Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim tostim ben en son listeye.Nerelerdesin görünmüyosun artık.
Birsencim merhaba nasılsın.Ebrar çok yoğun inşallah biz halledelim listeyi bu hafta.Birsencim okudunmu sende
ekledim tostim ben en son listeye.Nerelerdesin görünmüyosun artık.
Birsencim merhaba nasılsın.Ebrar çok yoğun inşallah biz halledelim listeyi bu hafta.Birsencim okudunmu sende
tamam canım sağol canımcım spora başaldım hafta 4 gün spor 2 günde kurana gidiyorum arada girmeye çalışıyorum yarında tatile cıkıyoruz 3 hafta kadar pek giremiycem yıne öyle işte öpüyorum herkesi allah kabul etsin duamızı şimdiden yarın giremıycem hayırlı geceler
işşallah rabbim boş çıkarmaz bebem emeklerini dua ediyorum inan senin için allahım tez zzmanda bebegini gönderiri işşallah bak allah korusun eger olmazsada yılmak yıkılmak yok unutma bak biz hepimiz burda kader arkadaşıyız bunu unutmayasın he gel bakıyım kollarıma teselli edem bariKızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.
SÜMELA,DAİSY,PELİN,KAYRAM,SEVTUN,WAY,,,,,,,arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok tesekür ederim,,,,,,,daisy canım hayırlı uğurlu olsun işallah sağsalim bebeğini kucağın alırsın,,,,,ebrarım çok saol canım beni anladığın için inan çok üzüldüm duaları okuyamadığım için ama elimde olmayan nedenlerden dolayı biliyosun,,,,,,,,,,,,,,,,,kendinize iyi bakın,beni unutmayan arkadaşlarıma çok tesekür ederim ALLAH gönlünüze göre versin işallahhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
merhaba canım kızlra sizede selam ama çıkmam lazım sabah erken kalkacam geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayıın duamıda okudum kardelen49 biiti yazabilirsin canım pc bozuldu eşim anca yaptı herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın şimdiden dualara amiinn canımekledim tostim ben en son listeye.Nerelerdesin görünmüyosun artık.
kısslar hepinize hayırlı geceler diliyorum veee
once keseyi,
sonra icinde minnacık atan pıtpıt kalbi,
ardından buyumesini,
sonra hareketlerini,
sonrada kucagınıza almanızı,
memelerinize dusmesini dilerim... bebişlerimizin inş cok bekletmeden gelirlerrr
![]()
kız ne ka güzel didin be aferim hakkettin bu hediyeyi al bakem![]()
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20bitti
GARİP....................20bitti
ELAEZEL................20bitti
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15bitti
DERYA...................15bitti
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10bitti
NANELİŞKR.............10bitti
DERDA...................10bitti
PELİN....................10bitti
TOSTİ...................10bitti
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10bitti
TUĞÇE...................13bitti
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
GARİP.....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15bitti
ALEYNA..................15bitti
DERYA....................15bitti
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ....................10bitti
PELİN.....................10bitti
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10bitti
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13bitti
merhaba canım kızlra sizede selam ama çıkmam lazım sabah erken kalkacam geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayıın duamıda okudum kardelen49 biiti yazabilirsin canım pc bozuldu eşim anca yaptı herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın şimdiden dualara amiinn canım
# elixsir+
# birsen29+
# way
# kardelen49
# tosti
ben çıkıyorum bebnim yavru çagırıyo sonra görüşürüz duaya girebilirsem girerim giremezsem kusura bakmayım bebeler![]()
kardelen merhaba nasılsın neler yaptın tedavin nasıl gidiyor..
merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın.Hala beklemedeyim ben.Bu ayda midemden tedavi görüyorum gebelik yasak yine.Bu ay bitince inşallah başlıycam folik asite falan.Sen neler yaptın.