Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

9 yıldır her ay bekledim az degilki her ay göz yaşlarım sel oluyor ama elimde olan bişey degil ki yapacak hiç bir şeyim yok elim kolum baglı :43::43::43:

:43::43::43: kimse yardım etmeyecekmi bana
ama ben yadım ya,görmedin mi
annne olmak istiyorum 9 yılır evliyim ve evladım olmuyor piskolojik sıkıntıya girdim ve cıkamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum araştırdım ve konusarak bu sıkıntıyı atlatabilecegime inanıyorum bana yardım edin lütfen
rabbim en kısa zamanda nasib eder inşallah
ben salaklıgıma doymıyım ki hep başka başka başka doktorlara gittim . hepsi ayrı bi ilaç yol kat edicem derken iyicede kilo aldım şiştim . sonra eşimde problem çıktı ameliyat oldu 1yıl önce . varikosel şuan iyi şüürler olsun . sayısı düşüktü şuan iyi allah a şükür ama ben kilo aldım yumurtlayamıyorum . stress işte evde hep akrabalar görünce hani bebek yokmu demiyolarmı vallahi kahroluyorum . zayıflarsam olurmuş o gücüde toplamıyorum ama aklım heppppp bebekte heppppp:(((
aslında bize en büyük kötülüğü yapıyo etrafımızdakiler

arzu ve melegimsin..kusura bkmayın kızlar...ben şıanda kalamıyorum daha müsait bi zamanda bende dinlemek isterim...şimdi çıkmam gerek...

kızlar hepinizi çok öptüm...yarın erken kalkıcam annemle doktora gidicez..bakalım bu sefer sintigrafi çekilecek mi..dua edin işlerimiz rast gitsin bari:31:sizi seviyorum canlar..Allaha emanet olun...:38:

cnm benım allah yardımcınız olsunn.yat cnm tabii.erken kalkacakmışsın...ben de senı sewıyom cannnn
cnm yarın boş wakıt olursa o dediğim şeyi yaptır ok:34:
iyi geceler bebiş optmmm

cnm öncelıkle stres yapmamalıısn benden tavsiye ...sanırım hormon ilaçları kullandın sen de benım gibi.kilodan hem sağlığın hem de bebğin olması için kurtulmalısın cnmm...bir spora başla hem psikolojıne de iyi gelecek bak göreceksin.bak eşin de atlatmış amelıyatı şükür ki.cnm aklın bebekte ama kendinde o gücü göremezsen,pes edersen olmazz:20::20:
yumurtlaman için ilaç kullanmıyor musun şu anda?
canım glukofen kullanıyorum doktor devam et devamlı dedi . çalışıyorum bide doktor için devamlı izin alamıyorum delirmeye 5 var. bu ay sonu yıllık iznime çıkıcam gidip tüm kontrollerimi yapıcam inşallah ...

9 yıldır her ay bekledim az degilki her ay göz yaşlarım sel oluyor ama elimde olan bişey degil ki yapacak hiç bir şeyim yok elim kolum baglı :43::43::43:

cnm bu şekılde yaparsan olmaz ki amaaaa.sabredip dua edeceksın.5 ay once 7 yıldır bebeği olmayan arkadaşımın kendılığınden olduçama bence sen cok karamsarsın hayrlısı de..ne tedawıler yaptırdın?

ama ben yadım ya,görmedin mi

rabbim en kısa zamanda nasib eder inşallah

aslında bize en büyük kötülüğü yapıyo etrafımızdakiler

onlar her bebek yokmu dediğinde düşünmüyoruz daha gibi salak bi cümleyle cevap vermek zorunda olduguma mı yanayım ... benden sonra evlenenlerin bebeklerini kucagına aldıgında içimin burkulmasına mı bilemedim ...

canım glukofen kullanıyorum doktor devam et devamlı dedi . çalışıyorum bide doktor için devamlı izin alamıyorum delirmeye 5 var. bu ay sonu yıllık iznime çıkıcam gidip tüm kontrollerimi yapıcam inşallah ...

cnm yumurtalarına baktırıyor musun gidip???
ben klomen kullandım yumurtlama için benım de hormonlar bozuktu.ama klomenın 3.ayında çatlatma iğnesıne gerek kalmadan hamıle kalmıstım cnm.
uzun yıldır hep bu dr a mı gıdıyorsun yanı guvenıyor musun dr una???sana tam olarak neden olmadıgını soyledı drun??

arzu ve melegimsin..kusura bkmayın kızlar...ben şıanda kalamıyorum daha müsait bi zamanda bende dinlemek isterim...şimdi çıkmam gerek...

kızlar hepinizi çok öptüm...yarın erken kalkıcam annemle doktora gidicez..bakalım bu sefer sintigrafi çekilecek mi..dua edin işlerimiz rast gitsin bari:31:sizi seviyorum canlar..Allaha emanet olun...:38:

geçmiş olsun annene,görüşürüz,zaten bende çıkıyorum

cnm bu şekılde yaparsan olmaz ki amaaaa.sabredip dua edeceksın.5 ay once 7 yıldır bebeği olmayan arkadaşımın kendılığınden olduçama bence sen cok karamsarsın hayrlısı de..ne tedawıler yaptırdın?

