• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim tatlm anladım cnm kıyamam ya...
cnm saoglasın vala kötüyüm..morlaim iyide..beynim kötü:))duramyımo.
bende seni canım ŞenizŞeniz
ya bu kadar eyki edermiymiş hay yarabbim yaa
hemde nasıl ediyo kıss

içtikten en az 1 saat sonra ederdi ama 20 veya 30 dk olmuştu içeli başladı dönmeye dünyakafamçokkarıştışaşırıdm kaldım...bide bi hoş ediyo kıs sarhoş olanlar rahatlar uykusu falan gelir kafasını koyacak yer arar ya ayın öyleyim:)))
]

hemde nasıl ediyo kıss

içtikten en az 1 saat sonra ederdi ama 20 veya 30 dk olmuştu içeli başladı dönmeye dünyakafamçokkarıştışaşırıdm kaldım...bide bi hoş ediyo kıs sarhoş olanlar rahatlar uykusu falan gelir kafasını koyacak yer arar ya ayın öyleyim:)))
]

inşallah oda geçer canım.

hemde nasıl ediyo kıss

]

ay canım yaa ben hamileyken içiyodumda sersem gibi yapıyo insanı
ya buarada mavişden haber yok aklımda hep onda yaa mafoldumben

ben gidiyim kızlar gece gündüz birbirine karıştı iyice.Çarşamba doktora gidicem dua edin iyi geçsin.O zamana kadar giremem belki öptüm

afed kıs benim kocişte seninki gibi tutturdu bugün test alıcam diye.:))bende diyom progestan bitsin adet olmazsam alırsın kii olacagım belli şimdiden..ama dinlemiyo delü adam...belli olmaz diyo..kanda çıkardı diyom belli olmaz diyo hala..kan testini yaptıralı kaç gün oldu diyo haklı olabilirmi ki...

Back
X