• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim biliyosun kkda ne mucizeler gördük rabbim bilir dur bakalım ilacın bitsin hayırlısı inşallah

afed kıs benim kocişte seninki gibi tutturdu bugün test alıcam diye.:))bende diyom progestan bitsin adet olmazsam alırsın kii olacagım belli şimdiden..ama dinlemiyo delü adam...belli olmaz diyo..kanda çıkardı diyom belli olmaz diyo hala..kan testini yaptıralı kaç gün oldu diyo haklı olabilirmi ki...

gülüm teslere çalışıyoz dedim ama anlamadı olsn bi yap bakem belli olmaaz...

inşallah oda geçer canım.
inş cnm yaa...
ay canım yaa ben hamileyken içiyodumda sersem gibi yapıyo insanı
ya buarada mavişden haber yok aklımda hep onda yaa mafoldumben
benimki yüksek olan doz belki ondandır kısss...
Gülmek benim neyime :gitme:
kız nooldu hayırdırrrr.
ben gidiyim kızlar gece gündüz birbirine karıştı iyice.Çarşamba doktora gidicem dua edin iyi geçsin.O zamana kadar giremem belki öptüm

ay inşallah herşey çok güzel gider cnm yaa..

kızlar ben izninizi istiyorum artık
başım ağrıyo ve sabah erken kalkıp kocişe kahvaltı hazırlıycam
sonra geri yatarım heralde

Bak güçlüyüm bu sefer ufak YALAN' lara inanmam. ' Kıyamam ' sözcüğü yok artık Olmasında ! Herşeyi dün gibi hatırlıyorum ,, her sancısını ,, her damlasını. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu ,, uğruna canımı weririm dediğim insanların sırası değişti bende. Susmuyorum artık ! Herşeyimi sıfırladığım gün...lerde kim warsa yanımda odur benim canım ! Kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende.

derinim biliyosun kkda ne mucizeler gördük rabbim bilir dur bakalım ilacın bitsin hayırlısı inşallah
evet öyle tabi bitanem ya Allah büyük.ne bilim kan testinden sonra bu ay için ümidim kalmadı ama hayırlısı bakalım...
gülüm teslere çalışıyoz dedim ama anlamadı olsn bi yap bakem belli olmaaz...

evet ya çok laıyoz kızz...

Bak güçlüyüm bu sefer ufak YALAN' lara inanmam. ' Kıyamam ' sözcüğü yok artık Olmasında ! Herşeyi dün gibi hatırlıyorum ,, her sancısını ,, her damlasını. Kazandıklarımla kaybettiklerimi ayrıştıralı çok oldu ,, uğruna canımı weririm dediğim insanların sırası değişti bende. Susmuyorum artık ! Herşeyimi sıfırladığım gün...lerde kim warsa yanımda odur benim canım ! Kıyamadığım değil bana kıyamayanlar değerli artık bende.

çok gzlmiş canım ya.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süper yaa helal sana
bak yatmadım bekledim seni
ağzına yüreğine sağlık opuyorumnanaktan

iyigceler tatlm öptüm..
saol canım bende çok öptüm iyi uykular
evet öyle tabi bitanem ya Allah büyük.ne bilim kan testinden sonra bu ay için ümidim kalmadı ama hayırlısı bakalım...

evet ya çok laıyoz kızz...

öyle tabi kuzu hayırlısı allahtan dur bakalım nasipde nevarsa onu yaşıycaz olumunekankayizsmile

Back
X