Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben şimdi adanadayım adanalıyımda aynı zamanda canım yumurta toplama işine kadar burdayım sonrada transfer gunu tekrar gelecez ınsallah o gunlerı görürmüyüm allahım
anestezi almak ıstıyorum:))bebeişlerımın içime kayısını gormek ıstıorum noolur nasıp et yarabbım

inş cnm,ben bu pazartesiden sonra bi hafta falan gelemem ama sana dua edicem bol bol,emin ol...
Allah'ın izniyle herşey güzel olcak

ben kızlr bişi soracağımmm az utanıyorum ama :69::69::69::69::69::69: ilişkiye girdiktinden sonra akıntının çok akması normal mi acaba nasıl olması gerekiyor benim hheepppp çok oluyordu hiç kalmıyordu eşimin çekilir çekilmez akyordu ama en sonuncusunda öle olmadı :69::69::69::69::69: :69:ilgilerinize ihtiyacım varrrrrrr :53::53::53::53:

canımcım,herkezde aynı olmuyormuş,hemen çıkmıyomuş yani,ama bazı dönemlerde hemen çıkanlardadad çıkmıyomuş,sebebini tam olarak bilmiyorum.
içinde endişe kalmaması için,eşin biraz beklemeli galiba.
ay cevap verirkende utandım ama yaaaaa:17:

inş cnm,ben bu pazartesiden sonra bi hafta falan gelemem ama sana dua edicem bol bol,emin ol...
Allah'ın izniyle herşey güzel olcak

tesekkur ederım canımm ben kendımde cok edıorum ama duanın değişik agızdan okunması makbulmus
onun ıcın rıca edıorum kımsenın haberıyok bızım tup bbek yaptırdığımızdan tanıdıklarımda dıyemıorum dua edın dıye bı tek sız varsınız işte

canım tam anlyamadım ama
sendekı akıntıdanmı bahsedıosun
yani ilişkıden oncekı o akıntı eğer önşevişmeyı uzatmazsanız tam
hazır olmamaıs olabılırsın eger bebek dusunuyorsanız tam anlamıyla ıslanmadan bırlıkte olmayın
cunku spermler o sıvının ıcınde yuzebılıo kuruluk iyi değildir
eğer kendılığımden olmuosa bu ıslaklık pressed var onu kullnabılırsın hem spermlerıde oldurmuo

ben tama anlatamadım :61: ya eşim içime boşalınca çok akıyor dışarı san ki spremlerin hepsi akıyormuş gbime geliyor :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69: bu normalmi evet bebek düşünüyoruzda

ben kızlr bişi soracağımmm az utanıyorum ama :69::69::69::69::69::69: Ilişkiye girdiktinden sonra akıntının çok akması normal mi acaba nasıl olması gerekiyor benim hheepppp çok oluyordu hiç kalmıyordu eşimin çekilir çekilmez akyordu ama en sonuncusunda öle olmadı :69::69::69::69::69: :69:ilgilerinize ihtiyacım varrrrrrr :53::53::53::53:

bebişim bende bu soruya utanarak cevap verceğim :17::17::17::17:
Bende evliliğimiz ilk yılarında bu durumu merak edip dr sormu:17:ştum oda o sıvının hepsinin içeriye gitmesi söz konusu değil spermin içinde bulunduğu sıvın bir kısmı dışaıya çıkar normaldir demişti :17::17::17::17::17::17::17::17:

selam kizlar:3::3::3::3::3::3:hepiniz iyisiniz insallah?dun gelemedim duaya evde degildim:59::59:cok gec geldim eve,gelince siteye girdim ama yazilarim gelmedi birturlu:59::59::59::59::59::59:

simdi cikmam gerek,gecmisi okuyamadim:59::59::59::59:ama gelince okurum insallah:68::68::68::68::68:

kizlar bu arada dun doktorumu aradim.yapilan hormon testinin sonucunu almak icin.doktor bana:tahlileriniz guzel,hersey normal.yanliz tiroit hormonunda bir duzensizlik var,bunun alakali ev dokturunuza gidin dedi.:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu konuda bilgi sahibi olan veya benimle ayni durumda olaniniz varmi??beni bilgilendirirmisiniz:26::26::26::26::26:

