Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.bu ay gelir bebişin,sende sıkıntılarından kurtulursun canım.
bende bu ay gene doğal deniyorum,tabi iğnelerle,olmassa aşılamaya müracat etcez artık.
canım yaaaa,ben alıntıları alırken sen yoktun,sonrada çaya gittim,fırsat olmadı,gel affettirim kendimi.Şeniz
evet,eşim diyo,arada eser.:asigim:
bana denk gelmiceği kesin.
kızlar,konu sahibinin msj sayısı yazıyo ya,hadi bakalım,kim yolluyo 1000 i
o hoooo,benim 250.sayfa bile değil,napcaz o zaman?:uhm:
sayfadaki msj alma sayına göre değişiyo canım,benimki maksimum,yani 40 msj bi sayfada.
canım,o senin katılmadığın olabilir mi acaba?
Canım,şu an yazcam msj 9580 mesela,bu hepimizde aynıdır,sayfalar farklı sadece
kardeloşum olsun canım sen herzaman diyosun zaten rastladıgında..sitem ettigim halde yinede bikaç kişi dışında önemsememiş kimse...herkesin canı sagolsun ne diyim ...alınma gücenme günümde de degilim kıslar ben böyle şeylere önem veriyorum biliyosunuz...arada kaçar bende kaçıırıyom hoşgeldin demiyom bazen unutuyorum ama böyle olunca kasti gibi oluyo...ben arkanızdan da konuşmak istemiyorum,kardelen49 cnm geçmişte birsürü yorum yaptım senin için ve bazı bikaç kişi için daha..ama bi önemseyip sagol bile demiyosun.ben herzaman oturamayabilirim ama gözümden kaçmıyo hiçbişey...yeni bi tartışma başlatmak için yazmadım kızlar ama muhabbet ne kadar koyu olursa olsun herkes bi hoşgeldini hakediyo umursamaz olmayalım lütfen..topicten soguyorum böyle olunca...
bu arada muhabbetinizi böldüm cidden kızlar kusuruma bakmayın...neşelisiniz ne güzel..bende geldim sitemler ediyom böyle olsun istemezdim ama üzüldüm ve dile getridim mazur görün emi..kimseyi kırmak için demiyorumopuyorumnanaktan
bu arada muhabbetinizi böldüm cidden kızlar kusuruma bakmayın...neşelisiniz ne güzel..bende geldim sitemler ediyom böyle olsun istemezdim ama üzüldüm ve dile getridim mazur görün emi..kimseyi kırmak için demiyorumopuyorumnanaktan
yok kıss mesaj yazıyodum gördüm yazıcaktım yoksa öptüm ezgim.dersler nasıl gidiyo fıstıkŞenizDERNSU nasılsın canım öncede yzdım ama cevap cermedın kız yoksa sen benı begenmıynmubayanssulusmile
ay yok tatlım özür dilenecek bişey yok biliyorum yazıyosun cnm...üzülme sen aşkolsunŞenizlütfen böyle şeyler yazma canımya siteye girdiğim gibi gözümün ilk aradığı kişilerden birisin seni ben üzdüysem kendi adıma özürdilerim opuyorumnanaktan
ya ben şimdi ne desem şaırdım derincim,burda herkez seni sever eminim.
Derinsu herhangi bi kastım yok zaten olamazda farkında olmadan atlamış olabilirim.Banada her zaman herkes cevap vermiyo.Ama birinde vermezlerse öbüründe veriyolar.Kimseye kırılmıyorum ben.Özellikle niye benim adımı verdin anlamadım.İnşallah bundan sonra dikkat ederim.Özürdilerimmafoldumben