• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :
sizdede var mı böyle bişey?

ayyy cok sevındim bak bu haftada ona ayetel kürsi okuyorduk maşallah inş. hadi bakalım
ayol bana ne zman sıra gelecek bir an önce okuyalım ki rabbim bizleride sevindirsin

nerdesin hatunnnnn,arada bi konuşak canım.

terazi nerdeki?

şimdilik burdayız komutanım.turkbayragi

bi yere gitsem heralde bu kadan alıntı alamazdım,sık kullanılanlara tıklarkene oldu.

TERAZİ NERDE MESAJ YAZDIĞIN YERE BAK
KÖTÜ İÇERİK YAZIYO SAĞ TARAFTA ORDA TERAZİ VAR ONA TIKLA NE YAZMAK İSTİYOSAN YAZ PUAN VERMİŞ OLUYOSUN boshayallersmile

KOMUTANMI NE HADDİME KOMUTAN OLSAM BENİ BIRAKIP BAŞKA YERLERDE OLMAZSIN aklinialirimsmile
YAA YEMEZLER YAKALADIM HEMDE İSPATLADIM GERİSİ BOŞ :roflol::roflol::roflol:

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır. :

kardelen bunu sana mı yolladılar bacım bana öyle bişey gelmedi kız seni tutuklayacaklar galiba kime ne dedin gııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

TERAZİ NERDE MESAJ YAZDIĞIN YERE BAK
KÖTÜ İÇERİK YAZIYO SAĞ TARAFTA ORDA TERAZİ VAR ONA TIKLA NE YAZMAK İSTİYOSAN YAZ PUAN VERMİŞ OLUYOSUN boshayallersmile

KOMUTANMI NE HADDİME KOMUTAN OLSAM BENİ BIRAKIP BAŞKA YERLERDE OLMAZSIN aklinialirimsmile
YAA YEMEZLER YAKALADIM HEMDE İSPATLADIM GERİSİ BOŞ :roflol::roflol::roflol:

daha sayfayı açmadım inanki,gitmiyorum değil,gidiyorumda,kk ye girmek için sık kullanılanları kullanıyorum ya,önce burayı tıkladım,sonra ona tıkladım,daha son msjıma bile bakmadım,takip için yaneeee.

EYVAH BİZDE YOK ACEP SEN YANLIŞ BİŞEYMİ YAPTIN YANDIN HAA MAHKEMELİK OLMUŞUN kafamçokkarıştı
ŞAKA VAR BİZDEDE MERAKLI MELAHAT
ayyy cok sevındim bak bu haftada ona ayetel kürsi okuyorduk maşallah inş. hadi bakalım
ayol bana ne zman sıra gelecek bir an önce okuyalım ki rabbim bizleride sevindirsin

EVET CANIM YA ÇOK ŞÜKÜR DARISI BİZE OLSUN
SIRA VAR KUZUM BEBEK BEKLEME SIRASI ONA GÖRE GİDİNCE BÖYLE OLUYO

kardelen bunu sana mı yolladılar bacım bana öyle bişey gelmedi kız seni tutuklayacaklar galiba kime ne dedin gııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee,biraz fazla konuşuyom,içimde bişeycikler tutamıyomda ben.kaydirigubbakcemile3

daha sayfayı açmadım inanki,gitmiyorum değil,gidiyorumda,kk ye girmek için sık kullanılanları kullanıyorum ya,önce burayı tıkladım,sonra ona tıkladım,daha son msjıma bile bakmadım,takip için yaneeee.
BU işleri geçeceksin yakalandınmı yakalandın daha itiraz edip durma
öğlende aynı yaptın bende kızıp çıktım :umursamaz:laelaelaelaelae
aman Allah korusun ya
tutuklamadan filan bahsetmeyin bu işlerin şakası bile kötü :sinifsinif:

evet ya allah korusun bende korkarım eyvahedigeldismile

kızlar yapalım birer cay birer tost sıcak sıcak yıyelim sohbete devam edelim ( kilo problemi olanlar hariç ):)

evet ya allah korusun bende korkarım eyvahedigeldismile

alışıyor millet suça suç işlemeye hapishaneler her şeyi rahat rahat yapıyo
35 yaşında 2 çocuk babası evli adam markette 13 yaşında kızı sıkıştırıp taciz etmiş
birde utanmadan yapmadım diyo kamera kaydı var tanık var :kızgın:
ölürmüsün öldürürmüsün ? :oklava:
ayyyy midem bulanıyor artık böyle insanlardan :umursamaz:

Back
X