Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler yok dünden beri...gezmelerde mi herkess???:82::82::82::82:
ben de bugün dışardaydım.şu an ayaklarımın altı yanıyor.eşim dün dedi bakırköy pazarına götüreyim sizi diye.annemle beni götürdü 11de çıktık ewden akşam 7de geldik ama bittim ben,sonra babacığımı da çağırdık yemek faslı.şimdi de oturuyoruz hep birliktee...
gökçerana hoşgeldin cnm nasılsın???
sen de uykusuzmuşsun bu aralar hep...çocuktan dolayı yoruluyorsundur fakat uykusuz kalınca kendimden bilirim dirençsiz kalıyor insan,ruh gibi dolanıyor ortalıkta dikkat et canım ama arkadaşımdan biliyorum 2 kızı war,hep koşturmada...:97::97:
teşekkür gökçem inşallah 2 kilo olsaydık iyi olacaktık bakalımbirsencim maşallah ogluna canım saglıkla büyüt çok tatlı maşallah kokla bizim için oglunu kib
ayyy yavrummm MAAŞALLAHHHH şuna bakkkk:))kızz cingöz bu heeee söyliyim sanaaa.çok şeker kukla gibi yaaa...cnm benim...toparlamış belli ama..kıyamam
birsenim yok daha başlamadım kuzum işe...anlaştım ama sonradan tatil konusunda nalaşmazlık oldu eşimde gelmicek demiş.eşimin çalıştıgı magazanın çocuk ayakkabısı bölümüne alacaklarmış eleman,çagırdılar görüşmek için bakalım.ben burayı daha çok istiyorum ..nede olsa eski çalıştıgım yer.eskiden aile gibiydik orada,sonra eşim orda çalışmaya başladı ben çıktıktan sonra:))
cnm benım ben de seni özledim...kıss bır hafta birlikte gidelim pazara heee :)))oh iyi etmişin sevcanım benim...valla bugün konuştuk daha bakırköy pazarını yandaki ablayla..ben hiç gitmedim de ona soruyodum tam nerde diyegörüşemedik kaç gündür kuşum özledim seni
![]()
cnm benım face te yazmışsın fakat yeni gordum annemleri geçiriyorduk kusura bakma cnm.sen de allaha emanet ol cnmmcanlarım ..çok uykum geldi..kimselerde yok zaten..birsenim bi tek sen varsın cnm ama kalamıyorum kusuruma bakma...yarında biraz yorucu olacak hem haftasonu hemde dükkan kapanıyo toplayacaz dükkanı...hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun...
olsun cnmm.canım hoşbulduk yazını görmeden çıkmışımyeni gördüm ya bilmiyorum cocuktan mı yoksa psikolojikmi anlamadım hala uykum yok napcam bilmiyom sen nasılsın bayagı yorulmuşsun kib öptm
kızlar hepinize ii geceler duramıycam çıkıyorum öptm hepinizi
derinim altta gördüm seni ama çıkmam gerek kociş gelicek kib öptm
canım geçmiş olsun canınıda sıkma biraz rahatla benim gibi herkesin sorununu kafana takma
çok geçmiş olsun balım kardeşine
canın çok sıkılmış belli herşey geçer imtihan dünyası öğel düşünme pozitif olmaya çalış bazen insan ne yapsa sanki herşey üstüne geliyomuş gibi oluyo ama napalım kısmet düzleicek ben öğle bakmaya çalışıyorum inan herkezin zor zamanalrı var oluyo insanın ve yaşıyoruz sonuçta dilerim sıkıntıların geçer en kısa sürede
selam lagrima cnm,kardeşine geçmiş olsun.belli ki çok yoruyor seni insanlar.canım yapacak birşey yoksa takmamaya çalış.ewde birçok kişi mi kalıyorsunuz siz???
ve hayrlı yolculuklar cannım
cnm çok geçmiş olsun kardeşine.
yaa neden bu kadar yıpratıyosun kendini lagrimacım,belkide çocuklar size kaldıgı için eşinde çok stresleniyodur,iletişimizin bu yüzden zedelenmiştir.yani çocuklardan bahsetmişsin biraz acarmısın cnm?neden size kaldılar?
Canım uykusuzluk çok zor bir ara bende öyleydim insanın siniri bozuluyo.herkese güzel bi hafta sonu diliyorum ... evettt gelelim gece uykuma gece 12 de gittim uyumaya sizde biliyonuz gene 2.5 ta uyudum vee sabahta 6 da gökce hanımla uyandık yaf çıldırcam ben yaaneyse evde biton iş var kociş işe gitti kaldım tek başına içimden iş yapmakda gelmiyo ..
