- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
kardeloşum cok gecmiş olsun başın agrıyomuş...tamam hemen degiştiriyorum avatarımı yeterki sen iyi ol canım...
teşekkür ederim,bu bebek çok çok tatlı ayrıca,verselerde yesem biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeloşum cok gecmiş olsun başın agrıyomuş...tamam hemen degiştiriyorum avatarımı yeterki sen iyi ol canım...
annemlerdeydim canım,yeni geldim.
evet6 beğendim ayrıca.:81:
Kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh
teşekkür ederim,bu bebek çok çok tatlı ayrıca,verselerde yesem biraz.
evet bende cok seviyorum bu bebişi inş bizlerinde böyle bebişleri olur ve kendi bebişlerimizi yeriz
Ya bu arada ben anlamadım hatice kim hiranur kim ıkısıde aynı kişimi:26:
Kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh
evet bende cok seviyorum bu bebişi inş bizlerinde böyle bebişleri olur ve kendi bebişlerimizi yeriz
ya bu arada ben anlamadım hatice kim hiranur kim ıkısıde aynı kişimi:26:
kızlarrr şükürler olsun allahıma allahım dualarımızı kabul etti hepinizden allah razı olsun allahım hepinize yaşatsın tez vakitte hayırlısıyla inşallahhh
evet aynı kişi![]()
önceden tanıdıgımız bi kişimi yoksa hiranurun adı hatıcemi ay kafam karıştı valla![]()
canım ben ademilehatice ismimi değiştirdim şimdide herkes tanıamıo![]()
selam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)
canım ya öyle kafam karıştıkı sen tanıdıgımız biriymişsin zaten söylesene ama bu isminde cok güzel neyse aydınlanmış oldum![]()
as cnm hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın inşşş iyisin
selam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)
canım kafanın karışmasına sebep olduğum için üzgünüm bilmemen normal çünki sayfalar o kadar çabuk ilerlioki demekki görmedin çoğu kişi bilio benim olduğumu![]()
aaaaaa canım niye iptal ettirdin bu arada selam canım nasılsın amin inş....bizde seni özledik yeni nikinde cok degişik olmuş ugur getirir inş...![]()