• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selammmm:hulya:
ohh ebroş hanım ben geliyim sen çaylara git oldu mu şimdi kuzummmŞenizşaka şakaa.
kıslar kayınvalidemdeyim.evde girdigimde geçmişe tam anlamıyla bakıcam inşallah...

nanelimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım..dilerim bi dahaki yıldönümünüzde bebişinle birlikte kutlarsınız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
ayy canom benim yaa ben bugün seni arıycaktım sonra izinli olduğunuz geldi aklıma inan tam ararken vazgeçtim yoğun birgün geçirmişsiniz cano
ayyy ne tatlı bir pastadır bu böyle çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.
bu pastanın üstündekiler de kocişimle ben mi oluyoruz acep :1hug: :asigim:
rica ederim kuzum nedemek nice senelere inşallah
hosbulduk ebrarım iyiyım canım sen nasılsın telefondan yazdıgım ıcın mesajını gormeden kapatmısım kusura bakma tatlım...
pelinim önemli değil kuzum anlıyorum zaten telden girdiğini
buarada annen nasıl oldu kuzum
aminn cnm sagolasın..kıs ne işin var buralarda:))kocişin gelmedi mi daha?

canım hoşgeldin...
ama çok fazla kafaya takıyosun sen bence..daha 6 ay olmuş bak..böyle sürekli üzülürsen olmaz..Allah büyük.inşallah çok beklemezsin bian önce kalırsın...
bak ne güzel..doktorda bi sorun olmadıgını söylemiş..senin yapacagın sabırla beklemek...yeni evlisin.rahim kendini yeni yeni hazırlıyodur zaten.inşallah yakında kalırsın.

canlarımm kimseleri göremiyorum nerelerdesiniz yaf..zaten hep aynı oluyo.ben izinliyken kimseler olmuyo..gece gelenler oturmuyo offf:oklava:bizde demin girdik eve..inanırmısınız bugün bi çöp ellemedim evde..sabah kardeşimle doktora gidecektik ben uykudan kalkamayınca biraz geciktim.tam evden çıktık eşimle aradı gelmeyin çıkıyom muayene oldu tuniş dedi...bizde çıkmışken girmeyelim dedik işlerimizi halledelim..kayınvalideme gittik kahvaltıya.ordanda bana iş bakmaya çıktık eşimin çalıştıgı bölgede...dolaştık dolaştık geldi yoruldum yaff..boshayallersmilecanımızda tatlı bğişeyler istedi gidip yapıyım bari kimse yok..aş ve cezaya bakarım sonrada.ay ne çok konustum yaaaa.gidiyom ben.opuyorumnanaktan
ayy cano yoruldun demek peki kafana göre bişey bulamadınmı
herşey otemiz kalbine göre olsun canım arkadaşım
selam derincim,naber canım?işten çıkış planları yapıyon galiba,baştan iş bulup,çıkmayı mı düşünüyosun?
birsencim,sanada selam canım.
nabersin kuzu karşılaşamadık beklemedin arkadaşını işin çok galiba :jeyyar:
neyse çok öptüm seni
derin ya içinemi doğdu merak ettim bide evde yapılan testte 2, çizgi 10 dk sonra hafif çıkarsa sence var olabilirmi
ayy canım inşallah vardır yaa ne çok istiyorum hamiş olmanı
yarın müjde verirsin inşallah bitanem
ben geldim kimse yok gecmişe bakamadım bana yazan varmı bilmiyorum vaktim yoktu yazan varsa kusura bakmasın özür dilerim

ayy canım kıyamam yanlızmı kaldın
buarada babaannen nasıl oldu daha iyidir umarım opuyorumnanaktan

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20
LEYLA..................10bitti
FLAN.....................10bitti
BULUT..................20bitti
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20bitti
AFED....................20
AYŞEN..................20
HAYAL..................20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20BİTTİ
BULUT...................20bitti
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TOSTİ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------21EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------30EKİM

0090.gif
0003.gif
KASIM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 KASIM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM-------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 KASIM
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 KASIM
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 KASIM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SU_41------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

