• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelencim güle güle canım,görüşürüz.
derincim,inş.olmassında bebiş vardır göbüşünde.

DERİNSU kız ne yapıyosun bebem kız bugün aklımda bile yokken rüyama girdin he yazdıgım gibi yani diyorum aşk olsun benim en son haberimmi olucaktı diye sana sitem ediyorum diyorum inana vallahi bunu kalpten diyolar hamile kendim hamile kalmış gibi seviniyorum seni tebrik ederim arkadaşım rüyada bunu gördüysem bak sana diyorum vardır bunda bir hayır haberin olsun bide rüyam gerçek oluyomuş kız ne güzel olurdu dimi sen mutlu eşin mutlu ay ne güzel olurdu bak aglamak garanti öyle bişey çıkınca işler nasıl bu arada balın fiyatlarınız uygunmu kız geliyim bayramda alış verişe he ne dersin ben seni görsem tanırım acaba sen beni tanırmısın merak ettim bak şimdi he

kızlar kalmak isterdim ama eşim çagırıyo deminden beri..bi gidiyim yanına gelebilirsem gelirim yine öptüm hepinizi.

sen gelene kadar gidebilirim,.
bir gece ansızın gelebilirim
sevtun yada ben,birimiz gelcezde yanına,artık hayırlısı
gerçi istanbullular kıpırdayamıyo,gene ben gelirim heralde.sempatiksalakcinni

birsen kuşum ben bir kere sadece idrar testi yapmıştım ondada hamile cıkmıştim bacım hiç kandan falan yapmadıgım için bilmiyom

kız benimkini neden beğenmedin,uzmanık diyos şurdaaaa:oklava:

aaa olurmu kardelenim proflara güvenirim kız sevtunda profya şimcik yazık onlara sormadım diye küzmesinler ondan öyle dedim tostiyide yalnız bırakmayak yorum yapsın ya zaten bura olmazsa inanın yalnız hissediyom kendimi bi eşim bi sizler merak ediyonuz zaten :gitme: :gitme: :gitme: mafoldumben bilmiyorumkismile

bekliyoruz ama seni eşine öyle söyle hihoyyyt
geldim bile benimki kurtlar vadisine bakıyo.reklam arasında gelir tepeme kalk diye:)))
kardelencim güle güle canım,görüşürüz.
derincim,inş.olmassında bebiş vardır göbüşünde.
ay yok be kıss ..progestanım yeni bitti olurum yarın öbür gün...kan testinden sonra ümit gitti bende bu ay için..ama belli mi olur bakalım hayırlısı canım..
DERİNSU kız ne yapıyosun bebem kız bugün aklımda bile yokken rüyama girdin he yazdıgım gibi yani diyorum aşk olsun benim en son haberimmi olucaktı diye sana sitem ediyorum diyorum inana vallahi bunu kalpten diyolar hamile kendim hamile kalmış gibi seviniyorum seni tebrik ederim arkadaşım rüyada bunu gördüysem bak sana diyorum vardır bunda bir hayır haberin olsun bide rüyam gerçek oluyomuş kız ne güzel olurdu dimi sen mutlu eşin mutlu ay ne güzel olurdu bak aglamak garanti öyle bişey çıkınca işler nasıl bu arada balın fiyatlarınız uygunmu kız geliyim bayramda alış verişe he ne dersin ben seni görsem tanırım acaba sen beni tanırmısın merak ettim bak şimdi he
hayır olsun inşallah canım yaa...
tanırım kıs gel tabi:)fiyatlar normal yani çok pahalı da degil tatlım beklerim valla.

bersuuu,kaç saatdir alttasın,gelsene kız.kaydirigubbakcemile

bersummmmmmmmm hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyo canom özledim seniiiiiiiiiiŞeniz

benim eşimde onu izliyo şeker ama eşine söyle böyle yapmasın anca akşamları görüşüyoruz :olmaz:

kızlar benim çıkmam lazım malum sabah erken kalkacam hepinize iyigeceler yarın sonucu bildiririm bye

slm kızlar nasılsınız bırsenım cok sevındım cnm ya ınsallah yrn degerlerın katlanır verırsın müjdeyı
kıdemlı kardelen bı msneye baksana kuzum sana bısıy sorcam

ya ebrar gelmedi gene,kaçtır sohbet edemez olduk kankamla,şimdi o gelir,ben giderim,uykum geliyo yavaş yavaş.

bersum mınıs nasıl gel ya muhabbetını özledık mahrumetme bızıolumunekankayizsmile

yeni gelenler hoşgelmişler benden sonra gelenlerede siz slm söyleyin iyigeceler kk nın şekerleri

Back
X