• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kk nın datlu hatunları nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız yoğunum hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum okuldan gel biraz dinlen sonra yemek yapma telaşı yedim topladım oturdum tv izledim derken akşam oluyooo bi yaramazlık yok çok şükür hayat hızla akıyor görüşmek üzere kızlar fırsat buldukça uğrarım hepinizi çoook öptümŞenizŞenizŞeniz

meraba canım nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aklımdan da geçiriyordum...ne yapıldı diye...

Allah razı olsun canım, nasılsın görüşmeyeli ?
bu arada başınız sağolsun canım. Allah sabrınızı artırsın. :1hug:

merhaba canım bende diş tedavisi görüyorum artı bebek te istiyorum doktorum bebeğe birzararı yok demişti şimdi kafam karıştı zararı varmı yokmu diş tedavisinden dolayımı ara verdiz bebeğe a.s meleğinde en kısa zaman da gelir inşallah canım

evet canım, diş tedavisi süresinde bebek tedavisine hem doktorumuz hem de dişçimiz ara verin diye tavsiye ettikleri için bizde ara verdik. kanal tedavisi olacak genellikle, morfin vurulacağı için.
hayırlısı olsun. vardır her şerde bir hayır....
sana da geçmiş olsun canım. .... olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

naneli şeker canım ben sana senin yerine okurum demiştim ama..ebrar başkasına vermiş galiba....sayısında karışılık olmasın..ben sana yazdım ama sen görmedin galiba cevap yazmadın...bu arada 2 arkadaşımızında dualarını bitirdim ben....allah kabul etsin....

hoşgeldin tatlım öbür aya süpriz yaparsın inşallah:Saruboceq:bizde aynene diş tedavisindeyiz olası bir hamilelikten önce yaptıralım dedik de adam çok korkuyor dişçiden bir gülüyorum o koltuktayken sorma:1:bana diyor hadi sen hamile kalırsam ağrı çekmeyeyim diye gidiyorsun ben niye gidiyorum anlamadım ki diyorbilmiyorumkismileben de bu bebeği ikmiz yapıyoruz yaşadıklarımı azıcık sende yaşa diyorum olur birde doğurayım istersen diyor bence mahsuru yok ama bu şu an biylojik olarak mümkün değil diyorum ve oradan kaçıyorum bana nasıl baktığını tahmin edersinizkaydirigubbakcemile4

bende korkuyorum ya dişçiden bilmiyorumkismile
eşim hiç korkmuyor maşaallah. kendimi bir sıkıyorum ki dişçi diyor seni gören de dişlerini söküyorum sanacak rahat ol biraz diyor ama gel sen bir de bana sor :1:

