inşallah canım ya Allah senle bize 2 kez diğer kızlarada 1. kez versin onlara 2kiz üçüz versinde arayı kapatsınlar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum öncelikle seninde bir kızın vardı galiba kaç yaşında meleğin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya Allah senle bize 2 kez diğer kızlarada 1. kez versin onlara 2kiz üçüz versinde arayı kapatsınlar
7 yaşında 2003 aralık doğumlu canım hemen hemen oğlunla yaşıt 2 ye gidiyoaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum öncelikle seninde bir kızın vardı galiba kaç yaşında meleğin![]()
7 yaşında 2003 aralık doğumlu canım hemen hemen oğlunla yaşıt 2 ye gidiyo
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyigeceler benden sonra gelen herkesede ebrar başta olmak üzere slm ler
oyy bersum gelmiş görüşemedik kuzumla yaa nasılsın bitanem çok özledim seniselam kk nın datlu hatunları nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız yoğunum hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum okuldan gel biraz dinlen sonra yemek yapma telaşı yedim topladım oturdum tv izledim derken akşam oluyooo bi yaramazlık yok çok şükür hayat hızla akıyor görüşmek üzere kızlar fırsat buldukça uğrarım hepinizi çoook öptümŞenizŞenizŞeniz
saol canım iyiyim şükür biraz yoğunluk var işte okadarçok teşekkür ederim tatlım, nasılsın canım görüşmeyeli ? olumunekankayizsmile
canım senin zaten yazılı vardı bende okumuyan arkadaşa veriyim istedim düşündüğün için saol yinedenaneli şeker canım ben sana senin yerine okurum demiştim ama..ebrar başkasına vermiş galiba....sayısında karışılık olmasın..ben sana yazdım ama sen görmedin galiba cevap yazmadın...bu arada 2 arkadaşımızında dualarını bitirdim ben....allah kabul etsin....
nidemek kanka buyrunnnnnnnnncanım,alıntı almadan bu kadar şeyi aklında nasıl tutupta yazıyosun,maşallah diyorum sana.
ağrı kesici zarar verir mi spermlere bilmiyorum,ama ben her ihtimale karşı diye istemedim içmesinide,ben görene kadar baya kullanmış zaten.
ya bizde diş tedavisi görsek çok iyi olcak aslında,benimkiler felaket,eşimkiler benden kötü,ama bebek öncelikli diye başlamdıydım.
hayırlısı olur inş.bir sonrakji evlilik yıldönümüne bebeişin kucağında girersin inş.
başınız sağolsun bulutcum.
hayırdır canım yaaa,inş.halledilir sorunlar.
canım,sana çok kolay gelsin.
ya bende oalbilir miyim kanka?
nerdesin baaacım?merak ettim seni yavvv,iyisiniz inş.
aynen bende öyleyim hamile olup yine aynı şeyleri yaşıycam korkusu beni çocuk fikrinden tamamen uzaklaştırdı :umursamaz:Sevtun bu arada iyi cesaretlisin ya.Ben Mayısta düşük yaptım hala cesaret edemiyorum.Belkide psikoloğa gitmeliyim bilmiyorum.Kanamam başlayınca gebelikte elim ayağım boşalıyo tansitonum düşüyo.Bi daha deneyebilirmiyim emin değilim yani:sinifsinif:
oyyy yesin teyzesi küçük mucizeyi hemen uğruycam orayaslm kızlar bebegim duruyoken sizlere bakayım dedim ama duramıycam çok dogum hikayemi yazdım bakmak isterseniz altta sayfası kib öptm hepinizi görüşmek üzre canlarım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/397165-2-sene-4-ay-sonra-gelen-mucadeleci-kizim.html
evet bitanem buara yoğunum anlattığım gibi yoruldum vallahayırlsı olsun canım diş tedavin bittikten sonra hemen hamile kalırsın inş bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu senelereopuyorumnanaktan
amin ebrarım inşallah bügün yine görüşemedik canım işlerin yogunmuş kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım sagol...evet tugcecim bende sık giremiyorum annemdeyim kış gelmeden biraz gezeyim dedim...opuyorumnanaktan
aman kuzum iyi ol herzaman kötü şeyler getirme aklına herşey güzel olucaksagol abla biraz daha iyiyim hamd olsun bugünlerimize cok şükür
eşim kızıyo artık ben gelene kadar senin pc ben geldikten sonra artık başında görmüycem seni diyo
bugünde gec gelcelkya bende buralardayım ama sz yoksunuz
sagol canım arada beni böyle sıkıntı bası bende depresyona giriyorum diye yordum ama deyilsin dediler cok
AMİN hepimizin duaları kabul olur İNŞALLAH
Derdam sen detaylı anltatsana bize canım bir ara olurmu
hoşgeldin pelin nasılsın
derdam nabersin kuzum işleri hafiflettin galibaslm ben geldim kızlar
Ebrar nerdesiiiin bu hanımların sesi çıkmıyoooooooooodelikafadulden
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babannene a.s.
günaydın canım allahım babaannene acil şifalar versin inşallah iyileşir... üzülme waycım allah büyük...bende seni öptüm canım kendine iyi bak
way son durumu nasıl canım babaannenin
canım babam geldi aksam yanından pek ii görünmüyormuş yarın doktor acıklayacakmış ne olacağını
kimse gelmedi bu gece bende gidem bari:sinifsinif: