem istersen 13 tane okunmadıysa diye niyet edip oku kuzum kalabalıkken duayı yapalım olurmu

herhalde yapmıyosunuz daha duayı neyse ben kalamıycam ütüm var bekliyo yapayımda sonrada yatarız herhalde tabi uyuyabilirsem sempatiksalakcinni
ohh sevindim canım çok şükür temiz çıkmış

neyse hepinizi öpüyorum
iyi sohbetler opuyorumnanaktan

ben geldim kızlar inanın pc bozuldu giremedim ama duamı okudum

ay kızlar ya üç gündür içiyom progestanı yan etki yapmamaıştı.
bugün içtigim yaptı ya şuanda başım felaket dönüyo...bide aagıma bişey oldu bıçak batıyo yere basamıyom..durup dururken oldu yaa bu ne şimdi:(((

tamam abla haber gelmesse ben okurum birsenin duasini

boncugum sagol canim benim bekarlik zamanima ozeniyom iste kiz yarin bitiyo zaten bes gunluk bi perhiz

tosti evet canim daha once hic konusmamistik ama ben hosgeldin demek istedim

aleynacım sen beni yanlış anladın kuzum biz daha önce senle konuşmadık niye bana selam veriyorsun demedim ben sadece konuşup konuşmadıgımızı merak ettim aşk olsun senağlama

ebrarım emın degılım cnm belkıde gecenkı duaya yazmıstı
anladım bitanem bende hiç farketmedim aslında renkli yazabilse duayı okuyanlar daha net olucak
ben geldim kıslar..dua için..
geçmişi okuyamadım ama bi ara okuyup alıntılıcam canlar hiç vaktim olmadı ama içimde kalır okumazsam:

turkuazım geçmiş olsun cnm.ebuşum verdi güzel haberi çok şükür açık çıkmış tüplerinn çok sevindim tatlım...

boncugumm o görüntüleri Allahım bilir tabi ..başta düşündüm melekler öyle basit bi şekilde kameraya yansırmı ki diye...yok canım dedim hep.inanmadım..ama mantıklı düşününce neden olmasın dedim...belki de rabbim insanlara ibret olsun diye gösterdi bilemeyiz Allah bilir..normalde görünmemeleri gere..yani görünseler bile öyl herkese görünmez.diyelim çeken kişiye göründü ama bu sefer camera nasıl kayır aldı herkes gördü..ay kafam karışıyo cano bilemiyom..ama çok etkilendim ne yalan diyim..

kuzu hoşgeldin yedinizmi yemeğinizi?
aman cano bugünde okumayı ver ne olcek muhabbeti kaçırma bayanssulusmile

ebrarım kusura bakma inan akşam eşim geldiğinden beri uğraşıyo kusura bakmayın ama okudum tekrar diyim

ay kızlar ya üç gündür içiyom progestanı yan etki yapmamaıştı.
bugün içtigim yaptı ya şuanda başım felaket dönüyo...bide aagıma bişey oldu bıçak batıyo yere basamıyom..durup dururken oldu yaa bu ne şimdi:(((

canım ya kafama takıldı beni aydınlatırsan sevinirim bu progestanı hamileler içmiyomu niden içiyosun senbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hamilesinde benmi kaçırdım yoksabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ebrarım çok özür dilerim kuşum..biz biraz dışarı çıkıcaz eşimle...işlerimiz var.
duada burda olmayacam sanırım..o yüzden şimdiden amin diyorum inşallah dualarımız kabul olur aleynamız bebişine kavusur..aminn.

derinim geçmiş olsun bişey diyimmi obanmada olur nedenini bilmiyorum ama sanki ayağımın içinde batan bişy var gibi
tamam kuzu önemli değil sen bak işine sonrada amin dersin öptümmm

hoşbulduk sevtunum sagol canım..
ebuşum valla okuyamadım ama biliyosun beni okumadan duramam okucam kısmetse...
işlerim olunca kafa dolu olunca rahat okuyamıyorum...
şimdilik kaçtım canlar..sofrayı eşim kaldırdı ayagım çok acıyo:(((
çıkıyoz birazdan giyineyim bende..kalıcaktım dua için ama beklemiyo eşim hadi deyip duruyo..öptüm hepinizi.

Back
X