Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsnız
hiç geçmişe falan bakacak halim yok güzel haberler vardır umarım

Kızlar adet oldum ama korkunç ağrım var.Birde size sorıyım çapadan ikinci rapor nasıl çıkıyor çok zormu kolaymı çok merak ediyorum.

inşallah saol canım 2 sene 8 ay oldu evleneli sanada cok gecmiş olsun
2. bebkler daha iyi tutunuyolarmış umarım sanada sıkı sıkı tutunur sen kac senelik evlisin ve kac aydır bebiş istiyosun:77:
sağol canım inşallah tutunur ben 3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebeiş istiyorum anlatırmısın nerdensin
selam hanımlar nasılsınız??? ben dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah....
sağol canım ben ii sen nasılsın allah inşallah kabul eder
hepinize güzel birgün diliyorum
ben acayip yoğunum misafirim heran gelebilir biraz canım sıkıldı dua işini bitirmiş olsaydım çok iyi olucaktı .dua vaktinde girmeye çalışcam ama eğer giremezsem birinizin yapmasını istiycem .aslında duayı takipde etmek gerekiyo boncuğum yada deryam yapabilirmisiniz kuzum?diğer arkadaşlar içinde geçerli bu selinamda yapabilir .yani kim müsayit olursa listeyi takip etsin canlarım böyle olmasını hiç istemezdim ama ani bir geliş bu .1 haftada kalmayı düşünüyo buhafta dua yapamayız yani .kızlar bana bukonuda yardımcı olursanız sevinirim yarın dua vakti bişey yapıp gelmeye çalışıucam .ayrıca elaezelim okuyamamış rahim filmi çektirdiği için kanaması varmış .ben 20 tanesini okuycam eliksir için olan sunger için de deryam sen okurmusun kuzum?ayrıca msn açılmıyo durumu bana özelden mesaj atarak bildirin .gece bakıcam çünkü .hepinizi çok öptüm canım arkadaşlarım
canım kolay gelsin misfir ağırlamak çok zor allah kolaylık versin 1 hafta yokmusun canım seni özleyeceğim k.i.b a.e.o byyy
selammmmmmmmmm kıslarrrrr :)))))))))))) kimse varmııııııı

pufff halen adet olmadım yawwww :(((((((((

canım sen nerelerdesin ya kac gündür gözüm yollarda kaldı gelmedin ne yaptın adet olmamışsın dr gitmedinmi canım git artık git güzrl haberlerle gel inşallah

slam kızlar nasılsınız ben geldim topice nolmuş böle yaaaaa

kızlar bu arada bugün dr a gttim polip var demişlerdi ameliyat gerekebilir demişti biopsiyi yapan dr bugün infertilite bölümüne gttiğimde gerek yok temiz dediler hormon sonuçlarıma iii dedi eşimin sonuçlarına iii dedi ama volümün düşük olduğunu söledi tekrar test yapılsın kan testini de yaptırsın dedi veeee tadaviye başlıyalım dediiii çok mutluyum arakadaşlar dualarınızlaaaaaa.......

hiranur canım seninle tanışamadık biraz kendinden bahsedermısın

hım evet cnm tanışmadık ama hepimiz aynı sorunu yaşıyınca insan hemen kaynaşıo şahsen ben öleyim ben 3 senelik evliyim 3 senedir bebek istiorum ama malesef daha hiç hamile kalamadım evliliğimin 1.senesinden itibaren tedavi görmeye başladım pco teşhisi konuldu klomen tedavileri ve iğne tedavisiyle bi aşılama tutmadı ikinci denememde iğne kullanmama rağmen yumoşlar büyümedi ve yarım kaldı tedavim şimdi ise çapa hastanesine gidiorum bakalım bu sefer ne olcak cnm senin sorunun nedir ben böle işte

hım evet cnm tanışmadık ama hepimiz aynı sorunu yaşıyınca insan hemen kaynaşıo şahsen ben öleyim ben 3 senelik evliyim 3 senedir bebek istiorum ama malesef daha hiç hamile kalamadım evliliğimin 1.senesinden itibaren tedavi görmeye başladım pco teşhisi konuldu klomen tedavileri ve iğne tedavisiyle bi aşılama tutmadı ikinci denememde iğne kullanmama rağmen yumoşlar büyümedi ve yarım kaldı tedavim şimdi ise çapa hastanesine gidiorum bakalım bu sefer ne olcak cnm senin sorunun nedir ben böle işte

evet canım sorunlar aynı olunca çabuk kaynaşıyo canım bende sorun yok ben bu ay bi düşük yaptım 2 aylık bebişim düştü bende 3 yıl 1 aylık evliyim yaklaşıl 1 yıldır bekliyorum bende böle işte

derincim hoş geldin canım özlettin kendini pc oldumu

evet canım sorunlar aynı olunca çabuk kaynaşıyo canım bende sorun yok ben bu ay bi düşük yaptım 2 aylık bebişim düştü bende 3 yıl 1 aylık evliyim yaklaşıl 1 yıldır bekliyorum bende böle işte

derincim hoş geldin canım özlettin kendini pc oldumu

hım cnm yaaaa çok üzüldüm rabbim içini ferahlatsın güzelim rabbim biran önce dualarımız kabul etsin cnm hemen hemen aynı sayılırız evlilikte bende kasım 18 de 3 seneyi doldurdum 4 e gidioz ama hala bebiş yok yafffff:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

hım cnm yaaaa çok üzüldüm rabbim içini ferahlatsın güzelim rabbim biran önce dualarımız kabul etsin cnm hemen hemen aynı sayılırız evlilikte bende kasım 18 de 3 seneyi doldurdum 4 e gidioz ama hala bebiş yok yafffff:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

amin canım ya canım uzulme inşallah hepimiz hamiş olup bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız

Back
X