• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

valla ben çok ayrntılı bilmiyorm ya cnm doğrudur daha doktora 1 kere gttim ya ondan herhalde ama herşyn vakti zamanı napçn hep istyz hemen olsn die ama bizim bebişler nazlı olck demek glmiyolar hemen...
öyle tatlım aslında doktorada gitsen ne yaşıycaksan onu yaşıyosun ben ondan bıraktım
galiba artık kadere razı gelicem :kedi:
kızlar ya bu arada içinizde histereskopi çektiren oldu mu yada tanıdığınız falan....???

canım gökce histeroskopi olmuştu galiba karından giriyolar değilmi ?

benim soruma biri cevap versin öyle kaçalım

ben yaptırmadım ama bi doktor banada yaptır dedi.Bakalım bu hafta başka bi doktora gidicem o da yapalım derse yaptırcam.Bi ameliyat ortamında yapılanı varmış bide öyle muayene masasında yapılanıda

öyle tatlım aslında doktorada gitsen ne yaşıycaksan onu yaşıyosun ben ondan bıraktım
galiba artık kadere razı gelicem :kedi:

canım gökce histeroskopi olmuştu galiba karından giriyolar değilmi ?
bilmiyom işte nasıl bişeydir neresi iyidir şimdi burda herkes diyo ki tıp fakültelerinde çektir diye sizden biri çektirdiyse nerde çektirmiş onu öğrenmek istiyorum ondan sordum....

kızlar benim adet bitti ay ben bi tuhaf oldm anlatamam adet bitti bir mide bulantısı göğüslerim nasl acıyo eşimde meraklandı üstünemi oldn yoksa dedi neyse bu akşm gezmeye çktk tutturdu test alcm bursadaa nöbetçi eczane aradk buldk aldk eve gldm yaptm sonuç negatif alıştm ya gülüyorm artk eşimde diyo hayatm iyimisn kafayı yedim sandı galiba çok gldüm çokkkkkkk...

ben yaptırmadım ama bi doktor banada yaptır dedi.Bakalım bu hafta başka bi doktora gidicem o da yapalım derse yaptırcam.Bi ameliyat ortamında yapılanı varmış bide öyle muayene masasında yapılanıda
kız muayenede nasıl olcak ki kamerayle içeri giriyolarmış onda anestezi alman lazım nerde yaptıran tıp fak de mi???

bilmiyom işte nasıl bişeydir neresi iyidir şimdi burda herkes diyo ki tıp fakültelerinde çektir diye sizden biri çektirdiyse nerde çektirmiş onu öğrenmek istiyorum ondan sordum....

anladım kuzum valla bana gerek duyulmadı kimse demedi yani
oyüzdende pek bilgim yok :kedi:

kızlar benim adet bitti ay ben bi tuhaf oldm anlatamam adet bitti bir mide bulantısı göğüslerim nasl acıyo eşimde meraklandı üstünemi oldn yoksa dedi neyse bu akşm gezmeye çktk tutturdu test alcm bursadaa nöbetçi eczane aradk buldk aldk eve gldm yaptm sonuç negatif alıştm ya gülüyorm artk eşimde diyo hayatm iyimisn kafayı yedim sandı galiba çok gldüm çokkkkkkk...

canım yaa neçok alıştık tek görmeye napalım nasip inşallah çift çizgileride görücez canım
aslındda iyi yapmışsın belli olmazki miden niye bulanıyoki canım

Back
X