öyle mi diyosun aleynacım,bu son şansım diye bu kadar tedirginim aslında,aşılamay kalmadan bitse istiyorum.
Mavinin kesesinin ölçüsü falan çok iyiymiş,öyle demiş dr.
o zamn mavi 1 hafta daha beklese bari inşallah duyar pıt pıt pıtları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mi diyosun aleynacım,bu son şansım diye bu kadar tedirginim aslında,aşılamay kalmadan bitse istiyorum.
Mavinin kesesinin ölçüsü falan çok iyiymiş,öyle demiş dr.
allahtan görümcem yok
ama olsaydı iyi olurdu herhalde aram
benim 2 de iyi yani zararları yok
birisi hele pek konuşmaz muhabbet etmez diğeride aynısı arada bi telde konuşuruz büyük olanla..biraz pis o yüzden gittiğim zaman pek gitmek istemiyorum evine laf aramızda kalsın sempatiksalakcinni
diğerini hiç sölemiyim evlendik 3 ay sonra 2 çocuk karı koca biiz geldiler 20 gün
resmn psikolojim bozuldu yani saymakla anlatamam son günler aynı evin içinde sadece bi kaç kelime eder olmuştum düşünün artık..kendime bunu nasıl yaptım diye her onun adı anıldığuında düşündüğümde kendime yediremiyorum hayatımda kendimi hiç ezdirmedim slaka yerine koydurmadım bu yaşıma kadar..bir kavga etsem saç baş girerim yemin ederim o kadar nefret ediyorum ondan..ama işte itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye sustumm..sustum ve artık konuşmuyorum
allahtan görümcem yok
ama olsaydı iyi olurdu herhalde aram
benim 2 de iyi yani zararları yok
birisi hele pek konuşmaz muhabbet etmez diğeride aynısı arada bi telde konuşuruz büyük olanla..biraz pis o yüzden gittiğim zaman pek gitmek istemiyorum evine laf aramızda kalsın sempatiksalakcinni
diğerini hiç sölemiyim evlendik 3 ay sonra 2 çocuk karı koca biiz geldiler 20 gün
resmn psikolojim bozuldu yani saymakla anlatamam son günler aynı evin içinde sadece bi kaç kelime eder olmuştum düşünün artık..kendime bunu nasıl yaptım diye her onun adı anıldığuında düşündüğümde kendime yediremiyorum hayatımda kendimi hiç ezdirmedim slaka yerine koydurmadım bu yaşıma kadar..bir kavga etsem saç baş girerim yemin ederim o kadar nefret ediyorum ondan..ama işte itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye sustumm..sustum ve artık konuşmuyorum
aaa merak etme misafirler gitsin damlarım kuzumhoşbulduk aleynacımm
nasılsın canım
bu arada ebuşum evet sbaha kadar yine tekim
uykusu kaçanı beklerim sohbete sempatiksalakcinni
Maşallah kalabalıksınız kızlar nabersiniz ben iyiym sizlerde iyisiniz inşalalh
benimde yok ya,ne yapsam acaba?çok uğraştırcak şeyler yapamam bu saatden sonra ama.ya benim yemeğim yok kızlar naapcam bilmiyorum evde bişeyde yok bugün pazarada çıkamadım
tavuk var kociş sevmiyo ay ne yapsam yaa
o zamn mavi 1 hafta daha beklese bari inşallah duyar pıt pıt pıtları
evet canım,eşlerimiz hatrına katlanıyoz işte bazı şeylere.
benim börülcelerle hiççççç diyaloğum olmadı bugüne kadar,iyi yada kötü.onlar kapsama alanı içinde değiller gelinleri için.sempatiksalakcinni
hamd olsun canım depresyona giriyorum galibahoşbulduk aleynacımm
nasılsın canım
bu arada ebuşum evet sbaha kadar yine tekim
uykusu kaçanı beklerim sohbete sempatiksalakcinni
maşallah kalabalıksınız kızlar nabersiniz ben iyiym sizlerde iyisiniz inşalalh
benimde yok ya,ne yapsam acaba?çok uğraştırcak şeyler yapamam bu saatden sonra ama.
beklicek canım,dr kürtaj için çok erken demiş,bir günde bile çok şey değişebilir o kadar olumsuz olma hemen demiş.
hamd olsun canım depresyona giriyorum galiba
hoşgeldin derdammmmm
senin börülceler biraz diktatör galiba
boşver sana uzak allaha yakın olsunlar
benimkiler çok iyi maşallah hep derim ablalarım onlar yaa![]()
ebroşum,misafir akşama mı geliyo datlum.
:roflol::roflol::roflol:
kız alemsin valla iyi ettin kuzu
bide ben içimi dökebilsem ah ah neler var ama işte hatır gönül 10 yıldır susuyorum
bide benimki okadar kurnazki başkasının yanında yağlı ballı tekken laf sokmalar filan
:mymeka::mymeka::mymeka:
ay bu smıle hoşuma gidiyo içimin hısını alıyo :roflol:
aman allah bozmasın kuzum maşallah diyelimde kavga etmeyinBENİM ELTİM YOK AMA 1 SENEYE KALMAZ OLUR
GÖRÜMCEMİDE SEVERİM ZATEN KARDEŞ GİBİYİZ
KİMİ SEVİYORUM DESEMDE KAVGA EDSİYORUM ODA AYRUI TABİkaydirigubbakcemile3
öyleler galiba,diyaloğa karşı olduklarından,tam olarak neler bende bilmiyorumsempatiksalakcinni
rabbim daha iyi etsin sizi kuzum.