• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Direk bana özel mesaj gönderseydin kimse alınmayacaktı Derinsucum

ya sadece sana kırılmamıştır canım,bazen oluyo,bide derin gündüz gelmeyince,zaten görmez diye yazmıyolar sanırsam,derinde hassa bu konularda,yoksa kalbini kırmak istememiştir emin ol.Şeniz

ya kızlar şimdi ben yarın test yaptıracam ya dün 13.78 çıkmıştı yarın ne olması gerekir

canım,en azından bi buçuk katı falan yükselmeli,en kötü ihtimalle,çünkü 24 _48 saat arası ikiye katlamalı diye biliyorum,birazda tecrübeliyim hatta.prof oldum.aklinialirimsmile

derincim sen merak etme hergün birsiri sorunlarla uğraşıyoz ben mesela alıntı yapmaya pek fırsat bulamıyom gündüz kaynanam akşam eşimle kızım anca toparlanıyoz ama seni seviyoruz 1-2 gün gelmezsen merak edeceğimiz kişiler arasındasın canım
biliyom be tatlım sen sıkma canınıŞeniz
yok kuzum nıye kusura bakayım kendı adıma yanı varsa sıkıntı dıle getrmek lazım içine atmak ii bşy degıl sen en ıyısını yapıyrsun sen yazdıktan sonra ben derın su naslsın yazdım gor:kedi:mdinnnn kızz

evet canım ben içimde tutamıyom nedense..gördüm cnm yazını sagolopuyorumnanaktan

kardelencim özel mesaj atmamı gerektirecek bi durum olsaydı atardım cnm...bu seni rencide edecek bi durum degilki özelden diyim...ben geçmişte sevtunada hep söyledim mesajlarıma cevap vermiyon hiç diye...lütfen kızma bana yine diyorum önemsedigim için kırgınlıgımı dile getirdim o kadar.

EBROŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesınnn kuzummm yaaa özledımmm heeee...

kızlar kızlar lütfen üzmeyin bir birinizi öpşünde rahatlıyalım olumunekankayizsmile

kızlar ebrar bugün kocişiyle başbaşa takılıyo heral daha gelmediğine göre

çok şükür anca okudum he yazdıklarınızı kız tosti kız sen ne kaa komiksin he benim papucumu dama atıcan anlıcagın kız ne gerçekten tost yerine pasta olcek bebegin poposunda ne komik oludu demi görünmeyen yerde olursa çok güzel olur hehehehhe kız gene çalışmıyo he şu bebek fgürlerim bişey yapıp acaba kapattınmı moralim bozuluyo he bebek figürleri yapamıyınca üzülüyorum yaw kardelencim başka bişey varmı balım bildigin demiştinya

neyse uzatmayalım en iyisi.Ama ben çıkıyorum birazdan gelicem tarzı mesajlara cevap yazmıyorum pek gelicek yine konuşuruz diyorum o andada kim varsa selam vermeye çalışıyorum.Herkese iyi geceler çok kaldım bugün gözlerim yaşardı artık

ezgim çalışmıyon dimek tembel kuş seni:)şaka şaka..çalış canım yaa..keşke benimde böyle fırsatlarım olsada çalışsam..bi açıkögretime yazıldım onu da yapamadım.daha dogrusu kredilerim iyi gidiyodu ama sınavlara girmedim bi süre sonra salladım anlıcagın.

kızlarr yaaa karnım agrımaya basladı adet agrısı gıbı sankımm yaaa eyvahedigeldismile

birsencim bilgim yok ama inşallah iyi sonuç çıkar canım hayırlısıyla :ecrin_bebek:

dün mü önceki gün mü yaptırmıştın kıs iyi düşün...
en az 28 falan çıkması gerek sanırım.

dün sabah yaptım canım tekrar yarın yapacaköğlene haber veririrm iyi veya kötü Allah hayırlısını versin bakalım

neyse uzatmayalım en iyisi.Ama ben çıkıyorum birazdan gelicem tarzı mesajlara cevap yazmıyorum pek gelicek yine konuşuruz diyorum o andada kim varsa selam vermeye çalışıyorum.Herkese iyi geceler çok kaldım bugün gözlerim yaşardı artık

sanada iyi geceler canım
opuyorumnanaktan

evet uzamasın zaten...ben çıkıyorum yazmamın sebebini kızlar biliyo.işten gelince pc açıyorum yemeklerle ilgilenirken arada alıntı falan yapıyorum ondan ...burada oldugumda zaten sürekli herkese yazıyorum...zaten sana yazdıgım mesajlar "ben çıkıyorum gelicem" mesajları degil kardelencim..şahsına özel biçok mesajım oldu ..neyse güle güle iyi geceler.

Son düzenleme:
birsencim inşallah normal çıkar cnm sıkılma şimdiden...

ezgim ya benimde agrım var canım...ama benim hap dün gece bitti yarına adet olurum heralde...

ezgim çalışmıyon dimek tembel kuş seni:)şaka şaka..çalış canım yaa..keşke benimde böyle fırsatlarım olsada çalışsam..bi açıkögretime yazıldım onu da yapamadım.daha dogrusu kredilerim iyi gidiyodu ama sınavlara girmedim bi süre sonra salladım anlıcagın.

evet ya gercekten tembel kuş oldum hee....çalışmıyrm hıç yahhh içimden gelmıyr ama calışmam lazım deyıp azda olsa oturym calışıyrmm bakalım hayırlısı...

kızlar kalmak isterdim ama eşim çagırıyo deminden beri..bi gidiyim yanına gelebilirsem gelirim yine öptüm hepinizi.

ıyı geceler canımm...

kızlar tosti sevtun yaf biliyosanız sizde yorum yapın sonuca bakıım hadi çabuk bekliyom yatacam bak

Back
X