kızlar mrb, birsenden haber varmı, merak ettim.
tekrar test yapacaktı ama daha yapmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevtuuuunnnnn tatlımmm hoşgeldinnnnn
pelincimmmm seesssss verrrrr
zemuszemus
sağol canım iyiyim.Sen çalışıyomuydun
ben pazarıma gideyim şu güzel güneşli sonbahar havasının tadını çıkarayım accık görüşmek üzere.Bu arada dosyam bulundu hasta kabuldeymiş
, aleyna84, kardelen1456, kardelen49, kardelenbhr selam canlarım nasılsınız...
sen nereye gidiyosn canım
hadi görüşürüz canım opuyorumnanaktankiZlar bende cikiyorum gorusuruzzzzz
ayyyy çatlak yaaakaydirigubbakcemile3
bie diyimmi benim eveleneceğim senede annem hamile kalmıştı 45 yaşındaydı o zman ama düşürdü,o dönem çok yorulmuştu hiç dinlenememişti sürekli misafir falan
şimdi 3 yaşında kardeşim olacaktı :1closedeyes:
ergün hocaya mı gidicen aleynam???verdim canım allah izin verirse capaya başlıyorum
sen napıyosun karar verdinmi tedaviye
öyle valla kaderimiz birmiş sen şimdi hangi aşamadasın
senle aynı aşamadayım canım tek tüple dalıyorum:))))benim sorun dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum işte
ay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.
flanım inş bu kadar cefanın karşılığını alacaksın cnm,Allah gönlüne göre versinamin canım Rabbime şükür karaböcüğüm var bir tane ama yeni bir bebek istedikçe o kadar çok aksilik üstüste geldi ki ve ben o kadar çok hasta ve doğuramıyor muamelesi gördüm ki anlatamam o yüzden de bu sefer kimseye söylemedik olursa öğrensinler istiyorum yoksa zaten herkes ben o defteri kapattım biliyor :gitme:seninde tahliller çok iyi çıkar umarım tedavi çok güzel geçsin bizede çok güzel haberler ver inşallah:Saruboceq:
canım hoşgeldin dicem ama çıkmışsın :)amaniiiin adaşımdan başka kimse beni görmüyo bugünolumunekankayizsmile
başka bi doktora gitti kesesi düzgünmüş ve pıtpıtları duymuşlar tekrardan Allah'a şükür bi problem yokkızlar bişey sorucam mavi arkadaşımız hamileydi şuan ki durumu nedir bileniniz var mı acaba
sağol cnm sen de çıkmışsınn zaten:)ben gelen kdarebrar sağol canım her şey güzel olacak inşallah canımopuyorumnanaktangüle güle bu arada turkuaz aleyna size de güle güle kızlar görüşürüza.s.
saçını başını yolacaksın böylelerin yaaay bu hastane çalışanları beni delirtecek özellikle hemşire ve sekreterler.Dün hastaneye gittim dosyamı orda bırakmışım.Çıkarkende sordum tamammı benim işim diye tamam dedi.Şimdi dosyam nerde belli değil.Birbirlerine laf yetiştirmekten hastalarla doğru düzgün ilgilenmiyolar soruna cevap vermiyolar ikinci kez tekrarlayınca azarlıyolar sanki çocuk var karşılarında.bi tanesiyle tartıştık zaten dün.hanımefendi ben napıcam şimdi bu kağıtları diyorum.Yüzüme bakma tenezzülünde bile bulunmadan benimle işin bitti diyo tamam da şimdi nereye gidicem diyorum.Nereye götürmen gerekiyosa oraya diyo.Eşimde kadına bağırdı adam gibi işini yap yapmıyosan bırak dedi.Ama kadın o kadar umursamazki ay uğraşamıycam sizinle dedi.Eşimde hırsını beden çıkardı.Bu hastanelerde:sinifsinif: sürünüp duruyoruz gelmeyelim diyorum sana oturalım evimizde dedi.
demekki ona güvenmiş yoksa biraz zor böyle davranması kendini ne sanıyorsagırtlağına yapışasım vardı ama arada cam vardıalsanaalsanasmile
pelinimm nasılsın cnmcanım ben telefondan gecmişi okuyodum şimdi bilgisayara gectim...nasılsınopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım umarım bilmeden üzmemişimdir seni...:teselli:
ergün hocaya mı gidicen aleynam???
senle aynı aşamadayım canım tek tüple dalıyorum:))))
bakkk seeennn yaa işte sigortalı oldun mu insan muamelisi bile yapmıyolar maalesef:mymeka: :mymeka: :mymeka:klava:
selam kızlar yaa çorba yapcam ama çok üşeniyom öne size bi bakiim dedim....