Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum atladıgım vardır mutlaka kusuruma bakmayın...işyerindeyim..bugün cumartesi gelen giden daha fazla.ama dayanamadım yine pc açmadan:)

evett...yine içim acıdı benimde..peline yazdıklarınızı okuyuncada gözlerim doldu...inşallah ebrarımın dedigi gibi bu günlerde geçecek...pelinim ugramışsın...çok geçmiş olsun cnm benim,inşallah bi daha böyle bişy yaşamazsın çok üzgünüm inanki:(

ebuşum merak etmişsin cnm aradında zaten sagolasın...ya dün gece girdim ben ama çok uykuluydum..açtım bilgisyarı ve iyice açılmasını beklerken uyumuşum bile hemencik..uyandım 3ü geçiyodu..

kardeloşum,ebrarım sogan suyunu bin kere dinledim saraçoglundan ama valla dikkat etmemişin sagolun canlar...bende kayraya yanlış bilgi verdim:(bende bekletip süzim bari..ya bide sabahları acele yapıyom ya,bu sahkini içemedim mesela...ocaktan aldıgım gibi süzüp sonra soguk suya oturtunca bardak ikiye ayrıldı:26:dünde bi bardagı çatlattım öyle:9:bundan sonra öyle yaparım bardaklar gitmez bari.

evitax,inşallah seninde dedigin gibi hazirana anne olma yoluna girersin cnm inşallahhh...yumoşlarında inş büyümüştür hiç büyüdümü noldu diye düşünme belli olmuyo.pkoluların istenildigi kadar büyümez diyede düşünme...benim genelde klomenle büyüyo kendiliginden de çatlıyo...sadece 3-4 ay önce klomene ragmen büyümemişti ama bi üzüntü yaşamıştım tam aşılama üstü..hatta büyümedi diye aşılamayıda yapamadık...kısmet olmadı.

selinacım hoşgelmişsin karşılaşamdık cnm...

jensu test çıkmamış ama belkide erkendir tatlım.

sevcannnn delü seni dayanamadın gene dimi test yapmadan:4:diyene bak demeni bekliyorum:1:erken kuşum erkenn dayan birazcıkın.

birsenimm cnm çok sevindim emranin hortumu çıkmış.inş bi daha takmalarına gerek kalmaz cnm.

kardeloşum,seninde haziran 5 gibimiydi adet kıss..listede geçen ay duruyo ya aklım karuştu..testi sakla yapma hemencik ben gibi bide sewcan gibi:1:

ay aklıma gelmiyo bişi şimdilik...biraz dışarılara bakınayım geliyom kimsede yok zaten:31:

Tebrikler ya nasil takip edebildin, valla ben edemiyorum cok kari$ik ke$ke sistem daha farkli kolay olsaydi, neyse ben olunca fazla ugrayamicam siteye.

derinim canım valla bugün benimde aklıma hep aleyna geldi inş iyi haberlerle döner aramıza
boncuğum gelmiş hoşgeldin canım naber
diğer canlar sizlerden anber

Tebrikler ya nasil takip edebildin, valla ben edemiyorum cok kari$ik ke$ke sistem daha farkli kolay olsaydi, neyse ben olunca fazla ugrayamicam siteye.
valla biz alıştık cnm..arkadaslarımızla birbirimizden haber almadan duramayınca birbirimizi önemsedigimiz için geçmişede sıkı bi şekilde bakıyoruz genelde...yardımcı olabilmek dertleşebilmek için.sistem iyi aslında sana nesi zor geldi:)toplu alıntı yapmayı biliyosan zor degil cnm.bu arada hamileymişsin Allahım kucagına almayı nasip etsin tatlım:nazar::nazar::nazar:
derinim canım valla bugün benimde aklıma hep aleyna geldi inş iyi haberlerle döner aramıza

yaaa inşallah cnm hayırdır valla...
bu arada bak yazımda seni unutmuşum kusura bkma kuşum...nasılsın?annen yanında istemiyomuş seni üzülürsün diye dimi:(annen iyimiymiş biraz daha peki?

