• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eltilerimde beni hiç sevmiyo dobra olduğum ve herişimi kendim yaptığım için napalım olsun katlanıyoruz ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri sabrımızı versin yeter

o eltilerini varya bi yolsak nasıl olur :mymeka::mymeka:
toplaşığ gelelim istersen
amin canım işallah sabrın ve mükafatın büyük olur

bakın kızlar özet geçiyim uzatmayım eltimin biri çok huysuz sürekli sorun kavga çıkartıyo habire biz boşanıyoz diyo ben her işimi kendim yaptığım için bana gıcık oluyo beni o.... Diye bile kızdırdı öteki eltim eşi ms hastası sürekli terkedip gider kadın canı sıkılınca kocasını bize atar gider yarın geliyom der 3 gün gelmez kocasıda beni bıraktı diye canı sıkıldıkça intihara kalkar daha dur
canım ne diyecemi şaşırdım allah yardım etsin
canım depresyona nasıl giriliyo anlatıyım
bikere herşeye ağlıyosun olduk olmadık şeylere ,sonra keyifsiz ,mutsuz oluyosun sanki dünya yıkılmış sen altında kalmışsın ,bende başdönmesi vardı bide ,sonra kafamı kaldıramıyodum yorgunluktan bide uykusuzluk deli ediyodu .bide bende panik atakda vardı hastalık hastası olmuştum ölücem sanıyodum yani .öyle bişey değildir kuzum

canım zor her ne olursa olsun helede her işe karışanla çokdaha zor
bende 3 yıl oturdum gerçi benimki hastaydı ama yinede müdahale etmeyi severdi kocamla ağız tadsıyla kavga edemezdim hemen oğlunusavunurdu .neyse allah yardımcın olsun canım

tamam canım görüşürüz

canım bu dünyada ne ekersen onu biçiyosun bubir gerçek
allahım bizede bizim gibi hayırlı evlatlar nasip etsin :gitme:
abla cogu bende var biliyonmu galiba giriyorum depresyona
canım,mavi gitmiş başka dr a yolda karşılaştım,çok morali bozuk belli,dünkü dr çok bozmuş moralini ama bugünkü daha erken olabilir,kürtaj için çok erken demiş,üç gün sonra tekrar çağırmış,inş.o arada gelişme yaşanır.

Ebroşum,maviş iyi olmaya çalışıyo,ama moralsiz genede.

Geçmişteydim,sen nerelerdesin ya,eskisi gibi sohbetler edemiyoz artık

hay allahım ya.
he kız senle coktandır sohbet edemiyoz
ben hasta kaynımı malulen emekli etmek için 4 ay uğraştım emekli oldu karısınada bakıcı parası bağlattık ama herkese biz yaptık dediler biz sgl bile demediler hasta oldum ameliyat oldum sadece uzaktan geçmiş olsun dediler oda ameliyatmı dediler bebeğimi düşürdüm ne var bende düşürdüm dedi çıktı kürtaj olduğum gün kocasını bıraktı gezmeye gitti 3 gün gelmedi onlar anası babası mecbur bakacak sanane diyo eltilerim kayınlarım çocukları kaynanam kayınbabam hepsinin hastane işi banka belediye işi eşimle benim üstümdeydi en son sinirim geldi eltilerimle çocukları hariç hala hepsi ben olmadan gidemez eltim zaten hasta diye kocasını
bırakıp gidiyo sürekli öteki eltim vurdumduymazın teki ne gelir ne ilgilenir kimseyle sen aramazsan aramaz bile burda sıkı görünce kocasını kandırdı ist gitti 3 sene orda kaldı şimdide adanaya taşındı daha bunlar özet gelde kafayı yeme
allah verir mutlaka mükafatını evlatlarında sana yapar canım biraz daha sabret bence
hoşbulduk canım,aslında canım çok sıkıldı,anlattımya sana zaten,eşimin dişi ağrıyo dişçinin verdiği ilaçları eczaneye sordum,ağrı kesicide zararlı olabilir dedi,ben ona diyorum,o çok ağrıyo,almam gerek diyo,deli etti beni,neyse aldım ve fırlatır gibi verdim ilaçları,ağlamamak içinde zor tutuyom tabi kendimi,sokaktayım,geldim eve arıyo,içmedim ilacı canın sıkılmasın diyo.
Gelsin eve:mymeka:yapcam
ya ben günlerce uğraşıyorum dr kapılarında,biliyorum diş ağrısı zor bi ağrı ama iki üç gün katlansın,o çocuk sadece benim çocuğum değilya,ya spermler ölürse.akannehir
ah o erkekler bizizm kadar üstüne düşse bu olayın üstüne biz bukadar yıpranmayız

