Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derdam doktora nezaman gideceksin kuzum doğum tarihin nezaman belli olucak

canım çok teşekkür ederim keşke valla ne güzle konuşuk eerdik
canım ebn yarın gidicem doktora büyük ihtimal sezeryana gün veri,cek en son 20 si günüm bitiyo ama sezeryan dediği için ve sorun bebekten kaynaklandığı için sancın gelmeden alıyım diyo bakalım eşimle konuşucak hayırlısı
ama kızmadım değil kendisisne madem bu çocuğun kemikleri zayıf neden söğlemedin yada enden ilaç vermedin bu şimdimi söğlenir

selam ebrarcim,derdacim sizi görunce gecmise gitmeden selam vereyim dedim:80::80::80::80::80::80:

nasilsiniz bakim:26::26:

canım çok teşekkür ederim keşke valla ne güzle konuşuk eerdik
canım ebn yarın gidicem doktora büyük ihtimal sezeryana gün veri,cek en son 20 si günüm bitiyo ama sezeryan dediği için ve sorun bebekten kaynaklandığı için sancın gelmeden alıyım diyo bakalım eşimle konuşucak hayırlısı
ama kızmadım değil kendisisne madem bu çocuğun kemikleri zayıf neden söğlemedin yada enden ilaç vermedin bu şimdimi söğlenir
keşke kuzum yaa keşke
evet yaa aslında haklısın belki bişeyler yapılabilirdi neyse sıkma canını aslında bebek sağlığı açısından sezeryan doğum daha iyiymiş .hayırlısıyla dünyaya gelsin esmacık .doğunca kemikleri güçlenir bol bol emerse
selam ebrarcim,derdacim sizi görunce gecmise gitmeden selam vereyim dedim:80::80::80::80::80::80:

nasilsiniz bakim:26::26:
garibim hoşgeldin arkadaşım nasılsın ?iyi yaptın yaa azcık konuşalım
offf süper görünüyo ellerine sağlık ohhh bi iyi geldiki sorma
ayyy derdam canın çekmedi inşallah neyse çay zor bişey değil çektiyse bile
afiyet şeker olsun

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 derdanur+

:68::68::68:hadi gelin çay içelim olmamı yaa :34:
b-684873-%C3%A7ay_resmi.jpg

hüüüüüüüüüüüüüüüp, hüüüüüüüüüüüüüüüp,ooohhhh nede iyi geldiii,tavsan kaniiii:7::1:ellerine saglik ebrarim:1:

keşke kuzum yaa keşke
evet yaa aslında haklısın belki bişeyler yapılabilirdi neyse sıkma canını aslında bebek sağlığı açısından sezeryan doğum daha iyiymiş .hayırlısıyla dünyaya gelsin esmacık .doğunca kemikleri güçlenir bol bol emerse

afiyet şeker olsun

çaylar güzle görünüyo ama zaten her akşam içiyoruz sorun değil balım

hosbulduk,bende iyiyim derdacim,ne olsun iste,canim sIkIldi size bir bakiyim dedim:31::31:
hayırdır kuzum neyin var ?
hüüüüüüüüüüüüüüüp, hüüüüüüüüüüüüüüüp,ooohhhh nede iyi geldiii,tavsan kaniiii:7::1:ellerine saglik ebrarim:1:

ayy afiyet şeker olsun boğaz manzaralı çay yaa varmı böyle güzellik :9:
misafirlerde gelsin içsin valla

keşke kuzum yaa keşke

afiyet şeker olsun

hosbulduk ebrarcim,ben iyiyim sükur sen nasilsin?evet yaa iki kelam edelim,benim de bugun canim cok sIkIliyor:51:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)

ebrar_53 derdanur+ garip+

KIZLAR ÇAY CAZİP GELDİ MİSAFİRLER ÇOĞALDI :27::27:

bende iyiyim şükür canım bugün nedense ben iyi hissediyorum kendimi :32:
senin neyin varki kuzucum anlatda açıl biraz

allah daha iyi ertsin ebrarcim yaa,bende bu belirsizlikten dolayi canim sIkIn yaaa:59:hayirlisi olsun insallah:61:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)

ebrar_53 derdanur+ garip+

KIZLAR ÇAY CAZİP GELDİ MİSAFİRLER ÇOĞALDI :27::27:

dimek cay cazip geldiiii,afiyet olsun misafirler:9::9:yanliz devami onlein olanlarada söyliyim:23::23:

allah daha iyi ertsin ebrarcim yaa,bende bu belirsizlikten dolayi canim sIkIn yaaa:59:hayirlisi olsun insallah:61:

dimek cay cazip geldiiii,afiyet olsun misafirler:9::9:yanliz devami onlein olanlarada söyliyim:23::23:

seni çok iyi anlıyorum kuzum gerçekten insan sıkılıyo ama şunu bilki sen kafaya taksanda takmasanda neyse kaderimizde yazılı o oluyo .aslında biz kendi kendimizi yıpratıyoruz herşey olacağına varmıyomu ?:34:sen biraz daha bekleyip aile doktoruna git bi kan testi herşeyi çözer duruma göre bitkisel bişeyler yaparsın .hiç boşuna stres yapma olurmu :48:

evet aynen dediğin gibi gelmiyene çay yok :63:

Back
X