HAYALİ merak ediyorum yaa iyidir inşallah
dua listesindede adı var naapsak ogüne kadar gelir inşallah

kızlar günaydın... iki gündür kafam çok karışık elimde telefon doktor hastane araştırması derken en sonunda operasyonlar için karar verdim... bu ay hamile olduğumu sanmıyorum umudum pek yok çünkü tabii Allah bilir ama... adetim bittikten sonra radyomar-fındıkzade de da rahim filmi çektiricem... sabah aradım dedim ben daha önce çektirdim masada kalıyordun nerdeyse şimdi korkuyorum diye telefondaki dr çok güzel moral verdi sağolsun bizim tekniklerimiz yeni inanın hiç acı hissetmeyeceksiniz diye burda da araştırdım şimdiye kadar gidip de çok aım yandı diyenini görmedim... napalım bebek için bir kez daha yatcaz artık o masaya inşallah bu sefer acısız geçer biter... bu arada benim önceki çektirdiğim yer eski tekniği kullanıyomuş yani rahmi düzelttikleri için o kadar acım yanmış... radyomarda rahme dokunmuyoruz bilgisayar zaten rahminizin şekline göre çekiyor dedi...
film çektirdikten sonra da memoriala gidicem tekrar histereskopiyi orda çektirmeye karar verdim... kendi dr um sağolsun biz çok memnun kalmıştık yazın gittiğimizde biraz ücretleri fazla ama napalım.... tıp fakülteleri 2-3 ay sonrasına ancak dr randevusu veriyor operasyon da kimbilir ne zaman...başka özel hastaneleri aradım fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı saylır hem de yeniden dr muayenesi falan oldukça karışcak yine.... böyle işte kızlar bu ay da gebelik olmassa ki hakketen olmadı öyle hissediyorum önümüzdeki aya istanbul yolları gözüktü yine bize......

toplu alıntı yapıp cevap yazamadığım için hepinize de tek tek cevap yazmaya çalıştım, unuttuğum atladığım arkadaşlar varsa lütfen kusuruma bakmayın, işteyim gözümden kaçmıştır
hepinize de tekrardan teşekkür ederim
Allah hepimizi sağlık, mutluluk, huzur ve bebişlerimizle birlikte yaşamayı nasip etsin. daha çok hasretlik çektirmesin cümlemize de
canım nice senelere, sağlıkla huzurla bebişlerinizle inş

canım umrım hiçbişeye gerek kalmaz hatta şuan göbüşündedr .bu konularda bende biraz bilgisizim onun için bişey diyemiyorum kuzum .tek dileğim herşey ogüzel gönlünce olsun opuyorumnanaktan

canım evet bitürlü karşılaşamıyoruz neyse sağlık olsun ama hepimizi düşünüp yazıyo olman çok güzel yüreğine sağlık .buarada geçmiş olsun misafirler gitmiş :1::1:
saol canım allah sabır versin ailesine çok zor biz okadar üzüldük onlar nasıldır kimbilir :sinifsinif:
canım çok öpüyorum seni olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canım dilerim tez vakitte bebişin gelir unutursun acılarını opuyorumnanaktan

canım ben yaptım 3 ay ama bende hep ara kanama yaptı bırakmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile2

nanelim nasılsın canım?

valla bu konular herkes tarafından farklı yorumlanııyo
eskiler 40 çıkmasını bekler yinede sen bilirsin canım

tutişim napıyon balım
seni izliyesiye ekranlarını izlesin o delüler :mymeka::mymeka:
hiçç yaaaalsanaalsanasmile şeytan diyooo neyseeedelikafadulden

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20
AYŞEN.................20
HAYAL.................20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20
BULUT..................20bitti
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
abla ben okudum,Allah kabul etsin

opuyorumnanaktan
flanım çok geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine...
iyi dileklerin için de sagol cnm..inan çok istiyorum kendime ait bir yerim olmasını nasip olmadı bi türlü..paralar hep başka yerlere gidiyo inş olur bigün sgl cnmopuyorumnanaktan

bulutcum başınız sagolsun cnm yaa..Allah rahmet eylesin.kim öldü cnm çok mu yakının?

turkuazım sıkma canını .sen iyi ol da o önemli.işlerine bak sen..
sagol tugçem bitiyo 2 gün kaldı...
hakkında hayırlısı cnm..için rahat etmiyo madem çektir gitsin..
canım çok geçmiş olsun..inşallah önündeki süreçten sonra hemen kalırsın Allah saglıklı bir hamilelik versin.

ben kaçtım kıslar öptüm hepinizi..]
haklısın canım olumunekankayizsmile

aminn cnm sagolasın..kıs ne işin var buralarda:))kocişin gelmedi mi daha?

