Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum,uykum geldi:86::86::86:
haklısın cnm ya zor gelir insana...ivet yazmadın ama olsun ben seni msnde yakaldım nasılsayazmadımmmıııııı,ne ayıp bana
kuzu yaaaa,bu sıra klavye yüzünden hiç yazasım gelmiyo,ama yazmadanda alışamam,nolcek bilmem.
cnm,yumurtan zaten çatlamış ovulasyon testleriyle kafanı karıştırma.çalışma günlerini iyi degerlendir yeter...herkese iyi gecelerarkadaşlar bi sorum olcaktı. 4 gün önce doktora gittim, yumurtlama ilacı vermişti kontrole gittim. baktı çok güzel bi yumurtan 16 cm olmuş dedi çatlamaya hazır ucu çıkmış dedi .çatlatma iğnesine gerek yok dedi.ertesi gün ilişkiye başlayın dedi. o günden sonra bende ovulasyon testi yapmaya başladım. bugün 3. gün ama testte hiç çift çizgi göremedim sizce neden olabilir.
slm kıslar ben bu gece annemlerde kalıyım benimki balığa gitti bende telefondan giriyim bi bakıym dedim nasılsınız benim kırmızılar gelmedi daha dur hele nolcek bekliyim
iyi gecelr.kızlar ben bişey sorucaktım rahim kalnlaşması ne demek hamile değilim adet öncesi olması ihtimali yüzde kaç sizce kafayı yedim zatn norlevo aldım hayatım karardı
Yaşıyorum da böyle dil 9 gün oldu normalde 1 2 gündühaklısın cnm ya zor gelir insana...ivet yazmadın ama olsun ben seni msnde yakaldım nasılsa
cnm,yumurtan zaten çatlamış ovulasyon testleriyle kafanı karıştırma.çalışma günlerini iyi degerlendir yeter...
senin neden böyle oldu acaba?gecikme yaşıyomun normalde?
ya niye benimle kimse konşmyor yabancıları aranıza almıyor musunuz 1 aydır netteyim ama arkdş bulamadım sizler ne güzel hep birbirinizi tanyr ve dertlerinizi paylaşıyorsunuz![]()
iyi gecelr.kızlar ben bişey sorucaktım rahim kalnlaşması ne demek hamile değilim adet öncesi olması ihtimali yüzde kaç sizce kafayı yedim zatn norlevo aldım hayatım karardı
o dedigin hap ertesi gün hapı degil mi?valla hiç bi bilgim yok..sanırımda yanlış yere yazdın..jinekolojide norvelo kullananlar olması gerek oralara bak istersen..bebiş isteyenlerin paylaşım alanı cnm burası...
Yaşıyorum da böyle dil 9 gün oldu normalde 1 2 gündü
bende bunu bilmiyodum,hiç ihtiyaç duymayınca![]()