ama senin eşinin spermleri kolay kolay azalmaz sonuçlarına göre maşallahı var cok takma kafana
dahası kaynanam herşeye söylenir eşim maaşını alır getirir verir bu adamın karısı çocuğu var bişey alır diye arada 5-10 harçlık verir başka yok hastaneye gitsem geç kaldın diye söylenir kendim için gidiyosam hastaneye 40 yılda bir para verir istemesem hiç vermez istersemde söylenerek verir her işlerine koşarım hasta olsalar yanlarından ayrılmam ilaçları herşeyleri bana ait evin yatacak ödenek neyi varsa ben yaparım ama genede hiç yaranamam gerçi başkalarından kendim için güzel şeyler duyuyorum ama genede onlardan duymak istiyorum bazen derler bize birsenden başka bakan kimse olmaz diye kaynanam gerçi biraz parası vardı hepsini benim hesabıma yatırdı ama para herşeyi halletmiyo şevkat anlayış gerekiyo offff offfff yeter yoksa sizde kafayı yiyecaniz aleynam işte depresyon böyle bişey
canı gercekten zor günler geciriytosun ama sabret bence rabbim vericektir mutlaka mukafatını bu kadar sıkıntının
söyledim,hepinizden selam söyledim,geçen haftaki mavişle bu haftaki maviş arasında dağlar vardı.

mavişin kesesi gözükmüşmü kardelen

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20
BONCUK............20
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20
AFED...................20
AYŞEN.................20
SAMYELİ..............20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20
NANELİŞKR..........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20
BONCUK...............20
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20
AFED....................20
AYŞEN..................20
SAMYELİ...............20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20
NANELİŞKR...........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

ya bişey soracam nanelişekerin görümcesimiydi tam hatırlayamadım doğum yaptımı ki hani eşi dövüp evden atmıştıya

kardelen kafana takma canım ya bu arada yumurtan çatlamışmı dr baktımı

canım ne diyecemi şaşırdım allah yardım etsin

abla cogu bende var biliyonmu galiba giriyorum depresyona

he kız senle coktandır sohbet edemiyoz

allah verir mutlaka mükafatını evlatlarında sana yapar canım biraz daha sabret bence

ah o erkekler bizizm kadar üstüne düşse bu olayın üstüne biz bukadar yıpranmayız

ama senin eşinin spermleri kolay kolay azalmaz sonuçlarına göre maşallahı var cok takma kafana

canı gercekten zor günler geciriytosun ama sabret bence rabbim vericektir mutlaka mukafatını bu kadar sıkıntının

mavişin kesesi gözükmüşmü kardelen

öyle mi diyosun aleynacım,bu son şansım diye bu kadar tedirginim aslında,aşılamay kalmadan bitse istiyorum.
mavinin kesesinin ölçüsü falan çok iyiymiş,öyle demiş dr.

Ayşen hoşgeldin

kardelen diş agrısına karanfil iyi geliyo agzında cigdeyip agırıyan dişinin üstüne koysun cok iyi geliyo uyuşyturuyo

kardelen kafana takma canım ya bu arada yumurtan çatlamışmı dr baktımı
bakmadılar canım,gerek olmadığını söylediler,çatlamaması için bi sebep yokmuşsempatiksalakcinni
:mymeka::mymeka:
senin börülcelere :roflol::roflol:

tamam kuzum haber verirsin
yinemi yanlızsın sen?

bi tane de benden olsun:mymeka:

ben eltilerle çok iyiyimde,börülceler biraz tuhaf.

allahtan görümcem yok
ama olsaydı iyi olurdu herhalde aram
benim 2 de iyi yani zararları yok
birisi hele pek konuşmaz muhabbet etmez diğeride aynısı arada bi telde konuşuruz büyük olanla..biraz pis o yüzden gittiğim zaman pek gitmek istemiyorum evine laf aramızda kalsın sempatiksalakcinni

diğerini hiç sölemiyim evlendik 3 ay sonra 2 çocuk karı koca biiz geldiler 20 gün
resmn psikolojim bozuldu yani saymakla anlatamam son günler aynı evin içinde sadece bi kaç kelime eder olmuştum düşünün artık..kendime bunu nasıl yaptım diye her onun adı anıldığuında düşündüğümde kendime yediremiyorum hayatımda kendimi hiç ezdirmedim slaka yerine koydurmadım bu yaşıma kadar..bir kavga etsem saç baş girerim yemin ederim o kadar nefret ediyorum ondan..ama işte itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye sustumm..sustum ve artık konuşmuyorum

Ayşen hoşgeldin

kardelen diş agrısına karanfil iyi geliyo agzında cigdeyip agırıyan dişinin üstüne koysun cok iyi geliyo uyuşyturuyo

ay hiç sevmez onun tadını ama ben ağzına tıkim bakalım gelince,şimdi suçlu suçlu gelcek eve nasılsadelikafadulden

ya benim yemeğim yok kızlar naapcam bilmiyorum evde bişeyde yok bugün pazarada çıkamadım
tavuk var kociş sevmiyo ay ne yapsam yaa

Back
X