• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canıkm zordur çok şükür benim yolum oruya düşmüyo allahım yardımcın olsun balım ya kız gelipte elini tutuyummu bakalım

teşekkürler canımya çok düşüncelisin eşim sağ olsun hiç yanlız bırakmıyor beni kaydirigubbakcemile2

kız tosti kaldır şu resmi şimcik canımız falan çeker yorgunum yapmaya gözümde kesmez hemde tokum ama tostu severim

kız tosti,ben senin yerini biliyom deyince,akşam hemen kayboldun,kız kötü emellerime alet etmicem,korkma bacım.:teselli:

beren saatin yerine sevtuna demişlerdi oda şimdi olmaz 40 çıkmadı demiş

Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN

amin diyorum canı gönülden tez vakitte yavrularımızı sag saglim alırız işşallah tez zamanda aminnnnnnnnnn

kardelenım canım benım ya nasılsınn valla işe başladım evet ama bu sefer dogru duzgun ders çalışamıyrm bakılm hayırlısı diğer konulara gelınce testlerde bısey cıkmadı canım hepsı temız.. sperm testı en son yuksek cıkmıstı ıyıye gıdıyo demıstı dokr sonra 3 aylık bı tedvi verdı 3 ay boyunca hem ilaç tedavısı hem de düzenli ilişki önerdi gebelık olmassa 3 ay sonra test yaparz tekrar sonuca göre aşılama yada tüp bebek hangısı uygun olursa onu yaparız dedı baklım 1 ayı gıttı olmadı bu ıkıncı ay adetıme 1 hafta var bakalım nolucak sonuc beklıyrz oyle işte canım... sen naptın senın durumlar nasıl...

bide bence çok ağır ateşte pişirmek gerek,harlı oluncada atıyo olabilir,tam emin değilim ama bundan.

evet ağır ateşte pişirmek gerektiğini duymuştum.Ayyy benim sayemde bugün kuru fasulyenin bütün inceliklerini öğrendi arkadaşlar heralde.Yarın herkes kuru fasulye yapıcak:roflol::roflol:

kız ellemeyin ne olur benim tostuma:roflol:
iyiyim cok şükür sen nasılsın topladın mı kendini biraz dahazemuszemus
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm vallahi he okuyunca iyiki varsınız ya sizler sayesinde moral buluyorum canlarım benim hepinizede teker teker teşekkür ederimki bu kötü günümde yanımda oldugunuz için allah hepinizden razı olsun canlarım

banane banane naniknaniknaniknaniknaniknanik

bak tosti şimcik hamişsem bebişte tost gibi bi doğum lekesi çıkarsa o zaman sana bananeyi göstertirim ama ya asıl banane yorgunum bilmiyom iğnelermi yapıyo ama 2-3 gündür yorgunum lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

canım ya umarım kazanırsın ama arada sırada uğrada merak ettirme bizi
sagol canımm inşalahh hayırlısı...
olur olur merak etme.Benim durumum pek iç açıcı değil.5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var.:sinifsinif:

üzüldüm senın adına canımm ama herseyde vardır bı hayr Rabbımın bir bildıgı vardır mutlaka peki ama düşüklerın sebebı ne yanı daha dogrusu bellı bı sebebı varmı..

kızlar çayı illa beraber içmeliymişiz,gelcem birazdan.

bi hoşgeldin diyen bile olmamış sagolun ya.
neyse ben alıntılarımı yaptım.yemekten sonra yazarım artık..

beren saatin yerine sevtuna demişlerdi oda şimdi olmaz 40 çıkmadı demiş

allah seni ne etmesin hemi aglayamıyo kadın bana çok yapmacık geliyo vallahi insan aglarken içten aglar demi kızlar ben çıkıyorum eşim geldi adamı doyuruyum sonra aksam duaya katılırım işşallah beni özleyin anacım by by

allah seni ne etmesin hemi çok güldüm vallahi he okuyunca iyiki varsınız ya sizler sayesinde moral buluyorum canlarım benim hepinizede teker teker teşekkür ederimki bu kötü günümde yanımda oldugunuz için allah hepinizden razı olsun canlarım

allah senden de razı olsun kuşum yasadıkların kolay şeyler değil bunu yaşamış biri olarak cok iyi anlayabiliyorum ama bir şekilde motive olmamız lazım ileriye bakmak lazım güçlü inançlı olmak lazım ben canı gönülden inanıyorum bebişlerimiz gelecek saglıklı sıhhatli bir şekilde rabbime cok güvenıyorum inanıyorum opuyorumnanaktan

Back
X