ayrica miranda ve sunger duaniza burada olamasada gönulden amin diyorum,dedim canlarim:38::38::38::38:

miranda hamile imis tebrik ederim,rabbim kucagina almak nasip eylesin canim:64::64::64::64::64::64::71::71::71::71::71::71::71::71:

kızlar ya bende bişey sorcam benim adetim 5 subatta ama dun benden uzayan akıntı geldi gec yumurtlamış olabilirmiyim :17::26:

ben tama anlatamadım :61: ya eşim içime boşalınca çok akıyor dışarı san ki spremlerin hepsi akıyormuş gbime geliyor :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69: bu normalmi evet bebek düşünüyoruzda

kıss allah senii acık acık eşimin spermlerı cıkıo desene
benım utanmam fılan kalmadı hergun doktorlara ac ac utanma duvarı yıkıldı zaten ayıp değil hem bunlar
:))))))
şimdi soylee eşin bıraz beklesınn cunku küçüldükten sonra cok fazla cıkmaz cıksada zaten gıdenler gıtmıstır coktan merak etme bıde herkese tavsıyem diz dirsek pozısyonunu deneyın en cok yumurtalıklara yakın pozısyon oymus:))
benı banlamadan sıte gıdıorum byee:))))))

teşekürler bilgi verdiğiniz için ayyy herkesi utandırdım yaaa tabi bendeeee:69::69::69:
canım bu çocuk yapa uğruna neleri konuşuyoruz soruyoruz
evet utanıyoruz sıkılıyoruz ama yapacak bir şey yok

kızlar ya bende bişey sorcam benim adetim 5 subatta ama dun benden uzayan akıntı geldi gec yumurtlamış olabilirmiyim :17::26:

olabilir canım

kızlar,ben çıkıyorum,işlerim var,görüşürüz.
pelincim,geç de yuumurtlamış olabilirsin,hatta tutunmuş,annesine sıvı gönderiyoda olabilir bebişin.:emir_bebek:

canım bu çocuk yapa uğruna neleri konuşuyoruz soruyoruz
evet utanıyoruz sıkılıyoruz ama yapacak bir şey yok

olabilir canım
sagol canım cevap verdigin icin
pelincim,geç de yuumurtlamış olabilirsin,hatta tutunmuş,annesine sıvı gönderiyoda olabilir bebişin.:emir_bebek:

ay canım ya agzından bal damlıyo valla... inş dedigin gibi olmuştur...güle güle görüşmek üzre:54:

sagol canım cevap verdigin icin

ay canım ya agzından bal damlıyo valla... Inş dedigin gibi olmuştur...güle güle görüşmek üzre:54:

ne demek bebişim işe yarasın yeterki
kızlar bende kaçtım temizlik yapacağım

tesekkur ederım canımm ben kendımde cok edıorum ama duanın değişik agızdan okunması makbulmus
onun ıcın rıca edıorum kımsenın haberıyok bızım tup bbek yaptırdığımızdan tanıdıklarımda dıyemıorum dua edın dıye bı tek sız varsınız işte
cnm bnm seve seve ederim tabii,merkeze gidiyorsun sanırım güzel hbrlerle gel inş

cnm belki döllenmeden dolyıdır,belki geç yumurtlamadan belli olmuyor malesef
bu arada inş döllenmeden geliyordur

kardeloşum güle güle kolay gelsin öptüm kocaman
ben yazana kadar da çıkmışsınızdır kesin bende kaçıyım
iyi günler herkese

cnm bnm seve seve ederim tabii,merkeze gidiyorsun sanırım güzel hbrlerle gel inş

cnm belki döllenmeden dolyıdır,belki geç yumurtlamadan belli olmuyor malesef
bu arada inş döllenmeden geliyordur

kardeloşum güle güle kolay gelsin öptüm kocaman
ben yazana kadar da çıkmışsınızdır kesin bende kaçıyım
iyi günler herkese

canım bilmiyorumki inş dedigin gibidir ama döllenme oldugunu sanmıyorum bu ay fazla calışma yapamadık hastalıktan neyse hayırlısı olsun...sen nasılsın tatlım...

Back
X