derinim bizde seni özledik canım artık pc cabuk yapılsında aramıza don cok öpüyorum seniselam canlarrrr...kimbilir geçmişte neler kaynadı ama ben yine okuyamıyorum..baştan az bişey okuyabildim..laptopun sarjı bitiyo vede yegenim bırakmıyo rahat...
ebrarım benim bende özledim hepinizi canom...adet gelmedi bitanem ama agrılarım var gene..olcam olamıyorum...seninde misafirler geliyomuş Allah kolaylıklar versin bitanem..öptüm.,
elixsir senin yazınıda gördüm cnm sorma benim pc yapıyo arada böyle bende bıktım valla...
kardeloşum,boncugum,pelinim,kayracım,turkuazım;(bu arada turkuazımdan ne haberi bekliyonuz hayırdır) ve tümmm arkadaslarım hepinizi çokkkkk öpüyorum..annemdeyiz şimdi eve gidiyoz...görüşmek üzere iyi geceler....![]()

canım dualarım seninle inş güzel haberlerle dönersin...Kızlarrr hayırlı geceler olsun.
Yarın test günüm nolur duanızı esirgemeyin ALLAH RAZI OLSUN.
ne demek canım bende teşekkür ederim güzel duaların icin ve amin diyorum kendine iyi bak...SÜMELA,DAİSY,PELİN,KAYRAM,SEVTUN,WAY,,,,,,,arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok tesekür ederim,,,,,,,daisy canım hayırlı uğurlu olsun işallah sağsalim bebeğini kucağın alırsın,,,,,ebrarım çok saol canım beni anladığın için inan çok üzüldüm duaları okuyamadığım için ama elimde olmayan nedenlerden dolayı biliyosun,,,,,,,,,,,,,,,,,kendinize iyi bakın,beni unutmayan arkadaşlarıma çok tesekür ederim ALLAH gönlünüze göre versin işallahhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
tostim görüşemiyoruz epeydir iyisindir inş tatile cıkıyomuşsun iyi eglenceler canım...tamam canım sağol canımcım spora başaldım hafta 4 gün spor 2 günde kurana gidiyorum arada girmeye çalışıyorum yarında tatile cıkıyoruz 3 hafta kadar pek giremiycem yıne öyle işte öpüyorum herkesi allah kabul etsin duamızı şimdiden yarın giremıycem hayırlı geceler
amin canım amin...nasılsın elixsirim agrıların gecmiştir umarım kendine dikkat et...kısslar hepinize hayırlı geceler diliyorum veee
once keseyi,
sonra icinde minnacık atan pıtpıt kalbi,
ardından buyumesini,
sonra hareketlerini,
sonrada kucagınıza almanızı,
memelerinize dusmesini dilerim... bebişlerimizin inş cok bekletmeden gelirlerrr
![]()
gözünaydın canım ne güzel ya benim ablamda fransada gecen sene gelemedi inş bu sene gelebilir cok özledim onları# kardelen49
# birsen29+
# elixsir+
# tosti
eliksir ve sünger için duaya şimdiden amin diyorum rabbim tez zamanda işşallah gönüllerindeki muratlarını verir işşallahcanlarım ben yarın duaya giremicem kusura bakmayı kardeşim evde malesef o saatte yatıyo oluyo kızar bana ama her an bir delülük yaparım haberiniz ola ben delü karuyumdur vesselam
bu arada ben adet oldugumdan okuyamıcamda pazar abdeslenicam ona göre yazarsınız okurum ay heyecan bastı be ablamlar cumartesi gelicekler 2 sene oldu görmeyeli kız heyecan bastı he
bu arada ben geldim beni öslemedinizmi bakem![]()

eboşum allah kolaylık versin canım sen ara sıra uyar bence cok yaramazlık yapmasın diye...bizde seni cok özliycez kendine iyi bak cok öpüyorum senibu saatte kimsecikler yoktur tabiki anca fırsat buldum dualar tamam sayılır çok sevindim deryam görmüştür umarım 20 tane sunger için okuyacağını .buarada kardelenim çok teşekkür ederim canım ilgilenmişsin ALLAH razı olsun .selinam sende saol ilgileniriz demişsin allahım gönlünze göre versin .
ben çok fena yorgunum hanımlar ilk günden sıyırdım yani misafirimin çok yramaz biçocuğu var düz duvara tırmanıyo diyebilirim 1 hafta nasıl geçicek bilemiyorum bana dua edin .tam bi afacan ya aslında çok sevimli ama yaramaz olunca sevilmiyodaneyse geçer umarım yaa .
yarın dua vaktinde girmeye çalışıcam inşallah başarabilirim eğer gelemezsem artık bişeyler yaparsınız .hepinizi çok özliycem anca böyle geceleri yazarım .öpüyorum sizi .
buarada yarın mirandanın test günü inşallah pozitif sonuç olur topicimizde bayram sevinci yaşarız .
herkese tek tek yazamıyorum gerçekten kafam çok dolu ve yorgunum
ALLAHA emanetsiniz canım arkadaşlarım

sanada hayırlı cumalar canım amin inş...senin bebişin gelmesinede az kalmış...hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş bende seni öpüyorum...hayırlı cumalar kızlar rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebekler sahip olmayı nasip eder
hepinizi çok öpüyorum sağlıcakla kalın

seninde cuman hayırlı olsun samyelicim nasılsın görüşmeyeli iyisindir inş...mrb kızlar,, cumanız hayırlı olsun...rabbim dualarımızı kabul etsin.
sen nasılsın bersucum, az kalmış... nezaman gitcen doktora canım.
duaya yürekten amin diyorum rabbım elixsirimize hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELİXSİRİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin amin rabbim inş sünger arkadaşımıza hayırlısıyla saglıklı bir evlat nasip eder...![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
canım benim ya kıyamam sana tekrar allah yardımcın olsun bizde seni cok seviyoruz ...TÜM KALBİMLE AMİN DİYORUM
ALLAHIM ARKADALARIMIZA TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .
ELİXSİRİME ŞİFA NASİP ETSİN İNŞALLAH
selinam çok saol güzel kardeşim ALLAH razı olsuun .
kardelenim sendende rabbim razı olsun
hepinizi çok seviyorum kızlar
benim durum acayip vahim ben hayatımda böyle çocuk görmediminşallah keçileri kaçırmam .
sizleri öpüyrum hepinize çok teşekkür ederim
MÜBAREK VAKTTE DUAMDASINIZ SİZDE DUANIZDA UNUTMAYIN BENİ
MİRANDANINDA MÜJDESİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
kayracım sen nasılsın canım iyisindir inş...kızlar duaya katılmak ıcın gelmıstım ablamın yazısını okuyunca gecmsı bıle okuyamamdım dogru durust su an okuyacaktım kı halilim arkadasımız okumus herhalde kusura bakmayın ne olur dun esımın pc de ıslerı vardı braz da tartısmıstık bu yuzden gıremedım sıteye cok kotu oldum sımdı yaaa ablacım tekrardan com ozur dılerım kardelencım ve selınacım duaya baktıgınız ıcın de cok tesekkurler
sunger ve elıksırcım dualarınıza gonulden amın ıyorum mınık mucızılerınız ınsallah en ksa zamanda sızınle olur
ayyyyyyyyyyyy cok sevindim ya cok tebrik ediyorum mırandacım seni hayırlısıyla saglıklı bir gebelik gecirirsin inş bizleride dualarında unutma cok öpüyorum seni....umutbizimolsun inş senin icinde her şey yolunda gider dualarım seninle canım...kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır
merhabalar.....ben aranıza yeni katıldım kabul ederseniz sevinirimmmm....
hoşgeldin aramıza canım...
BİRSENİM ogluşun olcakmış canım hayırlı olsun hayırlısıyla saglıklı ogluşunu kucagına alırsın inş...
TURKUAZCIM seninlede görüşemiyoruz epeydir canım iyisindir inş cok öpüyorum senide...