ewet canım yaa tüm günüm dolaplar,çekmeceleri temızlemkle geçti wallainşallah canım hepimizin bebişleri gelsin.yvalla canım o gardolab işi yoruyo insanı ben yapalı baya oldu bende kaldırdım baya valla rahatlıyo gercekten.

iyi cnm sen nasılsın?KAYRAM29
swcnprlk
berrin1985
banu145145 selam kızlar iyi akşamlar keyifler nasıl...?![]()
cnm iyi ki geldik de ben acil çıkmak zorunda kaldım:97:ya iyiki geldiniz kaç kez baktım kimse yoktu rahatladım valla biras ya
canım aklıma gelen isimleri yazdım wallae
teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.
:

cnm benım çok yorulacaksın ama ir zaman sabret gülümmselamınaleyküm canlar...tahmin ettiginiz gibi çok ama çok yorgunum...yeni yemek yedik düşünün..10 da evde bile degildik dahanaapalım bi süre böyle gidecekiyazın çok kalabalık cadde...hadi yorgunluk önemli degilde insanların anlayışsızlıgı vs...off offf...
geçmişi okudum ama çok yazamıyom canlar.mutfagı toplayıp uzanıcam iyiki dün temizligimi yapmışımböyle bişy yok yaaa...10 lara kadar insanların agız kokusunu çekiyoruz.
berrincim eşine geçmiş olsun cnm..evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun...üzülme kutlarsınız yine.
samyelim inş 15 gün su gibi geçerdayanır bebişin cnm.
garipçim saanada selam kuşum...ama ben kalamıyorum cnm...öptüm seni.
inşallah düzlüğe çıkın da bitsin yorgunluklarınn
ne demek cnmmm iyiyim şükür iraz yorgunum ew işleri filan yoğun da geçti bu hafta sonu yavaş yavaş yapacağım işleri bakalım.senin keyfin iyidir inşallahsevcancım ben ıyıym kuzum kendı adıma dusunup yazdıgın ıcın cok tesekkurler balım sen nasılsın