Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DerinSu+, GokceRana23, kardelen1456, kardelen49, kardelen5233 hoşgeldiniz kızlar evet çok heyecanlıyım derinim inşallah gelmez inan hem korku hem sevinç bilmiyom hayırlısı neyse onu versin Allahım
slm kızlar nasılsınız kardelen49 dr gittinmi ne dedi anlat bakıım
bayan giyim zor olur ya,ben acıyorum orda çalışanlara,habire tezgah düzeltiyolar,bide kaprisli insanlarla uğraşmak,ben kendim bilem zor beğenirim,ama mümkün olduğunca dağıtmamaya çalışıyorum ortalığı,yazık onlara ya.selam birsencim napycim az kaldı kıs çok helecan oluyom:))yarın inşallah gelmez senin misafir:)
selam tatlişkomŞenizevet biliyon bayadır çıkıcam çıkamıyom..bugün iş baktım ama hep abidik kubidik yerler arıyodu..bi tane var oturaklı bi magaza ama bayan giyim orası daboshayallersmileistemedim yani.bakalım nasip...sen nasılsın cnm?
yaw kardeloş kıdemli kardelen olarak nickini degiş kıss:)büyük harfle yazdır farkın olsunkaydirigubbakcemile3diger kardelenler yanlış anlamasın sadece espriiiiŞeniz
ayy var var hayırlısıyla Allahın iziniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
kardelencim,gökçe çıktı sanırım,altta görünüyo ama çıkış yapmayınca,hemen kaybolmuyo,ondan gözükür.
nasılsın bakem?
sağol iyiyim Gökçede kan pıhtılıymış nasıl bi tedavi izlemişti onu sorcaktım.