güle güle canım iyi haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:
inşallah canım benimde temennim o neyse saçımı yıkayıp daha yatacağım sabah iştima vardelikafadulden:roflol: byyyyyyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle canım iyi haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:
amin cnm inşallah genç kaybettim doyamadım yani way arkadaşıma ondan dedim dktorları beklemek zor o anı çok acı yaşadım neyse kızlar moral bozmayım...
valla ya bazı diziler sinir ediyo insanı
ben bitmeyen şarkıyıda sevmedim
tamam canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah sende allaha emanetsin :gitme:
canım rabbim sabrını artırsın inanki şu hayat çok boş hepimiz faniyiz birgün göçüp gideceğiz inşallah ahirette beraber oluruz sevdiklerimizle olumunekankayizsmileamin cnm inşallah genç kaybettim doyamadım yani way arkadaşıma ondan dedim dktorları beklemek zor o anı çok acı yaşadım neyse kızlar moral bozmayım...
öyle canım ya cok zor basınız sağ olsun canım çok üzüldüm (kızıl bakır a boyadım canım
anne bu canım ya kaç yaşında olursa olsun doyulmaz ki..
ya hale nereye gitti bi gördüm bi kayboldu
aslında hayat kısa kimseyi üzmeye değmez ebrarım bi varız bi yok ..
inanki çok doğru bugün bi haber aldım çok üzüldüm
kızkardeşimin bi arkadaşı araba çarpmış vefat etmiş kızcağızı tanıyorum içim acıdı allah rahmet eylesin .ölüm yaşa başa bakmıyo hayatın tadını çıkarmalıyız bence bizde tam tersi zehir ediyoruz kendimize .aman çocuk çocuk sanki olunca ana baba kıymeti biliyolar alsanaalsanasmile