Canım istanbuldaysan cerrahpaşanın bir doktoru var biz ona gidiyoruz istersen adını verirtim insanlar ona şehir dışından geliyo.saol gülüm bende seni merak ettim nasılsın görüşemedik çoktandır
annemin hastalığını bizde anlamdık canımönce astım dediler kadın fenalaştı ialaçlardan acile kaldırdık şimdi teroit diyolar onun tedavisi de hiç bi işe yaramadı bütün boğazları şişti konuşamıyo sürekli yatıyo artık pazartesi doktor değiştiricez bakalım hayırlısı
saol gülüm sen nasılsın
canım bende yapmak istemedim ama biara anlatırım sana evim berbat oldu bide ben yatak odasını 3 senedir ellemedim şimdi bi hava alsın istedik eşimle ben bakalım kavga etmeden yapabilcezmi ben ondan alıyorum sinirimi onunda tabi bi sabrı var dayanamıyo bazen bana ama yapaöadıkça bunalıyorum sabahtan beri topladım herşey,i şimdi bana kızıuyo niye elledin diye elllmesem o uğraşcak bakalım biter inş
bu günlerde geçicek mevlamın izni iel
Canım öncelikle kardeşine geçmiş olsun.Hepimizin hayatında sorunlarımız var sabret sen yaptığın iyilikler bir gün karşına çıkıcak emin ol eşinle olan sorunlarını bence sakin bir zamanda al karşına onunla sadece onunla konuş onu sevdiğini ama bunlardan dolayı mutsuz olduğunu anlat konuşmak herşeyin çaresi en azından dene.selammm....kardeşim denizde kolunu çıkartmış hastanede ameliyata almışlar ve ben yarın gece bincem ve sabaha ordayım inş.. değiştiremedim yeryok
sağol cnm inş yarın cıkacagım yola..
geçmiş olsun.. Rabbim şifasını veersin.. artık yaşlanıyorlarcıkıyor binbirçeşit hastalık..
kimseler yok sanırım...
çok sıkılıyorum kocamla kapıştıkk.. ya bir insan bu kadar mı anlamaz.. hiç anlaşamıyoruz ya.. zaten kültürümüz farklı, hayata bakışımız, eğitim durumumuz, dinlediğimiz müzik, yediğimiz yemek ya herşey mi farklı olabilir evet herşey farklı.. bu sebepleryüzünden hep tartışıyoruz.. iletişim namına bir şey yok.. iyiyken cok iyiyiz çünkü öylehavadan sudan.. kötüykende cok kötüyz o zaman birbirimizi anlamadıgımız ortaya cıkıyor... hanii ayrı dünyaların insanıyız derler ya aynen öyle bam başka dünyaların insanıyız ikimiz.. seviyormuyum ewet seviyorum biliyorum oda beni seviyor gel gelelim anlaşamıyoruz... cok yoruldum artık.. tükendim laf anlatmaktan, anlatamamaktan.. zaten bir sürü insanla uğraşıyorumm.. pestilim çıkıyor cogu zaman evde..
anneannemin ölümü hayatımızı inanılmaz zora soktu.. bakmakla yükümlü oldugumuz cocuklar var ve onlarda birbiinden öküzzz ben yotuldumama ya.. sanırım çok yaşamam bu kadar dert skıntı varken..
bazen düşünüyorum en iyi çıkış yolu hangisi ne yapmalıyım ama yok çıkış yolum yok. sıkışıp kalmışım kıpırdayamıyorum artık.. kıpırdamak istesem hemen farklı birgüç dur yapamazsın diyor meselavicdanım mesela merhametim.. amabana da yazık.. bende akranlarım gibi gezeyim tozayım.. bu kadar yük çok bana yaa.. bu yaşıma kadar zaten bir sürü derdimtasam vardı şükür eksik olmadı hiç ama azcık yaşamak istiyorum.. istiyorum sadece işte.. olmayacak duaya amin demek böyle birşey olsa gerek...![]()
YAAA birsen çok tatlı yaaa ufacık yirim onu ben
eşim burda kaldıgımız için değil normalde de çok mükemmel anlaşan tipler değiliz.. ayrı ayrı dünyaların insanlarıyız.. çocuklardan bahsettim işte.. bana dua edin cidden aşırı sıyırmış durumdayım.. yani bunun bir an önce yola girmesilazım olacak iş değil..