kızlar nasılsınız?nasıl olduğunu anlamadım ama grip olmuşum hem de çok fena zaten misafirim de var istanbul dan bayiliğini yaptığımız firmanın sahibi geldi sürekli iş iş iş daraldım ben uzak kalmaya çalıştıkça herşeyin ortasında buluyorum kendimi sıkıldımmmmalsanaalsanasmileneyse geçmişi şöyle bir toparlayayım hem kafam da dağılır azıcık sevtuncuğum sen daha iyi bilirsin tabii ki de biraz hem bedenen hem de ruhen toparlan öyle başına geç derim ben sabi sübyan nedir nasıl yapılır bilmiyorum tatlım o yüzden o konuda yardımcı olamayacağımbilmiyorumkismiletaşıyıcı anne konusuna gelince daha dur bakalım neler düşünüyorsun öyle bir daha ki sefere durur inşallah bebeğin öyle şeylere kafanı yorma tatlımyerimsenibenayrıca sigorta özel hiç farketmez duracak olduktan sonra heryerde olur ben küçük sayılabilecek bir yaşta doğurdum oğlumu sadece 2 aylıkken ve 7 aylıkken kontrole gittim ayrıca da sigortada doğurdum gerçi doğum sonrası çok sıkıntılar çektim ama sonuçta şu an ikimizde sağlıklıyız çok şükür:Saruboceq:iyice saçmalıyor artık bu kadın kendini aşıyor gün geçtikçe takma sen onu bırak konuşsun konuşsun dursunalsanaalsanasmileebrarcığım o hikayeyi ben daha önce duymuştum çok etkilemişti beni de benim kayınvalidemin bir lafı vardır bir gelin 25 sene sonra kayınvalide olur diye bizim de hep bir gün kayınvalide kayınbaba olacağımız günleri düşünüp büyüklere öyle davranmamız gerekir diye düşünüyorumboshayallersmilebu arada üzülme canımcığım sana da ne hediyeler gelecek hatta ben de gönderirim sana yanında da kocaman bir öpücük oooh misŞeniz20 tane duamıda okudum canım renkli yazmayı bilmiyorum gözünden kaçarsa yine yazarım tatlım Allah şimdiden kabul etsin inşallah:Saruboceq:aleynacığım çok sıkılma canım mevsim değişikliklerinde bu tür sıkıntılar yaşanır canım bir müddet sonra geçer toparlarsın bu arada duana tekrar amin canım Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:kardelen canım mavi yeni bir dr.gitmiş herhalde iyi de olmuş bekleyelim dediği belki hiç bir şey olmaz bebeğine iyi haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:bu arada ağrı kesici spermlere zarar mı veriyormuş bak bilmeden iyi bir şey yapmışım benim dişlerle beraber eşiminkileri de yaptırdık da ağrıları geçti zaten bu ilaç konusunda kendisi de takıntılıdır zorda kalmadıkça içmez bir şey daha öğrenmiş oldum böylece a.sbirsenciğim o elti muhabbeti bende de var benimki de ben ne yapsam aynısını yapar benim aldığım nevresim takımının aynısını almış daha hiç açmadan sandığa kaldırdım örtüyü pişti olmak hoş değil de onunla pişti olmak çok daha beter sevtun'un yaptığı gibi bir tokat atayım da içim soğusun:mymeka:aysen yengeni falan okudum inan moralim düzeldi benim de yaşım 36 ya bayağı takıyorum bunu böyle örnekleri gördükçe biraz motive oluyorum moralim düzeliyor inankiopuyorumnanaktanderinciğim gece gelemiyorum tatlım oğlanın okulu çok erken başlıyor ya erken yatmak zorunda kalıyoruz gerçi leptop gelince girerim demiştim ama inan yorgunluktan kanepede sızıp kalıyoruz ama hep aklımdasınız canımolumunekankayizsmilebu arada inşallah mağazanı da açarsın ve çok başarılı olursun tatlım çocuk da yaparım kariyerde hadi bakalımyerimsenibenway babaannene çok geçmiş olsun Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah iyi olur eşin de gelmiş moral olur sana :teselli:umutlu bekle hoşgeldin canıma.s.şimdilik bu kadar okuyacak olanlara kolay gelsin 3 günlük özet çıkarttım:1:
canım,alıntı almadan bu kadar şeyi aklında nasıl tutupta yazıyosun,maşallah diyorum sana.
ağrı kesici zarar verir mi spermlere bilmiyorum,ama ben her ihtimale karşı diye istemedim içmesinide,ben görene kadar baya kullanmış zaten.
meraba kızlar, nasılsınız ?

ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.

bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.

sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
ya bizde diş tedavisi görsek çok iyi olcak aslında,benimkiler felaket,eşimkiler benden kötü,ama bebek öncelikli diye başlamdıydım.
hayırlısı olur inş.bir sonrakji evlilik yıldönümüne bebeişin kucağında girersin inş.
naneli şeker canım ben okurum senin yerine....rabbim kabul etsin...canım bu perşenbe kimin duası olacak...2 arkadaşında berabermi...kızlar geçen perşenbe apar topar memlekete gittik..cenazemiz vardı...hatta aaklımdanda geçiriyordum...ne yapıl diye...
başınız sağolsun bulutcum.

selam kızlar,ne var ne yok
ben eskisi gibi sık giremiyorum artık işle ilgili sıkıntılar var:(
hayırdır canım yaaa,inş.halledilir sorunlar.
canım kolay gelsin bende yapıcamda nezaman bilmiyorumkismile
offf buara bizim kiracının evinde usta var boruları patlamış alta su akıtıyomuş .onlara yemek yapıyorum işim başımdan aşkın delirmek üzereyim .daha 1 hafta sürermiş .3 yıllık daire nasıl patlıyo anlamadım kimse işini düzgün yapmıyoki kötükedihüso
ben işte anlattığım gibiyim sempatiksalakcinni
canım,sana çok kolay gelsin.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
saol bitanemde öyle olmak gerekir okadında benim evimin sıkıntısını çekiyo nebiliyim ben elimden geleni yaparım oda insan evladı sonuçta
bizde kiracı evsahibi olayı olmaz komşu onlarda gözümde
gel kardeşim sende komşum ol .negüzel olurdu yaa
ya bende oalbilir miyim kanka?
selam kk nın datlu hatunları nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız yoğunum hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum okuldan gel biraz dinlen sonra yemek yapma telaşı yedim topladım oturdum tv izledim derken akşam oluyooo bi yaramazlık yok çok şükür hayat hızla akıyor görüşmek üzere kızlar fırsat buldukça uğrarım hepinizi çoook öptümŞenizŞenizŞeniz

nerdesin baaacım?merak ettim seni yavvv,iyisiniz inş.

naneli şeker canım ben sana senin yerine okurum demiştim ama..ebrar başkasına vermiş galiba....sayısında karışılık olmasın..ben sana yazdım ama sen görmedin galiba cevap yazmadın...bu arada 2 arkadaşımızında dualarını bitirdim ben....allah kabul etsin....

