Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

1. Tüpbebek denemem canım duygularına aynen katılıyorum inşallah birgün bizde anne olucaz

canım ben raytom radyomarda çektirdim çok korkarak gittim ama hiç acımadı zaten orası farklı bir yöntemle yapıyor önden ne ağrı kesici ne kas gevşetici 1 dk sürdü sakın başka yere gitme ara konuş
canım geçecek
inşş bebişini kucakladığın günlerde gelecek

selam kk nın datlu hanımları nasılsınız bakalım??? Biz iyiyiz çok şükür.. Bebiş de iyi hem kendi büyüyo hem de annesini büyütüyor habire... Uzun süre ayakta falan kalamıyorum artık belim ve sırtım ağrıyor... Karnımda iyiden iyiye belirmeye başladı.. Günlük işleri bile dinlene dinlene yapıyorum...
Herkes iyidir inşallah... Varmı yeni hamiş haberleri???
canım iyi olmanıza çok sevindim hep böyle devam etsin inşşşşş
kızlar ıkıgündür gırıyorum ama hemen cıkıyorum kusurabakmayın cok hastayım dünden berı sancım durmadı ınsallah bugece gelıcem görüşürüz öptüm sızlerı

geçmiş olsun canım

CANLARIIIIIIIIIIIIIM BEN GELDİM HALA SARHOŞ GİBİYİM HAMİLEYİM KIZLAAAR AMA ÇOK YENİ DAHA TAM 4 HAFTALIK SANIRSAM ULTRASONLA BAKMADILAR HENÜZ YARADANIM ŞÜKÜRLER OLSUN EK KISA ZAMANDA HEPİNİZE NASİP ETSİN ALLAHIIIMM bide kızmayın ama çok özenmiştim ben şu ikonları acık kullanıyım nooooooooooolur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::21::21::21::21::46::46::46::46::49::49::49::52::52::52::64::64::64::66::66::66::74::74::74: hep özenmiştim :)

canım yaa çok şükür nasıl sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin kan testiylede garanti olucak inşallah .
sen bakma sağlık ocağındakiler biraz asabi oluyolar çok insanla uğraştıkları için ama parayla gitsen öyle olmazlar .neyse yapılsın testlerinde gerisi mühim değil .duanda unutma bitanem bizde peşinden gelelim .buarada arkadaşın naaptı?doktora gidecektiya inşallah problem yoktur .
hadi çok öptüm seni :38:
Canım çok çok saol evet hamileymişim :) en kısa zamanda allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu inşallah yavrum tutunur bana sağlıkla kucağıma alırım çok beklettmişti beni :)

deysi cok sevindim canım ALLAHIM tamamına erdirsin siz kac yıldır istiyodunuz bide bu ay ozel bişeyler yaptınızmı bize tavsiyen varmı şekerim:49::49:

saol canım benim 1,5 yıldır bekliyoduk canım evliliğimizin ilk gününden beri :) buay özel bişeyler yaptım aslında hemen yazıyım öncelikle aralık ayında rahim filmi çektirmiştim ben dr çektirin diyosa mutlaka çektirin arkadaşlar sonra aralık ayında olmadı bu ayda en son 28 aralıkta regl olmuştum o günden itibaren eşime nar ve portakal suyu sıkıp sıkıp içirdim.bide bal içine çörek otu ve tarçın döküp yedirdim her sabah 1 kaşık bide ben bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü öğrendim benim reglimin 9.günü başladım test yapmaya ve ogünden itibaren hiç meyva yemeyen ben bol bol kivi portakal ve mandalina yedim bide ceviz
sonra 13.günümde ovulasyon testimde çift çizgiyi görünce eşime ilişkiden 15 dk önce o ballı karışımdan yedirdim bu yaptıklarımın faydası oldumu bilemem ama ben bunları yaptım.Allahım en kısa zamanda sanada tattırsın hayatım bu duyguyu :)

Daisyyy canım hamilemisin tebrik ederim canım.İnşallah Allah tamamına erdirsin.
Kızlar geçmişi çok okuyamadım hepinizi çok öpüyorummmmm
Saol banucum evet kesinleşti ama şimdi bide ne zaman kalp atışını duycam duycammı duymıcammı gibi endişeler içindeyim inşallah bi sorun yaşamam Allahım bundan sonra inşallah hiç birimiz dert keder yaşamayalım kuzum inşallah en kısa zamanda sendende müjdeyi almak nasip olsun sağlıkla kuzum

