cano yaa bi doktoramı gitsen sen uyku ilacı verir belki gerçi gökcede emiyo ama belki bi çözümü olur yani .yoksa çocuğa bakcak gücün kalmaz bide insan çok sinirli olur .inşallah düzene gier canım .bide akşamları çay filan içiyosan içme bide öyle dene
derdam kıyamam kuzum yaa çok zor olcak senin için iki canlısın fazla bişey yapma sakın allah muhafaza sonlara geldin zaten
canım demek ovalasyon kullanıyosun bende buay yapıyım dedimde hala tık yok zaten akıntıda yok dediğin gibi .nolcak halimiz bilmem yaa
canım yaa çok sıkılmışsın belli alahım yardımcın olsun bazı insanr için hayat gerçekten zordur bazısıda lay lay lom yaşar bizler zorluklarla imtihan olanlardanız .senin işin çok daha zor rabbim sabrını artırsın .aslında bi çözüm olmalı yaa annen kendinide düşünmeli senide tabiki .yani biyerin iyi olması için çabalarken arada siz harap oluyosunuz .bide kıymet bilseler .allahım akıl fikir versin çocuklarada ama enbaşta babalarına yani sizi düşünmeli bukadar duyarsızlık olmaz .üzülme lütfen dediğin gibi hastalık sahibi olursun .rabbim ferahlık versin size
tutişim inşallah kuzum bende derinime gitmeyi çok istiyorum ama şimdi iş değiştirirse nasıl olcak onuda bilmiyorum .ama kuzuma gitmek istiyorum nasipse .konuşalımda bi hal yoluna koyalım
ohh sevcanım demek pazara gittin çok bahsediyolar güzelmi gerçektende ?neler aldın bakıyım
ayy kuzum bugün benide aradı ama ben yetişemedim sonrada hiç fırsatım olmadı aramaya .demek iyiymiş çok şükür yaa allahım daha iyi etsin .
sen nasılsın canom yarın tuhaf olur senin için çok koyar tahmin ediyorum .dükkanımı sattığımda çok fena olmuştum

hayırlısı olsun canom

oyy teyzesi yesin paşayı maşallah hüseyin emreme topicimizin pğaşası o yaa maskotumuz bizim emremiz uğurlu gelcek inşallah bizlere
kuzum yetişemedim sanırsam yaa anca fırsatım oldu öyle yorgunumki aslında hiç girmesemmi dedim ama haber almadanda edemedim .
canım allahım yar ve yardımcınız olsun sıkma canını
buarada kardeşinede çok geçmişler olsun