Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neden kullanmadın?
a.s canımm iyiyiz bildiğin gibi işte :34:

canım benim inş sorun çıkmazda klomenlede yumoşların gelişirde hemen bu ay hamiş kalırsın :16:
dr banada aynı tedawiyi werdi ama bn klomeni içemedim hala adet olamadım :19:

ablacım burdayım SEWCANLA konusuyorduk bende dün kan werdim bugun alıcam sonucu bakalım artık RABBİM hayırlısını wersin ....
sen nasılsın ???:16:

bu ay hamilelikten umudum yok yumoşum gelişmedi ama herşey RABBİMDEN ne olur ne olmaz söktürücü biteli bi hafta oldu ablam bakalım bi saat sonucu alıcaz egr yoksada dr u arıcam ...

canım arkadaşlarım PELOŞUMUZ şuanda ameliyattaymış lütfen dualarınızı eksik etmeyin .hayırlısyla çıksın ameliyattan inşallah .haber veriyim dedim .

neden ameliyata girdi? bebekle alakalı sorun ortadan kalkmamışmıydı?Allah şifa versin.
birsencim emre nasıl çıktımı hastaneden..

kızlarrr sonucu aldım 1.2 negatif yine yok malesef zaten beklemiyordum hayırlısı olsun artık ....

canım evet yaa bende merak ediyorum belkide girmek istemiyo artık biara demişti çünkü

ayy kıyamam kuzum yaa neden öyle oldunki neyse vardır bir hikmeti belkide iyi geldi spor filan .öbür ayda bebişin gelir inşallah kuzum .
anneciğinede mevlam şifa versin üzülme elinden olmadan yapılmış bir durum yoksa canla başla giderdin :38:

kuzucum saol yaa çok şükür artık yaz tatili uzunca birsüre burda :32:ileticem kuzum selamını
sen nasılsın buarada moralin iyi dimi :29:
oh ne gusel yaaa bızım kereta gelemıcek bu yaz santıyede ıse gırmıs muhendıs bey yaa dneeyım kazancakmıs mezun olmadan once ama kotu tarafı yazın gelemıcek

ranacım cok merak ettım canım yaaaa sonuc nedır :8:

kızlarrr sonucu aldım 1.2 negatif yine yok malesef zaten beklemiyordum hayırlısı olsun artık ....

of yaaaaa neyse tatlım zaten daha yenı dusurdunuz prolaktını bence bır dahakı ay daha umut dolu bır ay olacak canım sakın uzulme stres yapma ınsallah kırmızılar gelır de bekletmez senı artık

iyidir teyzesiii
sağol cnm cok şükürr
aman iyi olsun canım RABBİM sağlık wersin sağ sağlim doğsun erkeğimiz yerim onu ben ...:38:
neden kullanmadın?
canım adet olduktan sonra 3. günü başlıyacağım o yüzden kullanamadım henüz ....
sana kacıncı gün başla dedi dr ???
canım arkadaşlarım PELOŞUMUZ şuanda ameliyattaymış lütfen dualarınızı eksik etmeyin .hayırlısyla çıksın ameliyattan inşallah .haber veriyim dedim .

ALLAHIM kolaylık saglık wersin dualarımız onunla inş en kısa zamanda saglıgına bebeğine kawusur...

üzülme cnm öbür aya inş
yok canım çok üzülmedim zaten beklemiyordum hayırlısı olsun demekki nasip değilmiş ...
of yaaaaa neyse tatlım zaten daha yenı dusurdunuz prolaktını bence bır dahakı ay daha umut dolu bır ay olacak canım sakın uzulme stres yapma ınsallah kırmızılar gelır de bekletmez senı artık

ewet canım o yüzden zaten bu ay yumoş gelişmemişti biliyorsun ama yinede içim rahat etsin diye yaptırdım beklemiyordumda zaten önümüzdeki ay inş

kızlar ben cıkıyorum yemek yapıcam akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi ....:16:

daha vermedi bana bugün kan aldırdım geçen ay prolaktinim vs yüksekti bu ay eğer bu hormonlarım normale döndü ise ilaç vereceğim sana dedi sonucu yarı alcam.. klomen mi verceksin dedim evet dedi.. ama daha vermedi kullan diye herşey yarın belli olacak.. bakalım hayırlısı..
aman iyi olsun canım RABBİM sağlık wersin sağ sağlim doğsun erkeğimiz yerim onu ben ...:38:

canım adet olduktan sonra 3. günü başlıyacağım o yüzden kullanamadım henüz ....
sana kacıncı gün başla dedi dr ???

