Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin kuzum nasıl oldun

ayy canım senin işin çok zor ALLAH yardımcın olsun kaygananada akıl fikir versin

tamam canım 3 yıl yazıcam
allahım daha çok bekletmesin inşallah

evet kuzum benimde olurdu ara ara kanama gibi olmuyo lekelenme oluyo
inşallah öyledir kuzum sen fırsatı kaçırma bence

buarada pc çok yavaş gerçektende yetişemiyorum hanımlar
ayrıca deryam,peloşum hiç gelmemiş bugün ya merak ettim

tamam ablacım ayy kocişi yine uykusundan zıplatıcam desene:1::1::1:

kardelen
gül
hoşgeldiniz nasılsınız

hş.b canım tşk ler ii yim sen nasılsın_?

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK**************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT**********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART****************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY******************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

Son düzenleme:
seninle benim işimiz hiç bitmez cano ALLAHIM kolaylık versin
buarada kardeloşum bugün yok gerçektende
derinimin pc hakkın rahmetine kavuştu inşallah toparlanır :60::60:

gülcüm bende ii neler yapıyorsun seninle tanışma fırsantımız olmadı biraz tanıtırmısın kendini

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

benide ekleyin lütfen 27 ocak adet günüm

ins cnm . sende sifa bulursun ins gerci bular hep vesile tabii...

yaa ben sunu ögrenmek istiyorum illa yumurtlama günündemi hamila kalioz yani baska gün degil mi?? illa o gün mü? yani benim yumurtlama geceli 4 gün oluyo benin simdi hamile kalma sansim yok mu yaii paww poff ne datayli ismis bu yawf:9::9:

ewet canım çok haklısın bunlar hep rabbimden vesile...canım ben çok duydum adetine yakın bir süre kalıpta hamile kalanları bence sende boş geçirme olabilir ki benim bir arkadaşımın öyle olmuş adet olmasına yakın bir dönemde hamile kalmış ve dr da söylemiş kendisine sen belki benim yumurtlama günüm geçti diye düşünmüşsündür ama adetine yakın günlerde yumurtlama olmuş hamile kalmış.

ins cnm . sende sifa bulursun ins gerci bular hep vesile tabii...

yaa ben sunu ögrenmek istiyorum illa yumurtlama günündemi hamila kalioz yani baska gün degil mi?? illa o gün mü? yani benim yumurtlama geceli 4 gün oluyo benin simdi hamile kalma sansim yok mu yaii paww poff ne datayli ismis bu yawf:9::9:
canım tıbben mümkün olmadığı söyleniyor ama ancak RABBİM bilir
ben takılmıyorum çok fazla yumurtayı verende o dölleyende o gerisi boş yani sen çalış gerisini RABBİME bırak
tamam ablacım ayy kocişi yine uykusundan zıplatıcam desene:1::1::1:

hş.b canım tşk ler ii yim sen nasılsın_?
eyvahhhh kocişin uykusunu böleceksin desene ama olsun bebiş için değer kuzum
copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

hanımlar boncuğuma yardımcı olalım günü geçenler yazarsa çok iyi olur
bukadar güzel listemiz var ihmal etmeyin olurmu :71:

gülcüm bende ii neler yapıyorsun seninle tanışma fırsantımız olmadı biraz tanıtırmısın kendini

tabiki canım ben gül 25 yaşım yozgatın bir ilçesinde yaşıyorum şuanda çalışmıyorum ewdeyim.7 senelik ewliyim 5 senedir anne olamıyorum 8 ay önce hamile kaldım ama bebeğim düştü...hamile kalamama nedenimde pco:43::43::43:sende tanıtırmısın kendini_????

seninle benim işimiz hiç bitmez cano ALLAHIM kolaylık versin
buarada kardeloşum bugün yok gerçektende
derinimin pc hakkın rahmetine kavuştu inşallah toparlanır :60::60:
amın cnm olsun deger topıgımıze:52:

benide ekleyin lütfen 27 ocak adet günüm
ekledım cnm hayırlı olsun:16:

ben takılmıyorum çok fazla yumurtayı verende o dölleyende o gerisi boş yani sen çalış gerisini RABBİME bırak

cok sagol ebusum

he walla bölcem artık napalım bebiş için herşeye değer hastayken bile eşime diyodum bugünler yumurtlma günlerim boş geçmesin diye oda gülüm hastasın kolunu kaldıracak gücün yok diyodu ama yinede bir kaç kez denedik inş.olur ablacım...ay utandım ama ben:17::63::76::78::83::90:

way cnmyaa sen rumuzun acayip hosuma gidiyor yaa senin yazdigin bisi okurken sarki söylicem gelio way anasina sayir seyircilar die ay bende bugün kafayi yedim haa:52::52::52::50::50:

tabiki canım ben gül 25 yaşım yozgatın bir ilçesinde yaşıyorum şuanda çalışmıyorum ewdeyim.7 senelik ewliyim 5 senedir anne olamıyorum 8 ay önce hamile kaldım ama bebeğim düştü...hamile kalamama nedenimde pco:43::43::43:sende tanıtırmısın kendini_????

tabi canım ben 20 yşındayım inşallah 21 olacağım kütahyanın bir ilçesinde oturuyorum 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş bekliyoruz bu ayın başında 2 aylık bebişimi düşürdüm böyle işte merak ettiğin varsa sor

amın cnm olsun deger topıgımıze:52:

ekledım cnm hayırlı olsun:16:

cok sagol ebusum
öyle kuzum ya değer tabiki
sende saol kahrımızı çekiyosun bitanem :38:
he walla bölcem artık napalım bebiş için herşeye değer hastayken bile eşime diyodum bugünler yumurtlma günlerim boş geçmesin diye oda gülüm hastasın kolunu kaldıracak gücün yok diyodu ama yinede bir kaç kez denedik inş.olur ablacım...ay utandım ama ben:17::63::76::78::83::90:
hadi hayırlısı gülüm buarada biz kadınlar varya isteyince yapamıycağımız şey yok hasta olsak bile :23:
utancak nevar kuzum çok doğal şeyler :42:

tabi canım ben 20 yşındayım inşallah 21 olacağım kütahyanın bir ilçesinde oturuyorum 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş bekliyoruz bu ayın başında 2 aylık bebişimi düşürdüm böyle işte merak ettiğin varsa sor

çok memnun oldum canım...ahh tatlım sıkma canını olur elbet rabbim çok aratmadan göndersin meleklerimizi inş.endişelenme sakın çok uzun süre olmamış henüz inş. tez zamanda gülsün yüzün.ve hepimizin inş.:16::16::16:

Back
X