akla gelebilecek tüm tedavileri oldum ama sinir oldugum tek şey doktor birşeyiniz yok olacak diyor ama 4 yıl geçti olmuyor

pko dedi ilk baş sonra başka bi dr gittim tam pko yapısında degilsin dedi ama ben 5-6 ayda bi adet olabiliyorum . kilo aldıkça bu ara uzuyo söktürücü ile adet olabiliyorum . mesela bu ay progestan içiyorum adet olabilmek için . şişkinlik mutsuzluk ... tam söledikleri bişey yok bi gidiyorum test yapıyolar be anlamıyorum ama bu lutel faz felam yazıyo onlar düşük yumurtlama olmadıgı için en son rahim filmi istedi çektiremedim daha izin alamadım .iş yerinden ... fınfıkzadede bi yer varmış . ağrısız geçiyormuş ...

akla gelebilecek tüm tedavileri oldum ama sinir oldugum tek şey doktor birşeyiniz yok olacak diyor ama 4 yıl geçti olmuyor

cnm yani hiçbir teşhis koymadı öyle mi???
sen herşeyi denedım dıyorsun da neler mesela?açmazsan yarımcı olamaz ki kimse...yaz ki bu konularda deneyımleri olan arkadaşlar yardımcı olsun...daha samimi olur

2 mizdede sorun görünmüyormuş olmasını engelleyecek bir durum olmadıgını ama buna ragmen aşılama önerdi tek sefer denedim olmayınca piskolojim aşiri bozuldu 2 ci ve 3 cüye cesaret edemedim

bende senin gibi ümitsizim canım ama şunada inanıyorum iş yerimde bi arkadaş 9 yıllık evliylen tedaviler sonucu bi bebeği oldu ama kaybetti onu şimdi tedavi görüyo . bugğn yumurtaları toplanacak tüp bebek çok umutlu bende onun kadar heyecenlıyım 12 yıl sonra rabbim güler inşallah . pes etme ama ...etmemeliyiz ...

meleğimnerdesin,yumurtlama olmayınca luteal faz düşük mü oluyomuş.ühühüüüüüüüüüüüüüüü:14::14:

pko dedi ilk baş sonra başka bi dr gittim tam pko yapısında degilsin dedi ama ben 5-6 ayda bi adet olabiliyorum . kilo aldıkça bu ara uzuyo söktürücü ile adet olabiliyorum . mesela bu ay progestan içiyorum adet olabilmek için . şişkinlik mutsuzluk ... tam söledikleri bişey yok bi gidiyorum test yapıyolar be anlamıyorum ama bu lutel faz felam yazıyo onlar düşük yumurtlama olmadıgı için en son rahim filmi istedi çektiremedim daha izin alamadım .iş yerinden ... fınfıkzadede bi yer varmış . ağrısız geçiyormuş ...

cnm benim bnm de aynı sorun wardı aynısııı...drum cok ıyıydı bneım bana hap werdı her ay duzenlı sekılde oldum 3 ay boyunca.ve klomen de içtim adet duzenleyıcının yanında we 3 ayda hamıle kalmıştım.hormon düzenı sağlanabılır yaniii.cnm benım en başında tüplerıme baktı dr eğer tüpler tıkanıksa ,hiç tedawıye gerek yok direk tüp bebek dedı ama benım acıktı şükür ki..
cnm ağrı eşiğin ndır bılmem ama senı korkutmak ıcın soylemıyorum.ben körü körüne gittim cok acı cektım film çekılırkenn

cnm yani hiçbir teşhis koymadı öyle mi???
sen herşeyi denedım dıyorsun da neler mesela?açmazsan yarımcı olamaz ki kimse...yaz ki bu konularda deneyımleri olan arkadaşlar yardımcı olsun...daha samimi olur

doktora ilk gittigimde cocuk sahibi olamadıgımı 5 yıldırda olmadıgını söyledim kontürol sırasın da kis var dedi onu iyleştirdik bu seferde yara var dedi onuda iyleştirdik bu sefer 2 mizdede sorun olmadıgını söyledi ama aşılama yaparsak daha hızlı evlat sahibi olacagımızı söyledi tmm dedim yapalım tedaviye başladık ama sonuç yine negatif çıktı ondan sonrada cesaret edemedim 2 ci aşılamaya korktum yine kötü sonuç cıkar diye hepsi bu

meleğimnerdesin,yumurtlama olmayınca luteal faz düşük mü oluyomuş.ühühüüüüüüüüüüüüüüü:14::14:

canım pek tıbbı terimlerden anlamıyorum ama onların bi referans aralıgı var . hani şunla şu deger arası olması lazım diye bende o en alt degerin altında. hani her ay kadında yumurta hücreleri olurya tüpün içinde bende hep boş hep boş ühü....:14:

doktora ilk gittigimde cocuk sahibi olamadıgımı 5 yıldırda olmadıgını söyledim kontürol sırasın da kis var dedi onu iyleştirdik bu seferde yara var dedi onuda iyleştirdik bu sefer 2 mizdede sorun olmadıgını söyledi ama aşılama yaparsak daha hızlı evlat sahibi olacagımızı söyledi tmm dedim yapalım tedaviye başladık ama sonuç yine negatif çıktı ondan sonrada cesaret edemedim 2 ci aşılamaya korktum yine kötü sonuç cıkar diye hepsi bu
allah yardımcın olsun canım inşallah rabbim nasip eder tümm isteyenlere aminnnnnnnnnnn

Back
X