Allah razı olsun canım, yazdım ama geride mi kaldı, yoksa düşmedi mi sayfalarım çok geç açılıyor benimde.
nasılsın tatlışım opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızzz......
selam afedcim,nasılsın?

bende korkuyorum ya dişçiden bilmiyorumkismile
eşim hiç korkmuyor maşaallah. kendimi bir sıkıyorum ki dişçi diyor seni gören de dişlerini söküyorum sanacak rahat ol biraz diyor ama gel sen bir de bana sor :1:

zaten söküyolar ki,ben en çok dişi keserkenki o sesten korkuyorum,benim kaplamam var ve ilk yapan iyi yapmadığı için hava alıyo,bikez çıkarttırdık,tekrar taktılar,olmadı,baştan kalıbı yanlış almışlar,bende tekrar çıkarttırmaya korkuyorum.

ya bizde diş tedavisi görsek çok iyi olcak aslında,benimkiler felaket,eşimkiler benden kötü,ama bebek öncelikli diye başlamdıydım.
hayırlısı olur inş.bir sonrakji evlilik yıldönümüne bebeişin kucağında girersin inş..

Allah razı olsun tatlışım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Rabbim hepimize mutluluk sağlık ve huzur içinde bir ömür birlikte yaşamayı nasip etsin.
Hayırlısıyla tez zamanda küçük meleklerimizde gelsin inşaallah :Saruboceq:

zaten söküyolar ki,ben en çok dişi keserkenki o sesten korkuyorum,benim kaplamam var ve ilk yapan iyi yapmadığı için hava alıyo,bikez çıkarttırdık,tekrar taktılar,olmadı,baştan kalıbı yanlış almışlar,bende tekrar çıkarttırmaya korkuyorum.

ayyy o sesler, o kokuuuuu
bak birazdan dişçiye gideceğim şimdiden stres bastı beni bilmiyorumkismile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

sevtunun eltisinede sinirlendim,hala o eltiyle görüşüp,kendini üzen sevtunada,artık ben bunaldım ya yeterin gari.:mymeka:

canım benim merhaba gitmicektim ama eşim çok ısrar etti gitmezsen kırılırım dedim kalktım gittim itin hatrı olmasada sahibinin hatrı var dedim iyide ettim kız lafları söylemeye başladı bende başladım laf sokmaya yüzüne karşı dedim ben bi geçmiş olsuna geldim gelmezdimde abin istedi dedim yoksa gelicegim yoktu dedim sana zahmet beni bir daha arayıp sorma yüzünü bile görmek istemiyorum dedim sana telefonda dedim anlamadın dedim canlı yüzüne söylüyüm dedim beni bir daha rahatsız edip durma seni görünce sinirlerime hakim olamıyorum dedim benim oldugum yere gelme yolunu degiştir dedim artık elti müsfettesi yok yani canım eşimede dedim eve gelince içimi bir kustum geldim için rahatladı he bir daha yanıma yanasamaz haspam eşimede dedim zaten işini bitirdim geldim diye

canım benim merhaba gitmicektim ama eşim çok ısrar etti gitmezsen kırılırım dedim kalktım gittim itin hatrı olmasada sahibinin hatrı var dedim iyide ettim kız lafları söylemeye başladı bende başladım laf sokmaya yüzüne karşı dedim ben bi geçmiş olsuna geldim gelmezdimde abin istedi dedim yoksa gelicegim yoktu dedim sana zahmet beni bir daha arayıp sorma yüzünü bile görmek istemiyorum dedim sana telefonda dedim anlamadın dedim canlı yüzüne söylüyüm dedim beni bir daha rahatsız edip durma seni görünce sinirlerime hakim olamıyorum dedim benim oldugum yere gelme yolunu degiştir dedim artık elti müsfettesi yok yani canım eşimede dedim eve gelince içimi bir kustum geldim için rahatladı he bir daha yanıma yanasamaz haspam eşimede dedim zaten işini bitirdim geldim diye

bence çok iyi yapmışsın canım.
seni üzüyorsa eğer birisi onu hayatından çıkarmak en güzeli.
tamam belki biraz ağır olmuş ama senin yaşadıklarında çok ağırdı. ve desteğe çok ihtiyacın vardı. ağzına sağlık canım.
üzme kendini artık sende. Rabbim inşaallah hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım.

Back
X