Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tutişim ozaman sen 20 tane oku
tuğçemede veririm 20 tane ben şimdi ararım onu
diğerleri okunur zaten derdam ve kardeloş kaldı
eğer tamamlanırsa bugece yaparız duayı 12den sonra olurmu canım

evden ilk dün akşam çıktım kuzum dedimya tadilat var biyere çıkamamıştım iyi geldi akşamki yemek faslı .

bende var sana garez yapıp koymuylar galibama

canım öyle düşünme ya niye kötü çıksın
allahın izniyle iyi olucak herşey olumunekankayizsmile
iyi olmuş senin içn ablam,bitmedi sanırsam tadilat hala

evden ilk dün akşam çıktım kuzum dedimya tadilat var biyere çıkamamıştım iyi geldi akşamki yemek faslı .

bende var sana garez yapıp koymuylar galibama

canım öyle düşünme ya niye kötü çıksın
allahın izniyle iyi olucak herşey olumunekankayizsmile
İNŞALLAH canım

aleynacığım başlıyor musun tedaviye hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel haberler alırız senden:Saruboceq:
AMİN İNŞALLAH
başlıyom canım ALLAH İZİN VERİRSE yarın kan testi yaptırcam eşimde salı günü İNŞALLAH sonuçlarımız kötü cıkmaz

ben çıkıyorum canlarım aeo kib arkadaşın dedgi gibi benim müdür gelir şimdi bana kızar yoksa ne olur halim adamın canı tatalı çekmiş yapıyımda yesin garibim fırında sütlaç yapıcam sevenler gelsin yiyelim bu arada çok güzel yaparım sütlacı işim bitince muhabbete kaldıgımız yerden devam ederiz

yaa napıyım kardeloş mecburum şuan başımda bekliyo yaa
zaten usta gelmemiş iş kaldı çıldırma noktasında herif
amannn sorun bitmiyoki işte

kızlar HAYALİN 20 taneyi FLANA
20 taneyi TUTİŞE yazıyorum
MAVİŞİN 13 taneyide KARDELOŞA
listeyi dizeltip kaçıyorum ben çok öptüm hepinizi
dua yarın cuma vakti olucak saat 1 gibi okey

yaa napıyım kardeloş mecburum şuan başımda bekliyo yaa
zaten usta gelmemiş iş kaldı çıldırma noktasında herif
amannn sorun bitmiyoki işte
tamam canım,güle güle sana,kocanada:oklava:
özlüyor, özlemesi için elimden geleni yapıyorm sempatiksalakcinni
akşam gelince soruyorum beni özledinmi diye, evet dedirtene kadar elimden geleni ardıma koymuyorum yani :oklava: kaydirigubbakcemile3

ah erkekler,nolur bikerede biz sormadan,seni çok özledim deseler.aklinialirimsmile:asigim:

İNŞALLAH canım

AMİN İNŞALLAH
başlıyom canım ALLAH İZİN VERİRSE yarın kan testi yaptırcam eşimde salı günü İNŞALLAH sonuçlarımız kötü cıkmaz
inş çıkmıcak aleyna güzel düşün bence gerçekten etkiliyor,stres yapma cnm bu arada aşılama mı tüp bebek mi?
ben çıkıyorum canlarım aeo kib arkadaşın dedgi gibi benim müdür gelir şimdi bana kızar yoksa ne olur halim adamın canı tatalı çekmiş yapıyımda yesin garibim fırında sütlaç yapıcam sevenler gelsin yiyelim bu arada çok güzel yaparım sütlacı işim bitince muhabbete kaldıgımız yerden devam ederiz

ohhh afiyet bal şeker olsun sevtunmm canım istedi yaaa:)
haydin güle gülee

bende kaçayım mola vereyim bariii

Back
X