CANLARIIIIIIIIIIIIIM BEN GELDİM HALA SARHOŞ GİBİYİM HAMİLEYİM KIZLAAAR AMA ÇOK YENİ DAHA TAM 4 HAFTALIK SANIRSAM ULTRASONLA BAKMADILAR HENÜZ YARADANIM ŞÜKÜRLER OLSUN EK KISA ZAMANDA HEPİNİZE NASİP ETSİN ALLAHIIIMM bide kızmayın ama çok özenmiştim ben şu ikonları acık kullanıyım nooooooooooolurhep özenmiştim :)
Canım çok çok saol evet hamileymişim :) en kısa zamanda allahım sizlerede yaşatsın bu mutluluğu inşallah yavrum tutunur bana sağlıkla kucağıma alırım çok beklettmişti beni :)
saol canım benim 1,5 yıldır bekliyoduk canım evliliğimizin ilk gününden beri :) buay özel bişeyler yaptım aslında hemen yazıyım öncelikle aralık ayında rahim filmi çektirmiştim ben dr çektirin diyosa mutlaka çektirin arkadaşlar sonra aralık ayında olmadı bu ayda en son 28 aralıkta regl olmuştum o günden itibaren eşime nar ve portakal suyu sıkıp sıkıp içirdim.bide bal içine çörek otu ve tarçın döküp yedirdim her sabah 1 kaşık bide ben bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü öğrendim benim reglimin 9.günü başladım test yapmaya ve ogünden itibaren hiç meyva yemeyen ben bol bol kivi portakal ve mandalina yedim bide ceviz
sonra 13.günümde ovulasyon testimde çift çizgiyi görünce eşime ilişkiden 15 dk önce o ballı karışımdan yedirdim bu yaptıklarımın faydası oldumu bilemem ama ben bunları yaptım.Allahım en kısa zamanda sanada tattırsın hayatım bu duyguyu :)
Saol banucum evet kesinleşti ama şimdi bide ne zaman kalp atışını duycam duycammı duymıcammı gibi endişeler içindeyim inşallah bi sorun yaşamam Allahım bundan sonra inşallah hiç birimiz dert keder yaşamayalım kuzum inşallah en kısa zamanda sendende müjdeyi almak nasip olsun sağlıkla kuzum
Evet tatlım aldım sonuçları nihayet çook çok teşekkür ederim Allah hepinizi sevindirsin inşallah en yakın zamanda beni sevindirdiği gibi dualarım sizinle
canım benim gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inş.tez zamanda kalp atışlarını duyarsın...çok sewindim rabbim sağlıkla,hayırla kucağınıza almayıda nasip etsin,darısı bizlere olsun inş.dualarını eksik etme canım bizlere