Son düzenleme:
kızlar,benimde kasıklarım çok acımaya başladı olcam sanırım seviniyorum çok ya.sogana iyiki başladım..sökcek inşallahhhhh.bu sabah içemedim bişi olurmu ki:26:

swcan aklıma geldi gene,benim rüy:26:ayı hatırlıyon dimi inşşşş gerçek çıkar cnmmm...bak belirtiler var bakalım inş gebelige çıksın...ama biliyon benimde çok belirti var ama çıkmadı bişi...çok da kaptırmamak gerek dimi kuşum..kaptırmıyosun gerçi ama ister istemez insan herşeyi belirti görüyo:31:

yaa bişi dicem,bugün pc aaçtıgımdan beridir ALEYNA geliyo aklıma niyeyse...inş hayır için geliyodur inş bebiş haberiyle gelecektir...ne durumdaydı en son aleyna onu da unuttum ya neyse:31:
cnm selam ya ozlettın kendını gorusemedık!!!
canım ewet dayanamadım cıkmadı bısey ama erkendır belkı de cıkmazsa da napalım hayrlısı kaptırmıyorum cok hatta tek cızgıyı gorunce dedım tamam bu ay da yok bısey
ewet cnm ruyan hep alımda en yakın arkadasım da fal baktırmıs yakında en yakın bırınden bebiş haberı alacaksın demiş ınşallah benımdır o:9: senın de ruyan gercek cıkar...

Evet dogru söyledin :) Bebi$ varmi$$$ :):66:
ayy cnm cok sewındım hadııı hayrlısı.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın

cnm selam ya ozlettın kendını gorusemedık!!!
canım ewet dayanamadım cıkmadı bısey ama erkendır belkı de cıkmazsa da napalım hayrlısı kaptırmıyorum cok hatta tek cızgıyı gorunce dedım tamam bu ay da yok bısey
ewet cnm ruyan hep alımda en yakın arkadasım da fal baktırmıs yakında en yakın bırınden bebiş haberı alacaksın demiş ınşallah benımdır o:9: senın de ruyan gercek cıkar...

ayy cnm cok sewındım hadııı hayrlısı.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın

bende özledim sarı kuşum..bak tamda aklımdan geçiyodu msn açmıyo bu delü diye ki açtın:))geleeeyommmm:10:

gecmiş olsun derdanur annen rahatsızmış ALLAHIM şifa versin canım ben aklınıza mı geldim kızlar cok sevindim adetim yeni bitti İNŞALLAH bu ay ALLAHIM banada nasip eder amin
kızlar,benimde kasıklarım çok acımaya başladı olcam sanırım seviniyorum çok ya.sogana iyiki başladım..sökcek inşallahhhhh.bu sabah içemedim bişi olurmu ki:26:

swcan aklıma geldi gene,benim rüy:26:ayı hatırlıyon dimi inşşşş gerçek çıkar cnmmm...bak belirtiler var bakalım inş gebelige çıksın...ama biliyon benimde çok belirti var ama çıkmadı bişi...çok da kaptırmamak gerek dimi kuşum..kaptırmıyosun gerçi ama ister istemez insan herşeyi belirti görüyo:31:

yaa bişi dicem,bugün pc aaçtıgımdan beridir ALEYNA geliyo aklıma niyeyse...inş hayır için geliyodur inş bebiş haberiyle gelecektir...ne durumdaydı en son aleyna onu da unuttum ya neyse:31:

derinim sagol canım şimdilik bişi yok raporumu alamadım adetimde yeni bitti İNŞALLAH bu ay olur ALLAHIM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

gecmiş olsun derdanur annen rahatsızmış ALLAHIM şifa versin canım ben aklınıza mı geldim kızlar cok sevindim adetim yeni bitti İNŞALLAH bu ay ALLAHIM banada nasip eder amin

derinim sagol canım şimdilik bişi yok raporumu alamadım adetimde yeni bitti İNŞALLAH bu ay olur ALLAHIM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH AMİN

hoşgeldin aleynacım...tmm cnm bende merak ettim..son olarak ne dedigini unutmuştum çünkü...inşallah bu ay melegin gelir cnm.

selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...

pelin cok gecmiş olsun allahım yakında tekrar anne olmanı nasip etsin canım üzüldüm ne diyceymi bilemiyorum pelin :14:

ınsallah cnmmm bol bol çalışın:9:
allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Selam kızlar tlfondan yazıyorum gecmıse baktım hepınıze tesekkur edıyorum dualarınız ıcın allah razı olsun...inanın su an nasıl oldugumu bende bılmıyorum karmakarısık duygularım allahım boyle nasıp ettı hayırlısı olsun...rabbım kımseye yasatmasın hepımıze hayırlısıyla saglıklı bebekler versın ben uzun sure bebek defterını kapattım ıns sızlerden guzel haberler alırım hayırlısıyla...

Su an evdeyım kızlar ins pazartesı ya da salı amelıyat olcam :(

canim benim,herseyde bir hayir vardir,üzme kendini.rabbim kaybettiginden daha hayirlisini nasip etsin sana.dilerim en yakin zamanda yasadigin aciyi unutturacak hayirli evlatlar versin..:38:

Back
X