Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım,mavi gitmiş başka dr a yolda karşılaştım,çok morali bozuk belli,dünkü dr çok bozmuş moralini ama bugünkü daha erken olabilir,kürtaj için çok erken demiş,üç gün sonra tekrar çağırmış,inş.o arada gelişme yaşanır.ben geldim biraz geç geldim çünkü bir sürü misafirim var eşimin ne işi bitiyor ne toplantıları kafam kazan gibi oldu inanınki şimdi azıcık rahatladım da yazayım dedim nasısınız?a.s.sevtuncuğum grip olmuşsun tatlım annenlerde üşüttün mü acaba?mümkün olduğunca sıcak tutman lazım senin şimdi lohusaya soğuk iyi gelmez boshayallersmilebu arada yine üzgün gördüm seni hasta olacaksın sevtun bak daha Allah nasip ederse hayırlı evlatların olacak ama senin sağlıklı olman bir an önce toparlanman lazım ki onlara annelik yapabilesin en azından bunu düşün bu düşünce belki toparlanmana yardımcı olur tatlım:1hug:afed sormuşsun canım sağol deneyeceğim aldım ama çok kötü kokuyor gerçekten hiç içmesem mi acaba?:uhm:nanelişeker geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarımkaydirigubbakcemile5kardelen canım mavinin durumuna canım sıkıldı hamilelik yaşamama rağmen çok küçüktüm o zaman ve tecrübesizdim bir de 13 sene geçti üzerinden net bir şey söyleyemiyorum ama arkadaşların yazdıklarına göre başka bir dr.daha gösterse mi ki acaba?haber alırsan yine yaz olur mu canım?hep merak ediyoruzbilmiyorumkismile ks6734 hoşgeldin canıma.s.derin iyiyim canım sağolasın elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorumyerimsenibenderdanur hastaymışsın neyin var?çok geçmiş olsuna.s.ebrar bana da yazmışsın gördüm canım Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi okurum sana da bildiririm opuyorumnanaktan
ebroşum,maviş iyi olmaya çalışıyo,ama moralsiz genede.MAVİŞİMİ çok merak ediyorum yaa inşallah güzel haber almıştır doktordan
offf hiçbişey yolunda gitmiyoya illa sorun çıkıyo iş hamile kalmaylada bitmiyoki
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
geçmişteydim,sen nerelerdesin ya,eskisi gibi sohbetler edemiyoz artıkKardelen seni aşaıda görüyom gecmişimi okuyon kızzzzzzzz
hay ALLAHIM ya.bakın kızlar özet geçiyim uzatmayım eltimin biri çok huysuz sürekli sorun kavga çıkartıyo habire biz boşanıyoz diyo ben her işimi kendim yaptığım için bana gıcık oluyo beni o.... diye bile kızdırdı öteki eltim eşi ms hastası sürekli terkedip gider kadın canı sıkılınca kocasını bize atar gider yarın geliyom der 3 gün gelmez kocasıda beni bıraktı diye canı sıkıldıkça intihara kalkar daha dur
kardeloşşşşş hoşgeldin kuzum iyisinmi??![]()
ben hasta kaynımı malulen emekli etmek için 4 ay uğraştım emekli oldu karısınada bakıcı parası bağlattık ama herkese biz yaptık dediler biz sgl bile demediler hasta oldum ameliyat oldum sadece uzaktan geçmiş olsun dediler oda ameliyatmı dediler bebeğimi düşürdüm ne var bende düşürdüm dedi çıktı kürtaj olduğum gün kocasını bıraktı gezmeye gitti 3 gün gelmedi onlar anası babası mecbur bakacak sanane diyo eltilerim kayınlarım çocukları kaynanam kayınbabam hepsinin hastane işi banka belediye işi eşimle benim üstümdeydi en son sinirim geldi eltilerimle çocukları hariç hala hepsi ben olmadan gidemez eltim zaten hasta diye kocasını
bırakıp gidiyo sürekli öteki eltim vurdumduymazın teki ne gelir ne ilgilenir kimseyle sen aramazsan aramaz bile burda sıkı görünce kocasını kandırdı ist gitti 3 sene orda kaldı şimdide adanaya taşındı daha bunlar özet gelde kafayı yeme
kardeloşum nasıl bozuk olmasın yaa off destekde olamıyoruzki görüşemedik
selam söyle bizden dualarımız onunla
hoşbulduk canım,aslında canım çok sıkıldı,anlattımya sana zaten,eşimin dişi ağrıyo dişçinin verdiği ilaçları eczaneye sordum,ağrı kesicide zararlı olabilir dedi,ben ona diyorum,o çok ağrıyo,almam gerek diyo,deli etti beni,neyse aldım ve fırlatır gibi verdim ilaçları,ağlamamak içinde zor tutuyom tabi kendimi,sokaktayım,geldim eve arıyo,içmedim ilacı canın sıkılmasın diyo.
