• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtunum valla işim vardı canım sürekli nette duracak kadar vaktim olmuyo malesef yaa
işte gece geliyorum böyle gündüzleri hep yoğunluk yani
sen nasıl oldun canım

doktor kalp atışlarını duyamamış canım ya mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
offf ya belki daha erkendir ay nediyeceğimi şaşırdım valla mafoldumben
tam kesin bişey yok canım,ama dr u biraz karamsar biri sanırım.yarın başka dr a da gitcek.

ya çok doğru yapar tek doktorla kalmasın inşallah yanılmıştır doktor yaa :Saruboceq:

belki tanır,kimbilir?
az bi tarif et bakalım kendini,bigün istanbul a gelirsem,belki bende tanırım seniaklinialirimsmile

canım burdaki kızlar gördü beni sen çok merak ediyosan
bir zahmet nete gel arkadş olalım bak ozaman çirkinligime:roflol::roflol::roflol: kızlar çok çirkin buldu demi kız ebrar bacım:roflol::roflol::roflol:

valla napıyım ya anca eve geldim kepengin kumandası bozulmuş
kociş dükkanda kaldı bende gidip diğer ortakdan kumanda aldım baya uzadı işimiz ondan
iyi kapris yapın bakalım siz :olmaz:

ya şu yelize beyaz şov dan mesaj göndercem,aricam beyazı,abi yeliz seni çok sever,mutlaka programını izliyodur,arkedeşlerin seni bekliyo,bi kk ye uğra dedirttircem.sempatiksalakcinni

valla napıyım ya anca eve geldim kepengin kumandası bozulmuş
kociş dükkanda kaldı bende gidip diğer ortakdan kumanda aldım baya uzadı işimiz ondan
iyi kapris yapın bakalım siz :olmaz:

kapris değil canım,accık naz olabülü ama.aklinialirimsmile

bana biri böyle yazsaydı,hoş geldin dedi diye sayardım ama neyssssseeee:umursamaz:
demekki farklı düşünüyoruz neyse ben hoşbuldum zaten :3:
ya şu yelize beyaz şov dan mesaj göndercem,aricam beyazı,abi yeliz seni çok sever,mutlaka programını izliyodur,arkedeşlerin seni bekliyo,bi kk ye uğra dedirttircem.sempatiksalakcinni
valla iyi olur aslında ben artık gelmiycek gözüyle bakıyorum açıkcası çünkü çok zaman oldu iyi olsunda gelmesin ama haber vermesini çok isterdim gerçekten merak ediyorum
grip oldum canım ya gözlerim yanıyo annemgilde temizlik yaparken üşüttüm galıba:2::2::2:

geçmiş olsun canım allah şifa versin

demekki farklı düşünüyoruz neyse ben hoşbuldum zaten :3:

valla iyi olur aslında ben artık gelmiycek gözüyle bakıyorum açıkcası çünkü çok zaman oldu iyi olsunda gelmesin ama haber vermesini çok isterdim gerçekten merak ediyorum

geçmiş olsun canım allah şifa versin

ya cano,sen gelince seviniyos kız,niye böyle yazıyon yavvv,benim üzülmeme gerek hem.
gel kucaklaşalımda barışalım hadeŞeniz

Back
X