canım benimde reglime 1 hafta var ama bendede bi belirti yok ille bi belirti olcak diye bir şart yok canım benim bi belirti olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah yine olacak
gercektenmi allah ins tekrar nasip eder cnm .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde reglime 1 hafta var ama bendede bi belirti yok ille bi belirti olcak diye bir şart yok canım benim bi belirti olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah yine olacak
canım tabiki insan üzülüyo bende cok üzüldüm ama napalım elimizden bişey gelmiyoki hem dedigin gibi herkezde aynı olmuyo mesela ben hamile oldugumu anlamamıştım belirtimde yoktu cok şaırmıştım allah hakkımızda hayırlısını versin....cok sagol canım amin inş en kısa zamanda annelik duygusunu tadarız hepimizamiinnn cnmm .ama napiyim yaa ister istemez üzülüyorum. birde sitelerde okuyorum herkes adetini bir birbucuk hafta belirtileri hissetiyor ama bende tik yok gerci insandan insana degisir ama ben ilk hamile kaldigimdada 1 hafta varken hissetmistim ama simdi bütün hislerm ölü vaziyette.gecmis olsun cnm nekadar üzüldügünü gayet iyi anlaya biliyorum allah insallahl bize tekrar hamile kalmayi nasip eder..
![]()
kız ben hep böyleyim hiç yerimde duramıyorum oraya buraya hep ben koşuyorum
birde benim annemler köydeler onlar buya geldiklerinde hep ben ilgileniyorum has banka alış veriş vs
gercektenmi allah ins tekrar nasip eder cnm .:13::13:
evet canım bende senin gibi üzlüyordum olmadığı için hiç doktora gitmemiştik daha doğrusu sonuçlar kötü çıkacak diye korkumdan gitmemiştim eşim üzüldüğümü görünce doktora gidelim sorunu öğrenelim neyse tedavisi baslayalım dedi ilk gittiğimde reglime1 gün vardi ve belirtisi yoktu reglimin 3 günü gelmemi söyledi ama reglim olmadı 1 2 gün bekledim olmayın gittim güzel haberle geldim ama sevincimiz kısa sürdü 2 aylık olunca düşük yaptım şimdi aldiğimiz beşiği gördükce ağlamak geliyo
neyse canım bende kendi derdimle canını sıkmayayım böyle işte belki sende belirtisi olmaz bazı vicudlar bebişe kendini hazıaladımı belirtisiz geçermiş inşallah sende öyle olursun canım
cnm bnm gercekten cok üzüldüm... benimde kaynanam bana hamilelik elbisesi almisti sonra doktora gittim bos gebelik dedi alimasi gerek dedi cok agladi cok üzüldüm sonra evlilik yil dönümüzde kürtaj oldm . simdi her dolabi actigimda o elbiseyi görüp aglama durumuna geliyorumm ama sunu anladim bu hamileligimde düsük tehlikseni ve cocugumun saglikli oldugunu görene kadar ne hediyeyi kabul etce ne kendim bebek icin bir sey alcam gerce sonrasi cok aci oluyo alla bidaha ayni seyleri yasatmasin seni cok iyi anliyorum cnm
merabaaa kıslarrrr :))) ecemmm gitmedin inşallahhh bidanem yaaa denk gelemedik bi türlüüü![]()
![]()
evet canım bende senin gibi üzlüyordum olmadığı için hiç doktora gitmemiştik daha doğrusu sonuçlar kötü çıkacak diye korkumdan gitmemiştim eşim üzüldüğümü görünce doktora gidelim sorunu öğrenelim neyse tedavisi baslayalım dedi ilk gittiğimde reglime1 gün vardi ve belirtisi yoktu reglimin 3 günü gelmemi söyledi ama reglim olmadı 1 2 gün bekledim olmayın gittim güzel haberle geldim ama sevincimiz kısa sürdü 2 aylık olunca düşük yaptım şimdi aldiğimiz beşiği gördükce ağlamak geliyo
neyse canım bende kendi derdimle canını sıkmayayım böyle işte belki sende belirtisi olmaz bazı vicudlar bebişe kendini hazıaladımı belirtisiz geçermiş inşallah sende öyle olursun canım
doğru söylüyorsun canım hiç birşey almamak lazım allahtan ben beşiği kaynanamın evine koymuştum kendi evimde yer ayarlamadım diye eme yinede her gün görüyorum
düşük yaptığım gün senin gibi ağladım gece gündüz şimdi sanki hala o günü yaşıyor gibiyim
neyse canım olan oldu gecmişe bakıp üzüleceğimize geleceğe bakıp umutlanalım artık allah bi daha böyle acı vermesin beterinden saklasın
amin canım amincok dogru söylüyorsun cnm artik gecmis gecmiste kalsin.. tek dilegim var tekrar ayni acilari allah yasatmasin..![]()
canım walla eşim evdeyken onla ilgileniyorumpek giremiyorum yaaa(( bu gece işte olcak bol bol görüşürüz canım bide misafirim vardı gelemedim:))) sen napıosun tatlım
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz![]()
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz![]()
pelin hoşcakal canımmm :)))
boş boş oturmaececim yaaa kalk bi çay koy içelim bende yanına kurabiye yapım hmmmhh .)))
