geçmiş olsun canım ben başka bir profa gittim o da tanınmış biri lütfü bey belki duymuşsundur.o da dosyama şöyle baktı.sana hiç rahim filmi histeroskopi yapıldı mı dedi bende gerek yok denilmişti dedi muane etti.ben de sana diyen doktor arkadaşlara katılıyorum.dedi.bir alternatif dikiş kalmış bakalım 11 haftalıkken deneyelim dikiş atılır.su gelecekmi gelmeyecekmi?kortizonu da tavsiye etmiyorum dedi.yani kafamı karıştırdı artık hangisine inanacaksak.hem rahimle problem yok diyo.hem rahimağzına dikiş kalmış bir alternatif diyor.anlıyacağın pek içime sinmedi.herhalde beni bilen hocayla devam etmek daha doğru gibi bilmiyorum.artık doktor gezmek istemiyorum.neyse benden böyle işte kafanı şişirdim kusura bakma...
Lütfü hocayı duydum duymaz olurmuyum KK nın popüler doktorlarından ama muayene ücreti bana çok fazla gelmişti.Hoş şimdi gittiğim dr.da özele geçti neyse.Valla içine sinen bi dr.la devam et derim ben şu anki dr.umu sevdim nasıl bi yöntem izliycek doğru insanmı bilmiyorum ama en azından moral veriyo bön bön yüzüme bakmıyo bi ton muayene parası verdikten sonra.İnşallah doğru insanlarla karşılaşırız bu zor süreçte