Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayram hoşgeldin canım:38:
hosbuldum gulum ama bıra gec oldu:9::9: yanı gule gule demem gerek aslında neyse anladın sen oniiiiiiiiiiiiiiiiii:1::1::1:
:9::9:nerden :9:anlıyon beyaaa sennn:46::46::46:
kayram ıyı sen nasılsın cnm????
derın cnmmm naptı be gülüm çitliyon mu hala???
işimiz yemek,gücümüz yemek:9::56:

ıyıyım canım bu bugun ucuncu nasılsın ıyımısın muhabbetı senınle:8::8::8:

uykum kaçtı.. başlık hoşuma gitti.. bende anne olmak istiyorummmm.... ama bu bekleme işi çok sıkıntılı...

hee o zaman daha da umutlanabiliriz..belki geç döllenme yaşıyosundur cnm..sen bikaç gün sonra bi test yap yine...varmı evde şimdi yap hatta ben olsam gün aşırı yapardım:)

var bitanede yarin bi gidim kan testi yaptırayım kıs çatlıycam artık çat diye valla meraktan

sgl canım iyiyiz emrede iyi şükürler olsun inşallah daha iyi olacak ama arada canımı sıkıyor hemşireler normalde biraz uğraşınca sütünü biberonla içiyo ama uğraşmayı istemezse mideye hortumu takarız diyo o yüzden sinirleniyom sen nasıl oldun iyimisin
canım benim sen bakma onlara yaa onlar alışmışlar iğneyi bile hiç acımadan batırıyolar bide herşeyi onlar biliyo deli oluyorum deli bitanesini pataklıyodum ben :27:inşallah hayırlısıyla kurtulcaksınız kuzum azcık daha sabır
iyim canım sen nasılsın? tnt de cem yılmaz var, hem onu dinliyorum hem kk dayım...
bende iyiyim şükür semoşum bildiğin gibi işte
sgl derdam biz iyiyiz sen kendine biraz dkkat et ben bile o kadar dikkat ettiğim halde ufak sorunlar çoğaldı beni ve bebeğimi uğraşmak zorunda bıraktı herşyi oluruna bırak zaten olacağı varsa olur sen annenin heran yanında olsanda Allah iyileştirir hastalandırır ama sana veya bebeğine sürekli kafana takmakla bişey olsa geriye dönemezsin sen inançlı birisin dua et yeter bizde annene bebişine dua ediyoruz canını sıkma lütfen

bende listeye ekleme yapıyorum topiğimizin ilk prensi HÜSEYİN EMRE olarmı kızlar
oyyy paşamız bizim o yaa tabiki boncuğum gelsin ekler :38:
evet canim benimde misafirim vardi,ama benim ki yatili degil.yatili olunca zor oluyor canim ya,allah yardimcin olsun.aslinda mercimek köftesinin kivami icin bir püf noktasi olmasi gerek ama neeee??:26:neyse zamanla ögrenecegiz insallah:61:

iyiyim canim,sen nasilsin?
canım benimde tek kişi ama bu çarşamba 2 kişi daha eklenicekmiş :51:yaz geldi benim misafirler bitmez .napalım sağlık olsunda
kizlar egal ve ece diye arkadaslar vardi,ben göremedim,haberi olan var miii?:26:
evet ya bende kaç kere yazdım merak ediyoruz insan bi haber verir ama yaa bukadar uzak kalmak olurmu :20:
yok pek dinlenemdim cano ya,uyu kalk yapınca kafam acaip oluyo valla...ben istiyomki yattımmı deliksi uyuyam...bu arada haklısın minik tenceremi oturtmak hiç aklıma gelmedi:60:

cnm,verdigin cevapları kolaylıkla takip edebiliyosun...sol üstte "FORUM TAKİP"var cnm,oraya gel "YAZDIGIM MESAJLAR"a tıkla,en son hangi topiclere ne mesajı yazdıgın ve akabinde gelen cevapları takip edebilirsin.:34:

valla cnm bilmiyom bu sabah öyle oldu ama akşam içtim işten gelince...bişi olmaz napiyim...
senin tarihi bende hatırlamıyorum aslında ama bugün listeye bakınca öyle düşündüm..hayırlısı inşallah gülüm...ilgilenme konusunda da işte dedigin gibi elimden geldigince bakıyom kuşum...yeterki zamanım olsun...

bende öpüyom kuşum..sagolasın..sen napıyosun ..gökçoş nasıl?

herkes nerdeeeeeeeeeeeee..ebuşum bişi demeden gitmişin galiba bana mı öyle geldi:26:netin mi koptu noldu.
evet kuzum deliksiz uyku şart bende aynı senin gibi olurum çalışınca zor be cano bide geç yatıyosun allah kolaylık versin .evet dün bianda çıktım netten bişey bakıcaklarmış laptobu vermek zorunda kaldım sonrada giremedim film izledikde :27:
yaaa ebuş nereye gitti yaaaaa:((bi görseydim özledimmm.
bende seni özledim canom görüşürüz inşallah
bu sefer kaçtım,eboşa ayak sürdüm ama gelemedi haylaaaaaa
cano beklemişsiniz ama gelemedim ev pek müsatyit değil anlıyacağın ondan yani :34:
güle güle kardeloşummm...evet gelmedi cancagzım:31:bende gidicem şimdi zate...

kızlar hpepinizi çok öptüm.yazılarım karışıyo artık..anlayın işte düzeltmiyom bile:))hoşçakalın sizi seviyom :10:
:38::38:
slmm cnmm bendee şimdii girdimm süperr birr haberimm varr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) allahımm çokk şükürr kaç günmdürr belirsizlik benii deli ediyorduuu allahh herkesee nasipp etsinn inş....
gözünaydın canım çok sevindim senin adına tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ay kızlar direk daldım ben selam wermedim sanırım herkese selamlarrr:42::42::42:
derinim dediği gibi nasıl çıkmadı yaaaa allah allah inşallah benımkısı de çıkmamıştır da 7 hazıranda çıkar :1:

kuzucum inşallah 7 haziranda halay çekeriz allahım gönlüne göre versin :38:

neyse canım ben kaçıyım bugün kimsecikler yok tabi herkes gezmelerdedir bende azcık çıkıp dolaşıcam görüürüz sonra

Canım valla bugünde düştü 36.1e uyandıgımda ölçüyorum canım ben yataktan kalkmadan dil altından ve evet adetimin ilk gününden beri ölçüyrum.Hiç 36.8den yüksek 36.6 dan alçak çıkmamıştı adetimin ilk günü 37.0 dı.sebebini bilmiyorum tabi.Anlattıgın örneklerli kendimde düşündümde benim 37 falan oldugunda yumurtalama oldugunu düşünebilirim gibi geldi..Yanılmıyorsam tabi söyleginie göre.İnşalllah ranacım Agzın bal yesin, hepberaber inşallah =)
canım ölçmeye dewam et hep aynı saatte olsun buna dikkat et birden düşünce bil ki yumurtan çatlıcak canım hadi bakalım inş bu ay bebişin gelir :16:
slmm cnmm bendee şimdii girdimm süperr birr haberimm varr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) allahımm çokk şükürr kaç günmdürr belirsizlik benii deli ediyorduuu allahh herkesee nasipp etsinn inş....
ayy canım benim gözün aydın artık kesinleşmiş çok sewindim adına RABBİM saglıkla kucagına almayı nasip etsin ...:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X