Canım ya çok zor valla yazdıklarını okudum cidden zor çocuklar kaç yaşında çocuk esirgemeye başvurun aralıklarla kontrol edersiniz bu kadar üzme kendini ya.Allah analı babalı büyütsün maşallah kocaman olmuş cnm.. evinede cıkartmışsın gözün aydın...
sıkmadan olmuyor mideme kramplar giriyor artık.. 25 yaşında bir sürü şeyle ugraşıyorum..
sadece kardeşime değil herşeye canım sıkılıyor.. kafam patlıyor..boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor..hiçbirşey düzelmiyor ben anladım.. herşey daha da kötüleşiyor ,, en azından bu kadar yük insanı genç yaşta hasta ediyor..Rabbimden gelene isyanım yok ama birçıkış yolu istiyorum.. sıkıştım kaldım..
insanlardan çok yoruldum evet.. gitmek istiyorum kimsenin olmagı bir yere.. kendimi dinlemek istiyorum ya.. bedenim çok yorgun ruhum çok yorgun.. birçok kişi kalıyoruz bir süredir.. aslında eşim ve ben varız sadece ama 2 3 ay önce anneannem vefat etti biliyorsunuz annemde anneannemle yaşıyordu kendi evi dolandırıldı bir daha gitmedi.. anneannem de dayımın 3 cocuguna bakıyordu dayımın hanımı vfat edince üvey anneye vermedi anneannem.. şimdi bu bebeler yani kuzenlerim anneme kaldı üvey yenge Alah ılah etsin bide karşılıklı oturuyoruz.. annemin tükendiğini hissediyorum bu bebelerle uğraşırken.. ne laf dinlerler ne söz. ne tmizlik ne başka birşey.. pisler.. anneannemi kanser yapan bu 3 bebeydi doktorlar bile dedi senin yaşındakilerin kanser olması imkansız ne yaşadın diye kadını heyete cıkardılar araştırdılar zaten kalbi dayanamadı öldü.. annemid cok yıpratıyorlar bende annemle kalıyorum her yükleri bende anneme bırakmak istemiyorum ama bu hayat böyle bitmez böyle geçmez.. anneme diyorum evlen yok evlenmem bu cocuklar ne yapcak diyor.. hadi ben evime geçicem ama ya aklım.. anneminde katili olurlar.. çoksinirliyim hiçbir çıkar yol yok.. aslında anlatamadım daha derin bir konu.. bu anlattıgım devede kulak kadardeğil yani siz düşünün.. cok sıkıldım artık.. böyle hayatın içine .... bana göre değil ya katil olcam birini öldürcem yani o kadar sinirlendiriyorlar.. elimde kalcaklar görcem o zaman.. anneme diyorum bak anne gel gidelim ya ben ya kardeşimi katil edeceksin.. annem diyor 1i küçük daha onu nasılbırakayım.. ya babası var anası var üveyde olsa bananeeeee bizene yaa.. bakmak istemiyorum anneminde bakmasını istemiyorum.. annemide onlara feda edemem..içim şişti offffff zaten mide ağrılarından duramıyorum sinirsel.. Allah aşkına bu hayat nasıl düzelir.. b.ktan ir hayat.. ya annem evlenecek ya bu cocuklar evi terk edecekler kaybolacaklar ya gitsinler.. bilmiyorum anca uzak oldugumuzda hayatımız düzelecek.. anneme baskı yapıp duruyorum evlen diye ama yok nuh diyor Peygamber demiyor ya.. bu kadar fedakarlıga deyecek cocuk bile degiller.. Allah ım hayırlı düzgün bir yol çizsin yoksa sonumuz hiç iyi değil.. hayırlar versin Rabbim..
çok uzun oldu istersenizokumayın hakkınızı helal edin.
Canım öncelikle kardeşine geçmiş olsun.Hepimizin hayatında sorunlarımız var sabret sen yaptığın iyilikler bir gün karşına çıkıcak emin ol eşinle olan sorunlarını bence sakin bir zamanda al karşına onunla sadece onunla konuş onu sevdiğini ama bunlardan dolayı mutsuz olduğunu anlat konuşmak herşeyin çaresi en azından dene.
.
lagrımacım durumun cok zor yaaa hakkında hayırlısı ne dıyeyım dualarımda olacaksın canım
Canım ya çok zor valla yazdıklarını okudum cidden zor çocuklar kaç yaşında çocuk esirgemeye başvurun aralıklarla kontrol edersiniz bu kadar üzme kendini ya.