• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TOSTİ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------21EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

0090.gif
0003.gif
KASIM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

TURKUAZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 KASIM
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 KASIM
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 KASIM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SAMYELİ26----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızlar bende çıkıyorum eşim pc yi iyice yapsın hepinize iyi geceler bol bebişli seneler

Hale----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 ekim
bulut83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 ekim
kardelen-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 ekim
gulhayaldaghan------------------------------------------------------------------------------------------------8 ekim
selina23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 ekim
afed----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 ekim
kızlar sızden haber yok

sevtuncum progeston hormon olduğu için gebe kalınması için eğer vücutta eksikse dışardan alınıyo hamile değilsende eksikliğinde adet görmediğin için adet görmenk için kullanılıyo ben bu kadar biliyorum canım iyigeceler

afed gitmiş o konuda da aydınlatayım seni.arkadaşının evini su basmış Bursa'da sel oldu ya.Daha 4 aylıkta evliymiş kadıncağız

ah canım benim ya geçmiş olsun su basan arkadaşımıza allah yardımcısı olsun ne deyim bizim annegilin su borusu patladıda çok kötü oldu bide eve su bastıgını vay anam çok zordur ya akannehirakannehirakannehir bak bu sefer dondurmayı hakettin tatalım benim:icecream::icecream::icecream:

ah canım benim ya geçmiş olsun su basan arkadaşımıza allah yardımcısı olsun ne deyim bizim annegilin su borusu patladıda çok kötü oldu bide eve su bastıgını vay anam çok zordur ya akannehirakannehirakannehir bak bu sefer dondurmayı hakettin tatalım benim:icecream::icecream::icecream:

teşekkürleeerkaydirigubbakcemile5:icecream::icecream:

sevtuncum progeston hormon olduğu için gebe kalınması için eğer vücutta eksikse dışardan alınıyo hamile değilsende eksikliğinde adet görmediğin için adet görmenk için kullanılıyo ben bu kadar biliyorum canım iyigeceler

:icecream::icecream::icecream::icecream:aferim al sana dondurmayı hakkettin vallahı teşekkür ederim bilgilendirdigin için eltim altan kullanıyodu onu progestanı daha etkili oluyomuş ben içmiştimakannehirakannehirakannehir

besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ALEYNAMIZA KATINDAN HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn rabbim inşallah tez zamanda güldürsün aleynamızı rabbim saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam canlarım nasılsınız dua erken yapılmış yetişemedimm rabbim kabul etsin inşallahhh tez zamanda alynacıma bebişini yollasın rabbimm aminnnn

Back
X