• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet tugçem benzin bidonu şart cnm:)
sagol geçmiş olsun dileklerin için de...

kardelenim tamam git cnm misafirini bırakma..iyi bak kendine..dinlerken çok da kafa yorma bence canım etkilemesin seni..öptüm opuyorumnanaktan
bu arada tugçe bende hala bi yandan geçmişi okuyıom yaff:)

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kardelen5233, derdanur+, DerinSu+, gulhayaldaghan, pelin67, queen_bee35, semafatih, semraozsoy, tugcal+
böyle cümleten hayırlı geceler kızlar.

kızlar nabersiniz??? bi ceeee deyip kaçıcam ceeeeee.....kaydirigubbakcemile3
ii canım senden naberrr nasılsın nasıl gidiyo derslerrr bebişimm
kızlar bende kacıyorum çamaşır katlıcam öptüm sızlerı allaha emanet olunopuyorumnanaktan
güle güle boncugum iyi bak kendine canım kolay gelsinn öptüm seni
hayalim ablacıgınada geçmiş olsun canım.
geçmişi tam okuyamadım da ondan görmemişim ablanın hasta oldugunu.valla öyle canım geldimi üst üste...hoşbulduk bu arada canımmopuyorumnanaktan

sevtuncum bim in bozasını ben seviyom canım.vefaya benzemez tabi ama yinede güzel valla..geçen yıl aldım hep..hemde ucuzdu sanırım 2 tl falandı.

afed hale güle güle kıslaropuyorumnanaktan
saol kuzumm bende öpüyorumm
slm kızlar,geçmişi okudum ama çok vaktim olmadığından alıntı yapmadım,misafirim var,hem yatıyo,ama benlede konuşuyo aynı zamanda,birazda gergin konular var,stresdeyim ama bişeyde diyemiyorum,nasıl girdiğimi sorarsanız,yakın akraba diye girdim işte.
aleynacım,duana canı yürekten amin diyorum canım,rabbim sanada,hepimizede en kısa zamanda nasib eder inş.anneliği.
bursalılara çok geçmiş olsun,gerçektean akşam selden başka haber yoktu kızlar,çok fena.
ben çatlatmayı vurdurdum ama gerginim ve fayda edermi bilmiyorum.heee gerginlik benle alakalı değil ama işte milletin sıkıntısı bile beni etkiliyo artık.
kuzum hoşgeldinnn nasılsınnn
takma kafana kuzummm stres yapmaa inşallahhh fayda edecekk ignen canım inşallah bu ay rabbim bebişini göbişine kondursun
hayalim geçmişe göz atıyom da bana güzel güzel dualar etmişsin,beni merak etmişsin Allah razı olsun..Rabbim benden önce senin yüzünü inşallah güldürsün hayırlısıyla canım..rahim filmini nerde çekildigim konusunda geçmişte yazmıştım sana kuzum.yine anlatırım istersen bi ara.

aminnn kuzummm allah sendende razı olsunnn rabbimm cümlemizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah bi tanemm
tatlımm bu aralar gçmişe çok bakamıyorum yazarsan göremeyebilirim kuzum şu hastaları bi atlatayım ozaman sana soracam balım nerde nasıl çektirdin anlatmanı rica edecem bu ay kaldı zaten tatlım çektiremicem şu kafam bi rahatlasın konuşuruz hsg olayını olurmu tatlım yardımcı olursun bana
geçmişte anlatmışın saoll çok teşekkür ederim nolur kırılma okuyamadım diye inan 1 haftadır kendi hastalımı unuttum hastalara koşmaktan balımm kırılma okuyamadım diye olurmu bi tanem çokk öpüyorum seni kuzumm

slm kızlar iyi geceler hepinize hemen çıkıcam uzun süredir giremiyorum yaa çok sevindim samyelim hamilemi mevlam tamamına erdirsin inşallah

bu arada tuğçecim,sana tebrik koyuyorum,geçmişi silmiş süpürmüşün tatlım,maşallah.
iyi geceler canım vaktim var suan...

ii canım senden naberrr nasılsın nasıl gidiyo derslerrr bebişimm

güle güle boncugum iyi bak kendine canım kolay gelsinn öptüm seni

saol kuzumm bende öpüyorumm

kuzum hoşgeldinnn nasılsınnn
takma kafana kuzummm stres yapmaa inşallahhh fayda edecekk ignen canım inşallah bu ay rabbim bebişini göbişine kondursun

aminnn kuzummm allah sendende razı olsunnn rabbimm cümlemizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah bi tanemm
tatlımm bu aralar gçmişe çok bakamıyorum yazarsan göremeyebilirim kuzum şu hastaları bi atlatayım ozaman sana soracam balım nerde nasıl çektirdin anlatmanı rica edecem bu ay kaldı zaten tatlım çektiremicem şu kafam bi rahatlasın konuşuruz hsg olayını olurmu tatlım yardımcı olursun bana
geçmişte anlatmışın saoll çok teşekkür ederim nolur kırılma okuyamadım diye inan 1 haftadır kendi hastalımı unuttum hastalara koşmaktan balımm kırılma okuyamadım diye olurmu bi tanem çokk öpüyorum seni kuzumm

iyidir bebeğim dersler iyi gidiyor çok şükür yoğun oluyorum biraz ama işte akşamları gelebiliyorum uzun oturmayakaydirigubbakcemile3

ay canım geçmiş olsun kıyamam ya üşüttü heralde
rabbim şifa versin kuzuna[/QUOTE]

sağol canım bizim sorunumuz mikropla bağışıklık kaza namıyor benim oğlum ilaçta fayda etmiyor doktorumuz kefir önerdi şimdilik onu kullanıyoruz canım sizler benim gibi yapmayın ben çok pipirikli büyüttüm onu çocuğum hiç mikrop almamış küçükken şimdide en ufak şeyden bile mikroba yenik düşüyo hemen ateşleniyo şimdilik ateşi biraz düştü uyudu :sıpam 1closedeyes:

ay canım geçmiş olsun kıyamam ya üşüttü heralde
rabbim şifa versin kuzuna

sağol canım bizim sorunumuz mikropla bağışıklık kaza namıyor benim oğlum ilaçta fayda etmiyor doktorumuz kefir önerdi şimdilik onu kullanıyoruz canım sizler benim gibi yapmayın ben çok pipirikli büyüttüm onu çocuğum hiç mikrop almamış küçükken şimdide en ufak şeyden bile mikroba yenik düşüyo hemen ateşleniyo şimdilik ateşi biraz düştü uyudu :sıpam 1closedeyes:[/QUOTE]

semracım geçmiş olsun canım... doğru diyosun aslında pek pimpirikli olmamak lazım ben de normalde öyleyimdir....

hoşbuldum tugcalım güldağhanım
canalr benim net yotu anca girebildim bide biliyosunuz evde iş yapınca fazla vakit olmuyo

kızlarrrr bana müsadeee sabah ablama gidecemm canlarım dr gitcezz yatayım erken kalkacam

hepinizi çok öpüyorum saglık huzur ve hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inşallah diyorumm

iyi bakın kendinize canlarım öpüldünüzz

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugcal, derdanur, DerinSu+, ebrar_53+, gulhayaldaghan, kardelen5233+, pelin67, queen_bee35, semafatih, semraozsoy

maşallah amma da kalabalığız heee:nazar:

Back
X