Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sormayın kızlar...onların tek sorunu karşılarındaki insanı robot sanıyolar,onlar yorulmaz anında cevap verir...köleyiz biz nasılsa...altı üstü bi çift ayakkabı yaaa...tam görgüsüz hemde...
kayram öyleler işte cnm klimadan sanane yani orda ölmüşük sıcaktan koşturmaktan tabiki açıcaz o da olmada bayılırız valla sıcaktan.
Zorrr işvalla seninki hep gülmen lazım ama bazılarfıda çıldırtıyorlar herşeye karışıyolar bende bir ara girmiştim tezgahtar olarak 3.günün sonunda öğle yemeğinde firar ettim :.:)))

ay neden olacak peki cnm yaaa :S çamaşırlardan mı acaba??
ay ne bileyim çok tatlı kaşınıyor kaşıyorum ben de hart hart:1:
ay kız deme ole bak benımde kasıncak sımdı zaten dokunmamak ıcın elımden gelenı yapıyom:9::9::9::9:
gel benim yanıma karıları yolalım :60:aman amannn tezgahtarlıkmıııı uzak olsun...ance kendi yerim olursa rahat ederim ben...koray bi askere gidip gelsinde hayırlısıyla kendi magazamı açim şöyle bi...inşallah seninde üniv.istedigin bölüm olur kuşum:38:

aynen cnm..oturmaya alıştım ondan oldu galiba..ya demiştin merasime diye valla kafamı kaldı be kuzu:31:amin Allahım hepimize nasip etsin cnm benim

kayram evet cnm haklısın bende biyere gittimmi ugraştırmak istemiyorum..o insan sonuçta o ürünü sana getirmek zorunda ama ama tüm magazayı ayagına dökmek zorunda degil...kul hakkına giriyo inanki.tamam her giren almak zorunda da degil ama o anda alma niyeti yoksa denemk bana sacma geliyor.he bide alma niyetli gelip bi türlü begenemeyen kararsızlarda var ondan deniyolar ama,yani bi teşekkür etmek zormu yaa,ekşimik gibi bi surat,asık mı asık..:78:

ah kıyamam ben sana yaa ıste ekmek parası ugruna ınsan nelere katlanmıyor kuzum allah ıyılerle karsılastırsın ınsallah

sorma sevcanım yaa bende tutamadım kendimi azcık akıttım gözyaşlarımı
allahım dedim bana ve arkadaşlarımada nasip et bu duyguyu :14:

:1::1::1:
valla banum çok tuhaf oldum yaa saolsun lar
inşallah gelicek canım sabır

hemde çok kuzucum :39::39:
Amin arkadaşım inşallah bizlerinde olucak bende geçen hafta gitmiştim çok duygulanıyor insan ordaki anneler gibi olmak istedim hep dedim evlendiğimde olsaydı şimdi kocaman olucaklardı o yüzden pek öyle yerlerede gitmek istemiyorum ama olmuyor işte.

Amin arkadaşım inşallah bizlerinde olucak bende geçen hafta gitmiştim çok duygulanıyor insan ordaki anneler gibi olmak istedim hep dedim evlendiğimde olsaydı şimdi kocaman olucaklardı o yüzden pek öyle yerlerede gitmek istemiyorum ama olmuyor işte.

canım yaa sorma olsaydılar oho boyumuz kadar olcaklardı .
benim bi arkadaş var aynı zamanda hamileydik şimdi onunkini gördükce içim yanıyo onlarla aynı ortamda olmak acı veriyo :5:ama napalım kader kısmet .:31:insan kendini toplumdan soyutladımı daha kötü oluyo yaa

ahh sevcanım ahh görücemmi o günleri ben.eşim askerligin yapmışşşş,sonra magazamızı acmışık..çocugum olmuşşş,bebişimi arabasına koyup babasına götürecekmiyim:14:biliyomusunuz hep bunun hayalini kuruyorum ben ilk defa diyorum size:14:

ebuşum..valla cnm..zaten ben bıktıgım için bebede çalışıyodum biliyosun..gelen giden fazla yoktu oturmaya vaktimde çok oluyodu...burada dha öncede çalıştım ama zor be cano el kapısı işte...tüm gün köle gibi çalış,,iki dk otur onunda görürler tüm gün oturuyon sanırlar...