gelsin eve:mymeka:yapcam
ya ben günlerce uğraşıyorum dr kapılarında,biliyorum diş ağrısı zor bi ağrı ama iki üç gün katlansın,o çocuk sadece benim çocuğum değilya,ya spermler ölürse.akannehir
canım ALLAH yar ve yardımcın olsun kendini sakın ezdirme taviz tavizi doğurur tavrını koy sen kaynananada kayınpederinede bakmak zorrunda değilsin nedir allah rızası için bakılıyo ama kaynın filan noluyo yaa .eşinde biraz duyarlı olmalı canım bukadar ezdirmesin seni .ne yani canını yoldamı buldun sen tatlım .akıl vermek değil yanlış anlama üzüldüm sadece .bu hayatı birkere yaşıyoruz bırak ne halleri varsa görsünler
canım konuştukdan sonra düşündümde gerçekten diş ağrısı çok zor belki hayattaki en büyük ağrılardan biri .belkide aynı şey sende olsa çocuğu bile görmez gözün anlıyorum seni çok çaba sarfediyosun ama nasipten öte yol yok .boşa stres yapma eczacılar birazda abartır herşeyi .içmese çok iyide çaresiz kalırsada eşine baskı yapma canım .
ALLAHIM hayırlısını nasip etsin
evet canım aslında insan biraz tatlı söz bekliyo aynı şeyleri yaşadım başkaalarından güzel sözler duyuyosun ama yüzüne söylenmiyo .bide benimki eltimi çok överdi çıldırırdım .eltimde yapmadığını bırakmazdı ona resmen ağz.......... ederdi ama kadın yinede onu bana överdi kötükedihüsodahası kaynanam herşeye söylenir eşim maaşını alır getirir verir bu adamın karısı çocuğu var bişey alır diye arada 5-10 harçlık verir başka yok hastaneye gitsem geç kaldın diye söylenir kendim için gidiyosam hastaneye 40 yılda bir para verir istemesem hiç vermez istersemde söylenerek verir her işlerine koşarım hasta olsalar yanlarından ayrılmam ilaçları herşeyleri bana ait evin yatacak ödenek neyi varsa ben yaparım ama genede hiç yaranamam gerçi başkalarından kendim için güzel şeyler duyuyorum ama genede onlardan duymak istiyorum bazen derler bize birsenden başka bakan kimse olmaz diye kaynanam gerçi biraz parası vardı hepsini benim hesabıma yatırdı ama para herşeyi halletmiyo şevkat anlayış gerekiyo offff offfff yeter yoksa sizde kafayı yiyecaniz aleynam işte depresyon böyle bişey
söyledim,hepinizden selam söyledim,geçen haftaki mavişle bu haftaki maviş arasında dağlar vardı.
ay inşallah yaatuğçe gene mi doğuma yazdım iyi mi?düğüne gitti yazcaktım,Allah söyletiyo inş.
haklısın aslında ebroşum.
muhabbetin tamda ortasına damlamışım sempatiksalakcinni
herkese selamlar![]()
ebrar haklısında ben yapmayınca onuda rahat bırakmıyolar zaten o beni koruyup ezdirmiyo genede bu haldeyiz oda bıktı gece gündüz herkesin işine koşmaktan ama öteki dünyayı düşünüyorum bide çocuklarım benim yaptıklarımı onlarda inşallah bana yaparlar
ay inşallah yaa
bilmemki haftasonu eşi evde ya uğruyamıyo galiba
canım sende çok haklısında ciddi anlamda diş ağrısıda dayanılmaz
aslında şu ikigün için bitkisel bişeyler bulsan diş ağrısını kesen
bi araştırsana kuzum
muhabbetin tamda ortasına damlamışım sempatiksalakcinni
herkese selamlar![]()