canim benim cok tebrik ederim.sanirim sonuclari lacaksin bu saatlerde,insallah guzel sonuclar alirsin.allah sevindirsin canim..:64::64::64::64::64::64::64:
Evet tatlım aldım sonuçları nihayet çook çok teşekkür ederim Allah hepinizi sevindirsin inşallah en yakın zamanda beni sevindirdiği gibi dualarım sizinle

hepinize güzel birgün diliyorum burda hava kapalı ve çok soğuk :59:insanın içi sıkılıyo yav
semroş naber kuzu bitek sen varsın galiba :3:

bursıda aynı canım zaten iki gündür çok üşüyorum kemiklerimi bile hissediyorum inşallah hasta olmam evet vardım ama leptabın şarjı bitti kapandı bidaha açmaya üşendim :16:

bideeeeeeeeee bide ben şu çizelgeden yapmak istiyorum hani konuşmalarınızın altlarında var ya şu kadarlık hamişim falan diye işte ondaaaaaan :) nasıl yapabilirim acep biliyorum daha çok erken ama :) ben sizlerin dualarına ve uğurunuza inanıyorum

canlarııııııııııııım ben geldim hala sarhoş gibiyim hamileyim kızlaaar ama çok yeni daha tam 4 haftalık sanırsam ultrasonla bakmadılar henüz yaradanım şükürler olsun ek kısa zamanda hepinize nasip etsin allahııımm bide kızmayın ama çok özenmiştim ben şu ikonları acık kullanıyım nooooooooooolur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::21::21::21::21::46::46::46::46::49::49::49::52::52::52::64::64::64::66::66::66::74::74::74: Hep özenmiştim :)

canım çok çok saol evet hamileymişim :) en kısa zamanda allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu inşallah yavrum tutunur bana sağlıkla kucağıma alırım çok beklettmişti beni :)

saol canım benim 1,5 yıldır bekliyoduk canım evliliğimizin ilk gününden beri :) buay özel bişeyler yaptım aslında hemen yazıyım öncelikle aralık ayında rahim filmi çektirmiştim ben dr çektirin diyosa mutlaka çektirin arkadaşlar sonra aralık ayında olmadı bu ayda en son 28 aralıkta regl olmuştum o günden itibaren eşime nar ve portakal suyu sıkıp sıkıp içirdim.bide bal içine çörek otu ve tarçın döküp yedirdim her sabah 1 kaşık bide ben bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü öğrendim benim reglimin 9.günü başladım test yapmaya ve ogünden itibaren hiç meyva yemeyen ben bol bol kivi portakal ve mandalina yedim bide ceviz
sonra 13.günümde ovulasyon testimde çift çizgiyi görünce eşime ilişkiden 15 dk önce o ballı karışımdan yedirdim bu yaptıklarımın faydası oldumu bilemem ama ben bunları yaptım.allahım en kısa zamanda sanada tattırsın hayatım bu duyguyu :)

saol banucum evet kesinleşti ama şimdi bide ne zaman kalp atışını duycam duycammı duymıcammı gibi endişeler içindeyim inşallah bi sorun yaşamam allahım bundan sonra inşallah hiç birimiz dert keder yaşamayalım kuzum inşallah en kısa zamanda sendende müjdeyi almak nasip olsun sağlıkla kuzum

evet tatlım aldım sonuçları nihayet çook çok teşekkür ederim allah hepinizi sevindirsin inşallah en yakın zamanda beni sevindirdiği gibi dualarım sizinle

sağlıcakal kucakla işşşşşşşşşşş
çok güzel bir haber :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

CANLARIIIIIIIIIIIIIM BEN GELDİM HALA SARHOŞ GİBİYİM HAMİLEYİM KIZLAAAR AMA ÇOK YENİ DAHA TAM 4 HAFTALIK SANIRSAM ULTRASONLA BAKMADILAR HENÜZ YARADANIM ŞÜKÜRLER OLSUN EK KISA ZAMANDA HEPİNİZE NASİP ETSİN ALLAHIIIMM bide kızmayın ama çok özenmiştim ben şu ikonları acık kullanıyım nooooooooooolur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16::21::21::21::21::46::46::46::46::49::49::49::52::52::52::64::64::64::66::66::66::74::74::74: hep özenmiştim :)

Canım çok çok saol evet hamileymişim :) en kısa zamanda allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu inşallah yavrum tutunur bana sağlıkla kucağıma alırım çok beklettmişti beni :)

sonra 13.günümde ovulasyon testimde çift çizgiyi görünce eşime ilişkiden 15 dk önce o ballı karışımdan yedirdim bu yaptıklarımın faydası oldumu bilemem ama ben bunları yaptım.Allahım en kısa zamanda sanada tattırsın hayatım bu duyguyu :)