ALLAHIM kolaylık saglık wersin dualarımız onunla inş en kısa zamanda saglıgına bebeğine kawusur...

selam kızlar pelini merak ettim ameliyat oldu demek inş çok ağrısı olmaz Rabbim yardım etsin
Bu arada derinim annenin sonuçları i çıkmış sevindim
Karddeloşum annenin neyi var kaçırdım ben galiba çok geçmiş olsun

Derdam annen nasıl oldu cnm iyidir inşaallah
Geçmişe detaylı bakamıyorum kusura bakmayın...
Kimse yok topikte bari dolanıyım biraz sülüman başlayana kadar

canım naber
pelinimize çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ne diyim
canım niş gördüğün son negatif olur bebeğin gelir biran evvel
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.:43:
canım sanada çok geçmiş olsun spordandır belki annen içinde üzülem elinde değilmiş anneler anlar insanı çok geçmiş olsun nacığınada ellerinden öperim
neyse kızlar ben çıkıyorum..Allaha emanet olun:58:

derinim annein sindigrafisi iyi çıkmış sevindim balım mevlam ne hayırlısı ise onu versin annelerimize ve herkeze inş
iş içinde sıkma canını mnevlam ne hayıurlı ise yaklaştırsın seni ona
ağladım demişsin üzülme balım kıyamam ama bzen insa çok doluyo boşalmak iyi gelmiştir inş
diğerbütün kızlar isminiiz sayamadım ama hepinze tek tek slm olsun iyisiniz inş
beni sormayın herşy üstüste geliyo mevlam kötü bieşy göstermesin inş
bugün doktora gittim sezeryan dedi haftaya gün vericek bebeğin kemikleri doğum için çok zayıfmış
annem desen hasta hala kaynnamdan zaten hayır yok eşim izin aldı senelik iznini mevlam herkezin yardımcısı olsun inş
hpiniiz öptüm
anotolyam allta gördüm seni senden naber balım

hayırlı akşamlar diliyorum herkes süleman mı izliyo nee :) bende izliyom da :)
pelincigime şifalar diliyorum
derinim annen için çok sevindim rabbim kimseye dert vermesin inşallah
bugün bende çok yorgundum lojmandaki komşular geldiler cücükde uyumadı yorgunluktan bittim resmen hepinizi öpüyorum kib

kızlar hayırlı geceler ben bu ay 2 defa adet oldum neden olabilir acaba bi bilgisi olan varmı yardım edin lütfen ha bu arada bitkisel bi ilaç kullanıyorum iki haftadır etkisi olabilirmi acaba :18::18::18::18::18::18::18::18:
canım bence içtigin bitkiselden olabilir...hayır olsun inş.
paşamcım allah sabırlar versin rabbim onsuz merhametı olan rabbım mutlaka sana da yuregının acısını dındırecek bır evlat verecektır ınsallah sebeb neyse ortaya cıkar ve sende tekrar hamıle kalıp ınsallah bu sefer yavruna kavusursun rabbım sabırlar versın dıyecek soz bulamıyorum cok uzuldum

canım sana da kolay gelsın gulum tasınmak zor ama bır o kadar da tasınmak temızlık demek ondan severım hem yenı ev degısıklık cok gusel valla ahyırlı olsun canım

ama ben bayılıyorummmmmmmmmm o programa:9:

ah kuzum bebegımmmm yoruldunmu sen kıyamam ben sana cok sukur bak annecıgıne amelıyat dememıs bıtanem allahım korusun sıfasını eksık etmesın ınsallah bu arada ben daha ıyıyım aklımı basıma getırdı bu olay bıtanem