:9::9::60::60:
cnm şu an yok benim ama yatınca başlar :9::9: azen diyom göğüslerim büyüdü heralde çamaşır sıkıyor ondan kaşınıyo:9:

kuzular buara noldu size yaa habire kaşınıyo gögüsler inşallah bunun sonu hayırlara çıkar
buarada sevcanım sen adet olmuşmuydun yaa ben unuttum

demek ole senınkıler yatmanı beklıyor camasırı cıkar bı dene ıstersen ben onu da denedım yok anam kar etmedı hehe mevsımsel olabılrı dıyorum
cnm yatınca daha çok oluyor.ya çıkardım ben de denedım ama geçmedi :S
cnm kışın da oluyor benim öyle yaa

ay kızlar ben bı sogan suyumu hazırlıyım:6::6::6::6::6::6::6::6:

hadi yap canım şifa niyetine!!!

ahh sevcanım ahh görücemmi o günleri ben.eşim askerligin yapmışşşş,sonra magazamızı acmışık..çocugum olmuşşş,bebişimi arabasına koyup babasına götürecekmiyim:14:biliyomusunuz hep bunun hayalini kuruyorum ben ilk defa diyorum size:14:

ebuşum..valla cnm..zaten ben bıktıgım için bebede çalışıyodum biliyosun..gelen giden fazla yoktu oturmaya vaktimde çok oluyodu...burada dha öncede çalıştım ama zor be cano el kapısı işte...tüm gün köle gibi çalış,,iki dk otur onunda görürler tüm gün oturuyon sanırlar...

cano yaa öyle deme içim kötü oldu valla :14::14:ağlıycam bak buara herşeye ağlıyorum zaten bahar depresyonumu oldum ne :5:kıyamam ogünler gelicek inşallah herşeyin zamanı var yeterki sabredelim :29:
evet cano biliyorum bide evliysen çok daha zor kuzum evdede sorumluluğun oluyo çünkü dur bakalım olmadı çıkarsın yaa

demek ole senınkıler yatmanı beklıyor camasırı cıkar bı dene ıstersen ben onu da denedım yok anam kar etmedı hehe mevsımsel olabılrı dıyorum
Sormayın kızlar ya arada benimde çılgın gibi kaşşınıyo kaşımaktan kızartıyorum bence alerjik bir durum.

canım yaa sorma olsaydılar oho boyumuz kadar olcaklardı .
benim bi arkadaş var aynı zamanda hamileydik şimdi onunkini gördükce içim yanıyo onlarla aynı ortamda olmak acı veriyo :5:ama napalım kader kısmet .:31:insan kendini toplumdan soyutladımı daha kötü oluyo yaa
Öyle canım napalım ben alıştım böyle yaşamaya yoksa evemi kapatalım kendimizi zor buda bizlerin sınavı ama ben buraya girmeye başladığımdan beri daha güzel bakıyorum çünkü yalnız değilim bu bir ceza değil.

ay kızlar ben bı sogan suyumu hazırlıyım:6::6::6::6::6::6::6::6:
Afiyet olsun canım çekti dermişimmmm:::)))))

ah derınım benım yaaa ınsallah hayalerın bır bır gercek olacak bıtanem kıyamam ben sana hıc kıyamam
sevcanım yaaa valla benım acıyor ucları aynı zamanda ama dokunmuyor bı gun oturdum actım onume kasıyorum saka gıbı ama gercek sonra kotu oldu sonra dedım bı daha ellemıcem:34:

kısss hele benim bi ara o kadan kaşınıyodu kiii:53:kociş gülüyodu hatta..sevcanın dedigi gibi hart hart kaşıyodum sityenimle :60:

:92::92::86:
ayy çok güldüm cano yaa benimde bikere olmuştu aşırı kaşınıyodu ama nedeni neydi bilmiyorum
hamileliklerimi saymıyorum zaten ozamanlarda olurdu

kısss hele benim bi ara o kadan kaşınıyodu kiii:53:kociş gülüyodu hatta..sevcanın dedigi gibi hart hart kaşıyodum sityenimle :60:
demek her bayanda olyor he gülüm:9:

Sormayın kızlar ya arada benimde çılgın gibi kaşşınıyo kaşımaktan kızartıyorum bence alerjik bir durum.

Öyle canım napalım ben alıştım böyle yaşamaya yoksa evemi kapatalım kendimizi zor buda bizlerin sınavı ama ben buraya girmeye başladığımdan beri daha güzel bakıyorum çünkü yalnız değilim bu bir ceza değil.

Afiyet olsun canım çekti dermişimmmm:::)))))
ay cnm senin de mi haydee:64::64::64:
herkeste oluyor dimek ki:9: kadınların herşeyi zor wallaa

Back
X