• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtunum canım sen bu eltini fazla dikkate alıyosun en büyük ceza umursamazlıktır karşındakini daha çok sinir eder ya neden ona düşünerek değer veriyosunki boşver birine sinir olmakta ona değer verdiğini gösteriri bence

canım nisan yağmuru yada ben biyerden okudum zemzem suyuna 70 ayetel kürsi 70 felak 70 elham 70 nas 20 ihlas okuyosun 7 sabak içiyosun bildiğim kadarıyla ama bende tam olanı var buluyum yazarım sana
tamam cnm sağolasınnn

bacım sorun orda değil ben 1.65 boyunda 52 kilo 7 yaşıda çocuk sahibi biriyim kilom çokmu sizce bide bayanı görseniz daha evlibile değil haspamsempatiksalakcinni

ohaoldumsmileohaoldumsmile senin arkadaşın gözleri sağlam mı?

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
saçını başını yolucan en güzelisositososito

katılıyorum canım mevlamdan o an sabır diledim neyse bacım sorunlu insanla uğraşmak zor kaydirigubbakcemile

ohaoldumsmileohaoldumsmile senin arkadaşın gözleri sağlam mı?[/QUOTE]

çok muhattap değilim aslında kendisiyle o şekilde bile lafı soktu hemen ay hala sinirliyimyabenneyaptımki

boşver semramm kıskanclıktan söylemiş onu manken gibisin sen :)artı doğum yapmış birisin

canım çok teşekkür ederim eşimde aynı şeyleri söyledi ben bayanın bunu söylemesindeki amacı anlıyamadım beni kıskan masını gerektirecek bir durumyok problemli :3::3:

derdammm tatlışımmm güle gülee,AEO

Bende birazdan kaçarım kızlar,hepinize hayırlı akşamlarŞeniz

kuzum kardeloş canı sıkıldığı için dememiştir sana... biz sana çok üzülüyoruz inan... bir sorun olduğundan tabii ki anlatcaksın ama senin bu eltinle alakanı kesmen lazım kadın durup durup sana laf sokuyo canını acıtıyo... eee bizde sinirleniyoruz hem ne gerek var ki bu kadar üzülmene.... biz sadece seni düşündüğümüzden diyoruz kuzum...yanlış anlama yani....opuyorumnanaktan

canım benim biliyorum kardelenin dedigi dogru artık görüşmeyi düşünmüyorum zaten siz beni üzmezsiniz biliyorum canım benim kırılmadım zaten gitmesem eşimin ailesiyle kötü olucaktım onların tarafı çok fena anlıcagın laf sokmaya bayılırlar eşim benden rica etti biliyor bana yaptıklarını ama dedi git bende dedim bak gidersem fena olur dedi ne istiyorsan onu yap dedi anlıcagın bende canına okudum geldim ben kimseye kızmıyorum kırılmıyorumda zaten sizin sayenizde ben iyiyim sizin desteginiz olmasa kafayı yerdim herhalde ben sizi kırdıysam üzdüysem siz aslında beni affedin ama sizden başka dertleşicegim kimseler yok iki yüzlü olmuşlar burdaki insanlar sinirlerim çok fena yıprandı zaten garip eşimede etmedigimi bırakmadım sabah dedi nerden istedim git diye dedi dedim iyi ettin en zından bahane oldu artık hayatımdan çıktı dedim allahıma şükürler olsun dün ilk defa rahat uyudum inanmazsınız benden başka beni kimse ilgilendirmiyo artık üzülmek harabolmak sinir olmqak yok artık

Sevtun bu arada iyi cesaretlisin ya.Ben Mayısta düşük yaptım hala cesaret edemiyorum.Belkide psikoloğa gitmeliyim bilmiyorum.Kanamam başlayınca gebelikte elim ayağım boşalıyo tansitonum düşüyo.Bi daha deneyebilirmiyim emin değilim yani:sinifsinif:

canım benim ne cesareti bende cesaretli degilim ama evlat hasreti agır basıyo ban bebegim için hayatımı degiştirdim rejime girdim dedim eşime adanm zaten bişey yemiyosun ne rajimi dedi kızdı bana benim için en önemlisi eltimdi onu hallettim üstümden inanamazsın 10 yılın yükü gitti canım artık aklıma gelenleri yapıcam atık beni üzemicekler hiç kimse hemde laf sokana laf sokucam kimseyi kale almıcam adamgibi olana adam olucam artık üzülmücam eşim için dayanmam lazım bugün eşim ban dediki için cok acıdı üzülüp duruyodum dedi kendin için yapmıyosan benim için yapıcaksın dayanıcaksın ne aglıyosun bugünlerde geçecek allahımın izniyle dedi hamile kalıcaksın bebegimizi kucagına alacaksın zamanı var bak herşeyin dedi bunun için kendim ve eşim için mutlu olucam kilo vericam üzülmücam evladım için herşeyi yapıcam rabbim verse yavrum için yataga çakılmaya razıyım çünkü 9 ay bebek gibi yatıcam mutlu ol ilk kural gerisi gelir allahın izniyle bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bbebem 2 hamileligimdede çok korktum bak ama allahımın takdiriymiş ne yapayım bukadarmış vadesi insan oturup sakin kafayla düşününce daha iyi anlıyo canım

meraba kızlar, nasılsınız ?

ben kırmızı kartı gördüm bu sabah, yarın evlilik yıldönümümüz belki bize hediye gelir bebek diyordum ama nasip değilmiş.

bizde bebek tedavisine ara verdik, diş tedavisine başladık karı-koca bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda.

sizler nasılsınız, varmı güzel gelişmeler ? işim çok yoğun geçmişi de okuyamadım.
hayırlsı olsun canım diş tedavin bittikten sonra hemen hamile kalırsın inş bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereopuyorumnanaktan
selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ..

SEMRACIM dün sordum ama görmedin galiba oğluşun nasıl oldu ?demek düğüne gitmiştin bende diyorum nerelerde bu hatun .

PELİNİM saol kuzum desteğin için .inşallah sendede sorun çıkmıycak canım herşey güzel gönlünce olsun

FLANCIM kolay gelsin sana işin zor yaa misafir gelen giden bende yoruldum inanki .sağlık olsun tatlım napalım .ay teyzesi inşallah olsunda hepimizin birbirimize gönderelim saol düşünceli arkadaşım opuyorumnanaktan

WAYCIM çok üzüldüm canım yaa dualarım sizinle rabim şifa versin

BULUTUM başınız saolsun canım rabbim geride kalanlara hayırlı ömür versin

NANELİM kuzum sıkma canını bişekilde hallederiz dua işini .buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun dilerim gelecek yıl kucağında bebişinle kutlarsın

TUTİŞİM naber bitanem özledimmmmmmmmmmm
amin ebrarım inşallah bügün yine görüşemedik canım işlerin yogunmuş kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
Canım Allah acil şifalar babannene inşallah iyileşir düğünü de görür kadıncağız...

iyiyim pelincim sen nasılsın canım görüşemedik ben bugünlerde giremedim gelen gidenden...

canım demek kırmızı kart gördün hayırlısı kuzum önümüzdeki aya olur inşallah.....

semracım diş tedavisi görürken kornman gerekir canım... hem hamilelik hem diş tedavisi yapmıyorlar... bebeğe zararlı canım....

canım başınız sağolsun....
bende iyiyim canım sagol...evet tugcecim bende sık giremiyorum annemdeyim kış gelmeden biraz gezeyim dedim...kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

Back
X