sarı kusummmm sevcanımmm sen nasılsın balımmmmmm
evet cnm halada yorgunlugum üzerimde bide bu yorgunluk gitmezse napcam..yeni işede başlıyom ordada çok yorulucam...Allah yardım etsin artık:31:sagol cnm..annecigimin şükürki iyi çıktı en azından ilerlememiş çıktı ilaçla tedavi olcak...
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
ben çok kötü bi gece geçirdim,çok ağrım oldu,hayatımdaki en ağrılı reglimdi sanırım,dolayısıyla sabah kalkamadım,annemi eşim götürdü dr a ve benim vicdanım sızlıyo şu anda,anneciğiminde çok ağrısı var çünkü.:43:
ayy cnm yaaa neden o kadar agrıdı acaba yaa..bir demiş unuttum spordan mıdır diye ama ne bilim spor yaparmıki:26:inş bugün iyisindir...tatlım üzme kendini anneciginede çok geçmiş olsun hayırdır ne agrısı çekiyo annen...hasta olmasan tabiki gidecektin cnm senin elinde olan bişy degildi sonuçta..hsta hasta gitsen nolcaktı,o mu seni tutucak sen mi onu...iyi olmuş eşin götürmüş...
ben şimdi çıkıyorum,bi bakim size dedim.
derincim,gönlün ve şartlar nerde daha mutlu olmanda etki edecekse orda devam et canım.:71:
cnm,gönlüm şuandaki işimden yana rahatlık açısında..ama buranın şartlarıda yabana atılacak gibi degil...çok güzel bi magaza..maaş iyi..sigorta yapacak 1.5 ay sonra.prim var...
canım benımmmm kıyamam ben sana yaaa nıye bole oldu kı anlamadım kardelosum senın hıc bole olmazdı yaaaaaaaa

ablacım kardesın gelmıs gercı konustuk ama yınede selamlarımı sole canım

derınım kararsız olcek ne var bebegım yaa nerde daha ıyı olacaksan ve fırsatlar senın lehıne olacaksan oraya gıtbence tatlım
aynen cnm fırsatlar güzel...yorucu olacak çok ama napim...
merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim kan verdim şayet hormonlarım düzgün çıkarsa prolaktinim düşmüşse klomen vercekmiş.
merhaba cnm görünmüyodun bayadır...inşallah kan sonucların düzgün çıkar lagrimacım...hayırlı inş.
ay kıyamam ya..inş şuanda iyidir ameliyat iyi geçmiştir...:(
saglık olsun ranacım...çokda içime dogmuştu halbuki:31:
selam kızlar pelini merak ettim ameliyat oldu demek inş çok ağrısı olmaz Rabbim yardım etsin
Bu arada derinim annenin sonuçları i çıkmış sevindim
Karddeloşum annenin neyi var kaçırdım ben galiba çok geçmiş olsun

Derdam annen nasıl oldu cnm iyidir inşaallah
Geçmişe detaylı bakamıyorum kusura bakmayın...
Kimse yok topikte bari dolanıyım biraz sülüman başlayana kadar
sagol cnm benim.. şükür Allahıma büyük bi sorun çıkmadı...sen napıyon cnm.
canım naber
pelinimize çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ne diyim

canım niş gördüğün son negatif olur bebeğin gelir biran evvel

canım sanada çok geçmiş olsun spordandır belki annen içinde üzülem elinde değilmiş anneler anlar insanı çok geçmiş olsun nacığınada ellerinden öperim

derinim annein sindigrafisi iyi çıkmış sevindim balım mevlam ne hayırlısı ise onu versin annelerimize ve herkeze inş
iş içinde sıkma canını mnevlam ne hayıurlı ise yaklaştırsın seni ona
ağladım demişsin üzülme balım kıyamam ama bzen insa çok doluyo boşalmak iyi gelmiştir inş
diğerbütün kızlar isminiiz sayamadım ama hepinze tek tek slm olsun iyisiniz inş
beni sormayın herşy üstüste geliyo mevlam kötü bieşy göstermesin inş
bugün doktora gittim sezeryan dedi haftaya gün vericek bebeğin kemikleri doğum için çok zayıfmış
annem desen hasta hala kaynnamdan zaten hayır yok eşim izin aldı senelik iznini mevlam herkezin yardımcısı olsun inş
hpiniiz öptüm
anotolyam allta gördüm seni senden naber balım
cnm benim ya üzülme...saglıkla dogsunda sezeryan olsun napıcan.dogduktan sonra kemik geliştirici ilaçlar verilir heralde dimi...sıkma canını tatlım..sagol evet annemin sintigrafi ilerlememiş çıktı çok şükür derdam...
hayırlı akşamlar diliyorum herkes süleman mı izliyo nee :) bende izliyom da :)
pelincigime şifalar diliyorum
derinim annen için çok sevindim rabbim kimseye dert vermesin inşallah
bugün bende çok yorgundum lojmandaki komşular geldiler cücükde uyumadı yorgunluktan bittim resmen hepinizi öpüyorum kib

cnm benim yoruldun demek..Allahım hepimize işlerimizde yardım etsin...
sagol kuşum,bende sevindim çok hemde..annemi görsen...kadın hastalıgı unuttu resmen..Allahım herkese saglık versin...

Back
X