• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iş çıkışı dişçiye gittim ordan da çarşıya....
kocişime hediye aldım bakalım....
beğenir inşaallah.... :asigim:

sen nasılsın canımcımmm

oh canım iyi yapmışsın begenir tabi niye begenmesin allahım mutlulugunuzu bozmasın...bende iyiyim annemdeyim iki haftadır görmüyorum kocişimi özledim valla:asigim:

oh canım iyi yapmışsın begenir tabi niye begenmesin allahım mutlulugunuzu bozmasın...bende iyiyim annemdeyim iki haftadır görmüyorum kocişimi özledim valla:asigim:

ayy ne güzel annende misin ?
kocişin yanına gidince de anneni özlersin amannnn hasretlik zor beee senağlama

ne zaman döneceksin, kocişte özlemiştir seni. arada böyle ayrılıp kavuşmakta güzel, ama tatlı ayrılıklar olacak. aşkını canlandıracak.
Allah sağlıkla kavuştursun canım

iyi allahım dayim etsin mutlulugunu canım işşallah bir dahaki yıldönümünde bebeginle kutlarsın ailece canım benim

inşallahhhh canımmmmm

sen neler yapıyorsun canım.
eltine iyi yapmışsın. hiç olmazsa sende rahatlamışsındır sürekli onun yaptıklarının stresi yüzünden geriliyordun

inşallahhhh canımmmmm

sen neler yapıyorsun canım.
eltine iyi yapmışsın. hiç olmazsa sende rahatlamışsındır sürekli onun yaptıklarının stresi yüzünden geriliyordun

canım inanmazsın üstümden 10 yılın agırlıgı giti he ben diyorum neden cesaretli degilmişim de manyak gibi aman kimse kırılmasın aman kimse alınmasın yetti artık herkezin bir sabrı var demi oh diyorum bugün oh

ayy ne güzel annende misin ?
kocişin yanına gidince de anneni özlersin amannnn hasretlik zor beee senağlama

ne zaman döneceksin, kocişte özlemiştir seni. arada böyle ayrılıp kavuşmakta güzel, ama tatlı ayrılıklar olacak. aşkını canlandıracak.
Allah sağlıkla kavuştursun canım

evet canım iki hafta oldu annemdeyim ama iki üc gün sonra büyük buluşma olcak kocişim almaya gelcek inşallah...sorma ya buraya geliyorum kocişimi özlüyorum karasuya dönüyorum annemi özlüyorum napalım canım saglık olsun yeterki...amin tatlım...

canım inanmazsın üstümden 10 yılın agırlıgı giti he ben diyorum neden cesaretli degilmişim de manyak gibi aman kimse kırılmasın aman kimse alınmasın yetti artık herkezin bir sabrı var demi oh diyorum bugün oh

canım senin yaşadıkların zaten senin için yeterince ağırdı. birde onların yükünü çektin
geç bile kalmıştın bunları söylemekte
iyi yapmışsın ağzına sağlık herkes haddini bilsin bundan sonra. sen tepkini koymasaydın bu böyle sürecekti. bundan sonra ona göre davranırlar sana

canım senin yaşadıkların zaten senin için yeterince ağırdı. birde onların yükünü çektin
geç bile kalmıştın bunları söylemekte
iyi yapmışsın ağzına sağlık herkes haddini bilsin bundan sonra. sen tepkini koymasaydın bu böyle sürecekti. bundan sonra ona göre davranırlar sana

öyle canım benim ya bana malesef bişey diyemicek artık çünkü aynı ortamda olmucaz onu görürüsem aynı ortamda ayrılıcam ordan işte okadar

kızlar bu arada istanbulda havalar iyi kombi yanmıyo benim evde sıcak evin içi allahıma çok şükür karar verdim doktora 40 çıksın ondan sonra gidicem doktor acelisi yok demiş eşime hem rahimim toparlar hemde daha iyi olur biraz zaman geçmiş olur hem pisikolojil olarak hemde bedenen iyi olucak benim için kasım gibi giderim artık allah nasip ederse

kuzum kardeloş canı sıkıldığı için dememiştir sana... biz sana çok üzülüyoruz inan... bir sorun olduğundan tabii ki anlatcaksın ama senin bu eltinle alakanı kesmen lazım kadın durup durup sana laf sokuyo canını acıtıyo... eee bizde sinirleniyoruz hem ne gerek var ki bu kadar üzülmene.... biz sadece seni düşündüğümüzden diyoruz kuzum...yanlış anlama yani....opuyorumnanaktan
benim ne demek istediğimi tuğçe çok güzel anlattığı için,tekrardan bişey yazmıyorum.
kızlar haftasonuda bir arkadaş canımı çok sıktı madem bebek istiyon önce kilo verseydin dedi ayyyyyyyyyyçok sinirlendim kaydirigubbakcemile
banada diyen çok ama onlara ne ki?

bacım sorun orda değil ben 1.65 boyunda 52 kilo 7 yaşıda çocuk sahibi biriyim kilom çokmu sizce bide bayanı görseniz daha evlibile değil haspamsempatiksalakcinni
amaniiin,sen benim nişanlıyken ki halimsin ve eşim bana o zamanlar hasta gibi görünüyodun zayıflıktan diyo,üstelikte senden bi cm kısayım.

kardelen canım hoş geldin balım nereye kayboldun kız bakıyım
burdayım ,gökçenin kızına baktıydım.
yarın evlilik yıldönümüz iki yılı devirdik maşallahhh
maşallah,rabbim nazarlardan saklasın.
ya hayatta hep insanlar kırılmasın diye çabalıyozda,kendi kırıldığımız kimsenin umurunda olmuyo malesef ve sana sadece çürük patatesleri elinde taşıdığın için kızıyorum,yani sana mutsuzluk veren insanlara haddini bildir,alakanı kes diye,gerçi bildirmişin sonunda,çok sevindim
öyle canım benim ya bana malesef bişey diyemicek artık çünkü aynı ortamda olmucaz onu görürüsem aynı ortamda ayrılıcam ordan işte okadar
aynı ortamda niye olmuyosun ki,ben olsam umursamadan olurum aynı ortamda,hem böyle deme,mecburen gelceksiniz gene,bi ailesiniz,ama umursamamalısın.

benim ne demek istediğimi tuğçe çok güzel anlattığı için,tekrardan bişey yazmıyorum.

banada diyen çok ama onlara ne ki?

amaniiin,sen benim nişanlıyken ki halimsin ve eşim bana o zamanlar hasta gibi görünüyodun zayıflıktan diyo,üstelikte senden bi cm kısayım.

burdayım ,gökçenin kızına baktıydım.

maşallah,rabbim nazarlardan saklasın.

ya hayatta hep insanlar kırılmasın diye çabalıyozda,kendi kırıldığımız kimsenin umurunda olmuyo malesef ve sana sadece çürük patatesleri elinde taşıdığın için kızıyorum,yani sana mutsuzluk veren insanlara haddini bildir,alakanı kes diye,gerçi bildirmişin sonunda,çok sevindim

aynı ortamda niye olmuyosun ki,ben olsam umursamadan olurum aynı ortamda,hem böyle deme,mecburen gelceksiniz gene,bi ailesiniz,ama umursamamalısın.

öyle yapıcam zaten canım laf atarsada gene umrumda olmaz yani ah bide eşimin dayısının kızı istemesende bir araya gelicaz ama keyfe asla beni artık incitemicek o

Back
X