Saol banucum evet kesinleşti ama şimdi bide ne zaman kalp atışını duycam duycammı duymıcammı gibi endişeler içindeyim inşallah bi sorun yaşamam Allahım bundan sonra inşallah hiç birimiz dert keder yaşamayalım kuzum inşallah en kısa zamanda sendende müjdeyi almak nasip olsun sağlıkla kuzum

Evet tatlım aldım sonuçları nihayet çook çok teşekkür ederim Allah hepinizi sevindirsin inşallah en yakın zamanda beni sevindirdiği gibi dualarım sizinle

Canım ya ne mutlu sana meleğin tutunsun asla seni bırakmasın tüm güzel dualarımız seninle sakın kendine stres yapma fazla yorma gününü yaşa hiçbirşey düşünme inşallah pıtpıtlarıda duyucan ay ne güzel bir haber bizlere ümit oldun ne güzellllllllllll

Yetercim sağol canım umarım hepimiz mutlu oluruz.Senin eşin ne zaman gidicek MR inşallah güzel sonuçlarla dönün dualarımız seninle canım.

gecmiş olsun canım :71:
fıstıkkkkkkkkkkkkk ne haber
bideeeeeeeeee bide ben şu çizelgeden yapmak istiyorum hani konuşmalarınızın altlarında var ya şu kadarlık hamişim falan diye işte ondaaaaaan :) nasıl yapabilirim acep biliyorum daha çok erken ama :) ben sizlerin dualarına ve uğurunuza inanıyorum

canım ben pc özürlüyüm yani banda çizelğeyi arkadaşlar yaptı
ALLAHIM 9 AY SAĞLICAKLA GEÇİRİP SAĞLICAKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sağlıcakal kucakla işşşşşşşşşşş
çok güzel bir haber :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canım ya ne mutlu sana meleğin tutunsun asla seni bırakmasın tüm güzel dualarımız seninle sakın kendine stres yapma fazla yorma gününü yaşa hiçbirşey düşünme inşallah pıtpıtlarıda duyucan ay ne güzel bir haber bizlere ümit oldun ne güzellllllllllll

AMİİİİİİİİN canlarım benim allahım inşallah en kısa zamanda sizede yaşatsın bu mucizeyi sağlıkla inşallah kızlar gece gündüz dualarımdasınız Allahım hepinizden razı olsun

Kızlar heralde adet olucam çok kötüyüm tüpten sonra adetleriniz nasıl oldu beni mahvetti daha sökülmedim.Sökülünce ne olcak acaba

Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah canım en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim :26:
aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn
Yetercim sağol canım umarım hepimiz mutlu oluruz.Senin eşin ne zaman gidicek MR inşallah güzel sonuçlarla dönün dualarımız seninle canım.

inşşcanım inşşşş canım cuma gün akşam 22 ye alabildim radevu

canım ben pc özürlüyüm yani banda çizelğeyi arkadaşlar yaptı
ALLAHIM 9 AY SAĞLICAKLA GEÇİRİP SAĞLICAKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

anladım kuzum benim saol duaların için bende sana ve diğer arlkadaşlarıma duacıyım herşey gönlünüzce olsun inşallah hanginiz ne dilerseniz bebk isteyenlere bebek huzur isteyenlere huzur nasip etsin yaradanım

kızlar heralde adet olucam çok kötüyüm tüpten sonra adetleriniz nasıl oldu beni mahvetti daha sökülmedim.sökülünce ne olcak acaba
canım bende çok sorun olmamıştı
yani adette

amiiiiiiiin canlarım benim allahım inşallah en kısa zamanda sizede yaşatsın bu mucizeyi sağlıkla inşallah kızlar gece gündüz dualarımdasınız allahım hepinizden razı olsun

aminnnnnnn inşşşşşşşşşşş

kızlar merhaba beni merak etmişsiniz teşekkürler benim pek keyfim yok bu ay klomen kullanmıştımya yumurtalıklar cevap vermemiş şimdi rapor çıkartmakla uğraşıyoruz geçen ay 5 tane yumuta vardı negüzel aşılama yaptırmadığım için üzüldüm gerçi nasip olsaydı ALLAH zaten verirdi dimi neyse

Allahım hayırlı sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah bizide dualarına ekle canım bende cuma test yaptıracağım tüp bebe sonucu için
Kızlar heralde adet olucam çok kötüyüm tüpten sonra adetleriniz nasıl oldu beni mahvetti daha sökülmedim.Sökülünce ne olcak acaba

sonucu aldıktan sonra günümde olmuştum ben yani 2 gün sonra ama çok yoğun bir kanamaydı benimki adaçayı içtim 3 akşam 1 fincan ii geldi

Back
X