• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım,eşlerimiz hatrına katlanıyoz işte bazı şeylere.
benim börülcelerle hiççççç diyaloğum olmadı bugüne kadar,iyi yada kötü.onlar kapsama alanı içinde değiller gelinleri için.sempatiksalakcinni

boşver canım ne kadarr uzakkkkkkkkkk o kadarrrrr iyiiiii kaydirigubbakcemile5

kardelenim hoşbuldum canım geçeeer gibi oldu ama hala var sen nasılsın canım görüşemedik çoktandır

ebrarım beklerim canımmm ben burdayım boshayallersmile
burda olmasamda bana msn den yazın toplaşınca gece bayanssulusmile

aleynacım boşver canım takma hiçbişeyi kafana ne yaparsak kendimize yapıyoruz

az sizi çoştirim benn

yandan halimem yandan severim candan seviyorsan candna boşan gel kocandan :teytey: :teytey: :dance: :dance:
yandannn yandannn :roflol:

ebrar sende anlat gerçekten birileriyle paylaştığın zaman ruhen kendini biraz iyi hissediyosun ben hep ya görümceme yada kendi dayımın eşi var onlara anlatırım bide size anlattım çünkü herkesede anlatılmıyo neyse benim koçiş geliyomuş kaynanamıda alacak ben kaçar size iyi sohbetlet dua edinde aşılamam tutsun ama sağlıklı ve hayırlıysa kendinize iyi bakın sonra gene gelirim bye
canım haklısın herzaman paylaş rahatlarsın şimdi benim kaynana öldü
eltide ayda 1 görüşüyoruz umrum değil canım
canım zaten benimkide öyle görsen sanki dünyanın en iyi insnaı yalakaaaa
eşim onlar gidince annesini aradı anlatmış.banada dedi seni gider anlatır felan ben seni kötü bilceklerini onu bilsinler dedi.kaynanam inanmamış aaa hiç öyle şeyler yapmazdı aslında felan diye..eeee tabiki onun yanında ağzındna bal damlayan çalışkan temiz güler yüzlü yalakaaa..
hayatımda böyle kıskanç bir insna tanımamıştım ben..düşünün insna bir yemek takımını bir geceliği kıskanırmıı yaaa:mymeka:
allah ıslah etsin başka bişey demiyorum
ayyyy sanki benimkini anltıyosun bukadar olur
aslında anlatırımda burası uygun değil
varya bunlar nasıl insan anlamıyorum bu dünyanın öteki tarafıda var mahşerde hesaba çekilince görücez bakalım
Evet abla haklısın öyle demiyim bariü
bide cok oturdum evde 1 haftadır belki dha fazladır evdeyim ya oda yapmış olabıliır

evet deme kuzum aklına bile getirme
onunda etkisi vardır canım yarın tatil eşinle çıkın dolaşın rahatlarsın

Birsen güle güle canım allah mulkafatımnı verecektir mutlaka üzülmemeye calış eşinle aran iyi olsun o yeter sana

boncuguum hoşgeldin

varya bunlar nasıl insan anlamıyorum bu dünyanın öteki tarafıda var mahşerde hesaba çekilince görücez bakalım

canım bende o zaman ne kendi anneme anlattım bişey ne başkasına
kaynanama konusunu bile açmadım
laf taşımayı sevmem..daha anlatırım neler var nelerdeee onun pis günahlarını üstüme almak istemiyorum a.s

anam bu ne kalabalıkaklinialirimsmilesempatiksalakcinni:1shok:naniknanik
gündüzünde bi toplanalım dedik boncukum.
kızlar muhabbeti tam algılayamadım ama galiba elti ve görümce bendekilerin hepiciği kötü ayol
kayganada var tabeeeee.
kardelenim hoşbuldum canım geçeeer gibi oldu ama hala var sen nasılsın canım görüşemedik çoktandır
iyiyim canım ya,yumurta döllensin diye uğraşıyoz şu günlerde bizde.

kızlar beni net attı yine iyim ebrarım saol gülüm grip işte
hoşbuldum aleynam nasılsın canım
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
anam bu ne kalabalıkaklinialirimsmilesempatiksalakcinni:1shok:naniknanik
hoşgeldin canım evet maşallahımız var hemde bu saatte bayanssulusmile
kızlar muhabbeti tam algılayamadım ama galiba elti ve görümce bendekilerin hepiciği kötü ayol
:roflol::roflol::roflol:
ay bende görümceyim bizim geline sormak gerek nasılım diye bayanssulusmile
ebrarım beklerim canımmm ben burdayım boshayallersmile
burda olmasamda bana msn den yazın toplaşınca gece bayanssulusmile

aleynacım boşver canım takma hiçbişeyi kafana ne yaparsak kendimize yapıyoruz

az sizi çoştirim benn

yandan halimem yandan severim candan seviyorsan candna boşan gel kocandan :teytey: :teytey: :dance: :dance:
yandannn yandannn :roflol:

tamam kuzu msnden titretirim seni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bende o zaman ne kendi anneme anlattım bişey ne başkasına
kaynanama konusunu bile açmadım
laf taşımayı sevmem..daha anlatırım neler var nelerdeee onun pis günahlarını üstüme almak istemiyorum a.s

aynen öyle kuzum boşver kendinde kalsın günahları kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

bu arada mavişe söyleyin boşa sıkıntı yapmasın aynı derdi bi aç ay önce yengem çekti
kalp atışları duyulmadı kürtaj dediler 7 haftada bekledi o da 9 haftadan sonra duyuldu
yengem 40 yaşında bu arada :))
5 aylık oldu bi kız yiğen daha geliyo kaydirigubbakcemile3

saol ebrraım
kardelenim olmamı kuzum var tabe top yekün yani ama benle başa çıkamazlar kociş iyi olsun yeter ha arada isinir etmiyo değiller ama boşvermeyi öğrendim gari

Back
X