canım hoşgeldin...
ama çok fazla kafaya takıyosun sen bence..daha 6 ay olmuş bak..böyle sürekli üzülürsen olmaz..Allah büyük.inşallah çok beklemezsin bian önce kalırsın...
bak ne güzel..doktorda bi sorun olmadıgını söylemiş..senin yapacagın sabırla beklemek...yeni evlisin.rahim kendini yeni yeni hazırlıyodur zaten.inşallah yakında kalırsın.

canlarımm kimseleri göremiyorum nerelerdesiniz yaf..zaten hep aynı oluyo.ben izinliyken kimseler olmuyo..gece gelenler oturmuyo offf:oklava:bizde demin girdik eve..inanırmısınız bugün bi çöp ellemedim evde..sabah kardeşimle doktora gidecektik ben uykudan kalkamayınca biraz geciktim.tam evden çıktık eşimle aradı gelmeyin çıkıyom muayene oldu tuniş dedi...bizde çıkmışken girmeyelim dedik işlerimizi halledelim..kayınvalideme gittik kahvaltıya.ordanda bana iş bakmaya çıktık eşimin çalıştıgı bölgede...dolaştık dolaştık geldi yoruldum yaff..boshayallersmilecanımızda tatlı bğişeyler istedi gidip yapıyım bari kimse yok..aş ve cezaya bakarım sonrada.ay ne çok konustum yaaaa.gidiyom ben.opuyorumnanaktan
derinim inş kafana göre bi iş bulursun cnm yaa,hatta keşke kendi mağazan olsa işte devr alma ihtimalin ne oldu?

derin ya içinemi doğdu merak ettim bide evde yapılan testte 2, çizgi 10 dk sonra hafif çıkarsa sence var olabilirmi
birsen ne oldu cnm test yaptın mı tekrar hadi güzel hblerle gel inş
sağol iyiyim Gökçede kan pıhtılıymış nasıl bi tedavi izlemişti onu sorcaktım.
kardelencim canım gökce hamileliği boyunca iğne oldu göbekten...
kızlar günaydın... iki gündür kafam çok karışık elimde telefon doktor hastane araştırması derken en sonunda operasyonlar için karar verdim... bu ay hamile olduğumu sanmıyorum umudum pek yok çünkü tabii Allah bilir ama... adetim bittikten sonra radyomar-fındıkzade de da rahim filmi çektiricem... sabah aradım dedim ben daha önce çektirdim masada kalıyordun nerdeyse şimdi korkuyorum diye telefondaki dr çok güzel moral verdi sağolsun bizim tekniklerimiz yeni inanın hiç acı hissetmeyeceksiniz diye burda da araştırdım şimdiye kadar gidip de çok aım yandı diyenini görmedim... napalım bebek için bir kez daha yatcaz artık o masaya inşallah bu sefer acısız geçer biter... bu arada benim önceki çektirdiğim yer eski tekniği kullanıyomuş yani rahmi düzelttikleri için o kadar acım yanmış... radyomarda rahme dokunmuyoruz bilgisayar zaten rahminizin şekline göre çekiyor dedi...
film çektirdikten sonra da memoriala gidicem tekrar histereskopiyi orda çektirmeye karar verdim... kendi dr um sağolsun biz çok memnun kalmıştık yazın gittiğimizde biraz ücretleri fazla ama napalım.... tıp fakülteleri 2-3 ay sonrasına ancak dr randevusu veriyor operasyon da kimbilir ne zaman...başka özel hastaneleri aradım fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı saylır hem de yeniden dr muayenesi falan oldukça karışcak yine.... böyle işte kızlar bu ay da gebelik olmassa ki hakketen olmadı öyle hissediyorum önümüzdeki aya istanbul yolları gözüktü yine bize......

tugcem inş bunlara gerek kalmaz bu ay güzel hbrler alırız senden ama eğer ki adet olursan bu ay başla sende,radyotomdan herkes çok memnun orda aklında şüphe kalmasın senin yapman gerekn tek şey kendini kasma asla... bu arada hangi memoriale gideceksin avrupa yakasındakine mi?

slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.

slm kızlar acile çıkmam gerek kızımı okula götürecem dr gittim sonuç 13,78 pozitif ama çok küçük 2 gün sonra kontrol dedi progestanın iğnesi ile cleaxen 0,4 lük verdi inşallah hayırlısı neyse sonra gelirim öpüldünüz.

aa cnm süper yaaa inş iki gün sonrada değerin katlarr:teytey::teytey::teytey::teytey:

Back
X