Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben geçmişi baştan savma okumuşum belli oldu.sevtunun haberini senin yazından anladım,şaşırdım ya bu sıralar hep kayıp haberleri üzüldüm doğrusu.Allh yardımsıcı olsun eşinede sevtunada sabır versin.

selam canım geçmiş olsun,yat dinlen bakalım.güle güle.:80:
kardelencim bak unutuyodum,senin kırmızılar için erken değil mi ya?inş son adetin olur.yada üstüne görme falandır.

ben ve üstüne görme,hiççç sanmıyorum,baya adet gibi ama belli olur üç dört güne
erken geldi,sanırım spordan dolayı

hayir canim,ben kullanmadim hic.malesef bu konuda yardimci olamayacagim sana..ama kullanan arkadaslar yardim edeceklerdir:61:

Yok canım etmesinler.Hal hatır sordum millet ona bile cevap vermeye tenezzül etmemiş!! Hiç tarzım değildir böyle enteresan kişilikler.gereksiz yani bunlar.Neyse demekki neymiş hal hatır sormıcakmışsın.Olur bundan sonra bende KURALLARA UYARIM.SORMAM.

Son düzenleme:
Yok canım etmesinler.Hal hatır sordum millet ona bile cevap vermeye tenezzül etmemiş!! Hiç tarzım değildir böyle enteresan kişilikler.gereksiz yani bunlar.Neyse demekki neymiş hal hatır sormıcakmışsın.Olur bundan sonra bende KURALLARA UYARIM.SORMAM.

canim arkadaslar gecmiste olabilirler,veya sartlari musait olmayabilir(ki bazen ben bile onlein oldugum zamanlar kimse yok sayfada diye bilgisaray basinda olmayabiliyorum)arkadaslarinda böyle isleri olabilir.yoksa bizim topigimizde kizlar yeni gelen arkadaslarimiz ile ilgilenir,yazilan yazilar ile alakali bilgi sahibi olanlarda cevap verir yanii..biraz sabir lütfen:61::61::61::61::61::61:

Son düzenleme:

biz kullananlar olarak cevap verdiğimizi hatırlıyorum,bi anda bu kadar öfkeye gerek yok,çok üzücü durumlardan bahsedildi,neden sizde onlar hakkında bi yorum yapmadınız madem.
hemen yazıldığı anda cevap verilmese bile mutlaka dönülür diye yazmıştım,tamam canı tez siniz ama karşınızdakilerinde işleri olabileceğini,o an pc başında olmadıklarını,üzgün olduklarını vs vs düşünebilirsiniz,daha bi tek mesaja cevap verilmemesinde bu kadar öfkelenip,bizi yerden yere vurmanızı haketmiyoruz.

biz kullananlar olarak cevap verdiğimizi hatırlıyorum,bi anda bu kadar öfkeye gerek yok,çok üzücü durumlardan bahsedildi,neden sizde onlar hakkında bi yorum yapmadınız madem.
hemen yazıldığı anda cevap verilmese bile mutlaka dönülür diye yazmıştım,tamam canı tez siniz ama karşınızdakilerinde işleri olabileceğini,o an pc başında olmadıklarını,üzgün olduklarını vs vs düşünebilirsiniz,daha bi tek mesaja cevap verilmemesinde bu kadar öfkelenip,bizi yerden yere vurmanızı haketmiyoruz.

Ben soru sormadımm......Ben HAL HATIR SORDUM... garipten başka cevap verende olmadı 8 kişi vardı sayfada..HANGİ ÜZÜCÜ YORUMA VE NEDEN YORUM YAZICAM ANLAMADIM..? Öfke değil aksine öfkeli değilim..Ben bu foruma 1 hafta önce geldim hemen hemen her topigede yazdım ve arkadaşlar edindim hepsinde ama kendi isteğimle sadece bu topikte kaldım kalıcı olarak. Hal hatır sordum...cevap alamadım.Bana göre büyük ayıp..AYRICA OLAYI GEREKSİZ YERLERE ÇEKİYOSUN. YERDEN YERE VURDUN FALAN DİYE.? KONUYU ABESLEŞTİRMEYELİM GERÇEK DIŞI KONUŞMALAR YAPMAYALIMMM LÜTFEN..!!

kizlar benim simdi cikmam gerek,yemek yapicam daaa:31::31::31::31::31:hepiniz allaha emanet olun:61::61::61::61:

kardelenim, bugun spor yok muuu??sende allaha emanet olasin canim:38:

Back
X