- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
burda anlatmaya çalışsamda anlayamazsınız bende anlatamam.. ama şu kadar söyliyim siz anlayın 12 yasında bir kız cocugu erkeklerle ne zaman sevişcez öpüşcez gibi lafları kullanabiliyorsa defalarca anlatmamaıza rahmen hı hı anlıyorum deyip te anlamıyorsa devam ediyorsa ne ben ne annem bu cocukların peşini temzilemek toplamak zorunda değiliz. anneleri ölmüş olabilir ama her annesi ölen cocuk böyle değil.. özürlü gibiler.. umursamaz tutarsız dengesiz pis.. yalanları söylemeyeyim.. tek Allah 1 dedikelri doğru abartmıyorum öyle.. okullarından devamlı şikayet bilmem ne yalanlar ve davranışları yüzünden. ya nasıl anlatayım bak ben annem kardeşim eşim 4ümüzün hayatını zindan edebilecek sinir hastası edebilecek gibi ler.. anla sen artık.. ha babasına gelince 3 5 dövüyor ama aynı tas aynı hamam.. o anlık bile değişen bir durum olmuyor.. psikologa götürdüler agır ilaçalr verildi çünkü cidd derecede sorunlular ama kullanmıyorlar aynııı herşey.. anneme doktor işiniz cok zor vss gibi şeyler söylüyor..
neyse konu ne oldukalrı nasıl oldukları değil umrumda da değiller ANNEMİ FEDA ETMEYECEĞİM.. hergün anneme konusuyorum bırak cocukları babası baksın diye dırdırlanıp duruyorum teyzemde benimle aynı fikirde.. çoğu arkadasıda..
aslında anlamanız için 24 saat aynı evde olmamaız lazım dayanabilirmisiniz bilmem..yazarak anlatmak cidden cok zor.. anlatamıyorsun çoğu seyi..
biliyorum hatta cok daha fazlasını biliyorum su zamana kadar yanımızdalardıysa işte bu hadisler sayesinde.. ama artık gözüm görmüyor.. tövbe tövbe.. günaha giriyorum boşuna neyse konusmayalım ben hal caresini bulcam.. annemi yem etmicem onlara..
neyse konu ne oldukalrı nasıl oldukları değil umrumda da değiller ANNEMİ FEDA ETMEYECEĞİM.. hergün anneme konusuyorum bırak cocukları babası baksın diye dırdırlanıp duruyorum teyzemde benimle aynı fikirde.. çoğu arkadasıda..
aslında anlamanız için 24 saat aynı evde olmamaız lazım dayanabilirmisiniz bilmem..yazarak anlatmak cidden cok zor.. anlatamıyorsun çoğu seyi..
lagrimacım cocukların yaşı cok mu küçük mesela ne yapıyolar cokmu hareketliler konuşmayı denedinizmi
iyi düşünnüşsün git psikolog iy gelir hemde cocuklardanda bahset nasıl davranmanızı falanda söyler dr ALLAHIM yardımcınız olsun cocuklarında sizinde
biliyorum hatta cok daha fazlasını biliyorum su zamana kadar yanımızdalardıysa işte bu hadisler sayesinde.. ama artık gözüm görmüyor.. tövbe tövbe.. günaha giriyorum boşuna neyse konusmayalım ben hal caresini bulcam.. annemi yem etmicem onlara..
Kim bir veya iki yetimi barindirirsa, sabir etse ve sevabini da umid etse, Ben onunla Cennette su iki parmak gibi olurum (Sehadet parmagi ve orta parmagini hareket ettirdi)
Ravi: Hz Ibni Abbas (ranhuma)
)
canım sevgili peygamberimiz böyle buyuruyo ne kadar şanslısınız aslında lagrima
Bir kimse, akrabasindan veya baskasindan olan bir yetimi, yetim kendisini kurtarana kadar uhdesine alsa, o kimseye Cennet vacib olur
Ravi: Hz Adiyy Ibni Hakem (r
bak ne güzel hadisler var