ohhhhhh ne güzel olur canım ya bende sıkılmıştım yalnzlıktan
yanlız olurmusun canım aaben varım ya birazda cekirdek çitleriz dimii :)))) tam dertleşme ortamı bize :)))
hmmm canım ben baharat severim baharatlı olsun ozaman :))))
çocuklarıda uyutalımda sakin sakin oturalım((((
nerüyon irkek anası bakemben sana demedimmi irkek diye kız
ay kıpırtılar varm,i bide ne kadar uldu çizelgeni ne zaman yapıcen kızın ne dedi hareketler varmı kız ne çok soru sordum he istedigin sorudan başlıyabilirsin bebem![]()
[COLOR="red"GÜNÜNÜZ AYDIN CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN[/COLOR][/SIZE]
FISTIĞIM ERKEK ANNESİ OLUYOSUN DEMEK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ÇOK SEVİNDİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH CANIM
ALLAH YARDIM CI OLSUN GÜLÜM YAAAAAAAAAA FAZLA YORMA KENDİNİ
CANIM HOŞGELMİŞSİN İLK DEFAMI OLUYOR GECİKMEN[/QUOTE]
[quote="SeLiNa23, post: 17368303"]![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELİXSİRİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
TÜM KALBİMLE AMİN DİYORUM
ALLAHIM ARKADALARIMIZA TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN .
ELİXSİRİME ŞİFA NASİP ETSİN İNŞALLAH
selinam çok saol güzel kardeşim ALLAH razı olsuun .
kardelenim sendende rabbim razı olsun
hepinizi çok seviyorum kızlar
benim durum acayip vahim ben hayatımda böyle çocuk görmediminşallah keçileri kaçırmam .
sizleri öpüyrum hepinize çok teşekkür ederim
MÜBAREK VAKTTE DUAMDASINIZ SİZDE DUANIZDA UNUTMAYIN BENİ
MİRANDANINDA MÜJDESİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır
kızlar,ben çıkıyorum,başım fena
eve yeni geldim,misafir gelebilirmiş ayrıca
hofffffffffffffffffffffffffffffffff
gelseydide,bugün değil.
selam kızlar nasılsınız?
Ben turkuaz,malesef üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım
Birsenim tebrik ederim oğluşun olacakmış,sağlıkla kucağına al inş
Miranda hamileymiş,daisy hamileymiş çok sevindim,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Çok özledim sizleri beni merak edenlerede ayrıca tşk ederim,kurban oldugum Rabbim enkısa zamanda bebeklerinizi doldursun inş
Elixsir,sunger duanıza canı gönülden amin diyorum Rabbim kabul etsin(aminn)
slm ben geldim gecmişten alıntı yapmak istedim ama biran önce muhabbet etmek için yapmadım kusura bakmayın
birsencim oğlun olacakmıs çok sevindim gecen gün içime doğmuş gibi kızın nasıl diyeceğime oğlun nasıl demiştim neyse allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mirandacım ya hala sevinçliyim senin için ayakların yerden kesilmiştir şimdi senin