Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin ablacımmmmm nasılsınnnnnn
çok şükür canım
karın ve bel ağrım geçmedi daha canım
daha adetimede var neden böyle oldu bu ay anlamadım
selammm kızlar nasılsınız bakimmmmmm![]()
![]()
hoşgeldim baby biz iyiyiz sen nasılsın
ablacım msn e gelsene kimsecikler yok burda yaffff
sağol hiracım iyim tatlım vadiye akıom eşimi bekliom falan sen napıosun :))))
Kızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.
şöle bir geçmişinize baktım da 4 5 yıldık bebek hasreti çekenleri gördüm allah sabır versin inşallah bir an önce bende 4 aydır bekliyorum olmuyor diye üzülüyordum ama utandım kendimden onca yıl bekleyenleri görünce![]()
diyorum derinim dövelim o pcc iselam canlarrrr...kimbilir geçmişte neler kaynadı ama ben yine okuyamıyorum..baştan az bişey okuyabildim..laptopun sarjı bitiyo vede yegenim bırakmıyo rahat...
ebrarım benim bende özledim hepinizi canom...adet gelmedi bitanem ama agrılarım var gene..olcam olamıyorum...seninde misafirler geliyomuş Allah kolaylıklar versin bitanem..öptüm.,
elixsir senin yazınıda gördüm cnm sorma benim pc yapıyo arada böyle bende bıktım valla...
kardeloşum,boncugum,pelinim,kayracım,turkuazım;(bu arada turkuazımdan ne haberi bekliyonuz hayırdır) ve tümmm arkadaslarım hepinizi çokkkkk öpüyorum..annemdeyiz şimdi eve gidiyoz...görüşmek üzere iyi geceler....![]()